Construction Equipment Sverige
Building Tomorrow - Volvo brand movie

En global företagsgrupp

Om Volvo CE

Våra produkter och tjänster finns i mer än 140 länder.

Building Tomorrow

Erfarenhet, expertis, lösningar

Vi är en ledande internationell tillverkare av förstklassiga entreprenadmaskiner, och med över 14 000 anställda är vi ett av de största företagen i branschen. Ett heltäckande produktprogram, med tillverkning, service och support i hela världen gör att vi har rätt maskin och rätt lösning för alla dina arbetsuppgifter.

Det vi tror på

Hållbarhet

Vi tror på en hållbar framtid. Med den globala anläggningsindustrin som vår arena arbetar vi tillsammans med våra kunder för att göra den till verklighet.

Läs mer
Nyskapande

Innovation är ryggraden hos Volvo Construction Equipment. Den är en del av vår företagskultur och vårt arbetssätt. Med över 180 års entreprenad- och innovationsexpertis ligger Volvo CE i framkant av den tekniska utvecklingen. För oss är den senaste tekniken inte bara "bra att ha", utan avgörande för att bibehålla konkurrenskraften och säkra lönsam tillväxt på lång sikt. 

Läs mer om innovation (på engelska)
Människans styrka

Att måna om och respektera människor har alltid legat Volvo varmt om hjärtat. Det vägleder oss varje dag i hur vi uppför oss gentemot våra kunder, våra medarbetare, våra leverantörer och alla andra vi delar den här planeten med. Vår företagskultur bygger på tillit, passion och ett öppet sinne, och vi är övertygade om att ju mer vi lyssnar på och förstår olika perspektiv, desto starkare blir vi. Det finns trots allt bara en sak som kan förändra världen till det bättre. Människor.

Karriärmöjligheter hos Volvo (på engelska)

GER MERVÄRDE TILL VERKSAMHETEN

Kompletta lösningar

Volvo har rätt lösning för dig. Så varför inte låta oss tillgodose alla dina behov under maskinens hela livscykel? Genom att lyssna på dina önskemål, kan vi sänka din totala ägandekostnad och öka din inkomst.

Att vara kund hos Volvo innebär att du har en fullständig uppsättning tjänster inom räckhåll. Volvo kan erbjuda dig ett långsiktigt samarbete, skydda din vinst och erbjuda en fullständig uppsättning kundlösningar med högkvalitativa reservdelar som levereras av engagerad personal. Volvo strävar alltid efter att ge dig god avkastning på din investering.

Läs om våra tjänster

Vårt återförsäljarnätverk

Support under hela livslängden

Volvo Construction Equipments återförsäljare är grundpelaren i vår organisation, och en viktig koppling mellan företaget och de kunder som köper och använder våra maskiner. Volvo CE:s återförsäljare – oavsett storlek – står redo att ge kunderna stöd och support i alla skeden, från att välja och köpa rätt maskin till att säkerställa att maskinen får den service som säkerställer längsta möjliga maskinlivslängd.

Sök efter en återförsäljare

Volvo CE:s produktionsanläggningar

Global på riktigt

Volvo Construction Equipment har sitt huvudkontor i Göteborg och produktionsanläggningar över hela världen – i Sverige, Frankrike, Belgien, Tyskland, Storbritannien, USA, Brasilien, Indien, Kina och Korea. I våra anläggningar runtom i världen tillverkar vi ett brett program av hjullastare, grävmaskiner, ramstyrda dumprar, jordkompaktorer och asfaltvältar, läggare, kompakteringsutrustning och materialhanteringsutrustning.

Utforska våra platser

Vår historia

En partner att lita på

Sedan dess grundande år 1832 har Volvo CE vuxit från en lokal verkstad till en av världens största tillverkare av entreprenadmaskiner.

Läs mer om vår historia (på engelska)