Construction Equipment Sverige
volvo servicesatser

Servicesatser för Volvos asfaltläggare

Lägg vägen till framgång

Volvo asfaltläggare är utformade för att ge tillförlitlighet, prestanda, effektivitet, säkerhet och komfort. Genom att endast använda Volvo originaldelar kan du se till att din asfaltläggare fortsätter att ge den kvalitet på Volvo-nivå som du förväntar dig och levererar förstklassiga läggningsresultat. Det är där Volvo servicesatser för asfaltläggare och skridar kommer in i bilden.

En sats - med många fördelar

Om du endast byter ut huvudkomponenten eller de synligt slitna delarna, men inte de runt omkring dem, kan det orsaka extra belastning på bytta delarna. Och detta kan förkorta deras livslängd avsevärt. Om du använder Volvo servicesatser för byte av slitdelar garanteras optimal prestanda och livslängd för reservdelarna.

Fullspäckad med fördelar

Volvo originaldelar är tillverkade med perfektion. Det kan vara svårt nog att arbeta med en tolerans på 2 mm vid läggning - så se till att du bibehåller Volvokvaliteten på din asfaltläggare och dra nytta av den senaste konstruerade utformningen och de toleranser som är inbyggda i skriden.

Servicesatser för Volvo asfaltläggare och skridar har många fördelar när det är dags att utföra underhåll, reparation eller översyn.

Tidsbesparingar

Varje sats innehåller alla Volvo originaldelar som behövs, vilket garanterar att allt passar perfekt – vilket innebär mindre tid i verkstaden och mer tid på arbetsplatsen.

Maximera slitstyrkan och komponentlivslängden

Våra reservdelar är tillverkade av stål av högsta kvalitet, vilket ger en exceptionell slitstyrka.

Läggningskvalitet

Optimera värmefördelningen och slitaget över hela skriden genom att använda Volvo originaldelar. Detta bidrar till en färdig yta med millimeterprecision och en perfekt värmekonsistens från värmeelementen.

Originalstamp

Se till att du har ordentligt härdade stampar för att maximera kompakteringskvaliteten, slitstyrkan och effektiviteten vid läggning.

Tillgänglighet

Följande typer av servicesatser finns tillgängliga för praktiskt taget alla modeller av Volvo- och Ingersoll Rand-asfaltsläggare – hjulburna och bandburna (i förekommande fall).

Matarskruv, drivning
Matarskruv
Skrid för asfaltläggare
Filter för asfaltläggare
Transportördrivning för asfaltläggare
Transportör för asfaltläggare
Bandplatta för asfaltläggare
Vet du vad du behöver?

Vill du beställa reservdelar? Vi hjälper dig gärna.

Gör en beställning