Construction Equipment Sverige
Minska antalet stopp

Tjänster för minimalt stillestånd

Stilleståndstid är en stor fiende för din verksamhet. Du förlorar både tid och pengar. Och du måste fokusera på sådant som inte är produktivt.

Vårt utbud av drifttidslösningar hjälper dig att undvika plötsliga avbrott och kostsamma reparationer. Lösningarna sträcker sig från automatisk maskinövervakning till planerat underhåll och teknisk support i realtid. Låt oss hålla igång din verksamhet. 

Läs mer nedan.

ActiveCare kombinerar oavbruten maskinövervakning och rapporter om maskinparksutnyttjande, så att du kan hålla dina maskiner i prima skick.

Vätskeanalys ger en unik insikt i maskinens hälsa, så att du kan undvika kostsamma reparationer och oväntade stillestånd.

Fokusera tryggt på din verksamhet och dina kunder.

Underhållschemat kan skräddarsys för att passa den applikation du arbetar i, med minimala störningar.

Reparationserbjudandet garanterar ett överenskommet pris för alla reparationer som omfattas, så att du kan budgetera noggrant och undvika oförutsedda kostnader.

Genom regelbunden, planerad Care Inspection får du den kunskap som behövs för att alltid hålla din maskin i toppskick.

En dåligt underhållen undervagn påverkar maskinens säkerhet, minskar produktiviteten och kan skada andra vitala komponenter.

Med den här uppgraderingen fås tillgång till telematikinformation för blandade maskinparker i samma format och kan enkelt integreras i befintliga system.

Electric Machines Management-applikationen för hantering av elmaskiner

Ligg steget före när det gäller behov av att ladda och se till att Volvos elmaskiner är redo för vår Electric Machines Management-applikation - en webbapplikation som ger dig insikter i realtid. Antingen för en enskild elmaskin eller för en hel maskinpark, inklusive batteristatus och geografisk plats.

Electric Machines Management-applikationen för hantering av elmaskiner

Observera att alla erbjudanden inte finns tillgängliga i alla länder. Kontakta din lokala återförsäljare för mer information.

Volvo återförsäljare hem
Vill du ha mer information?

Skicka ett meddelande så hjälper vi dig.

Kontakta oss