Construction Equipment Sverige
Volvo Reman

Volvo Reman

Bibehåll din Volvo som en Volvo med fabriksrenoverade reservdelar

Dra nytta av all trygghet som följer av att välja Volvo originaldelar, men till en lägre kostnad och med mindre miljöpåverkan.

Pålitliga. Hållbara. Prisvärda.

En Volvo Reman-reservdel ger dig all den kvalitet och höga standard som du förväntar dig av Volvo. Det beror på att Reman-reservdelar är Volvo originaldelar – fabriksrenoverade till ursprungligt skick och till ett konkurrenskraftigt pris. Kvalitetsstandarderna för en fabriksrenoverad reservdel är faktiskt exakt desamma som för en helt ny reservdel. Och samma garanti gäller.

Rätt reservdel för dig

Vad du än behöver – från injektorer, styrenheter till motorer, växellådor, turbokompressorer, och dieselpartikelfilter (DPF) - du hittar den del du behöver i vårt omfattande utbud av Volvo Reman-reservdelar, till ett pris som du kommer att uppskatta och till en kvalitet som du kan räkna med.

volvo reman kännetecken och fördelar

egenskaper och kundfördelar

  • Mer kostnadseffektivt än nya reservdelar.
  • Alltid uppdaterade med de senaste tekniska specifikationerna.
  • Samma garantivillkor som för Volvo originaldelar.
  • Mindre tidsåtgång i verkstaden jämfört med att reparera.
  • Samma höga kvalitet och prestanda som en ny reservdel.
  • Mindre miljöpåverkan.
volvo reman kännetecken och fördelar
Det miljöanpassade valet

Jämfört med tillverkning av en ny reservdel kan en Reman-reservdel förbruka upp till 85 % mindre material och upp till 80 % mindre energi. Det betyder att en Reman-reservdel inte bara är rätt val för din maskin och ditt resultat – den är också rätt val för miljön.

Vägen till en cirkulär ekonomi handlar om de val vi gör i vardagen och Reman-reservdelar hjälper oss att nå detta mål – tillsammans.

Kvalitetssäkrad

I det ögonblick då en sliten del returneras till oss börjar kvalitetssäkringen. Vi börjar med att demontera, rengöra alla komponenter och att inspektera dem noggrant. Komponenterna uppgraderas för att uppfylla den senaste tillgängliga specifikationen och bearbetas för att uppfylla de senaste tekniska kraven. Slutligen testar vi alla Volvo Reman-reservdelar en gång till innan de lämnar fabriken.

Förbättra din verksamhet

Kontakta oss för att få reda på hur vi kan hjälpa dig.

Kontakta oss