Construction Equipment Sverige
volvo originalmotor

Volvo originalmotordelar

En livstid med Volvokvalitet

Vårt utbud av Volvo Motordelar möjliggör en komplett översyn av motorn – inklusive tätningssatser, cylinderfodersatser och lagersatser – samt ett brett utbud av enskilda utbytesdelar. Genom att använda enbart Volvo originaldelar kan du vara säker på att din Volvomotor bibehåller hög tillförlitlighet, höga prestanda, låga utsläppsnivåer och klassledande bränsleförbrukning under maskinens hela livslängd.

 

Viktiga fördelar

  • Utformad för att optimera motorns prestanda och perfekt integrerad med maskinen.
  • Tillverkade enligt våra rigorösa kvalitetsstandarder och revisionsprocesser.
  • Material som valts ut noggrant för att uppfylla de högsta standarderna för slitstyrka, säkerhet och miljöomsorg.
  • Verifierade i enlighet med våra omfattande program för testning på riggar och i fält för att säkerställa optimal prestanda och tillförlitlighet under alla kör- och klimatförhållanden.

Genom att välja originaldelar från Volvo Motordelar tar du hand om maskinen på bästa möjliga sätt, skapar de bästa möjliga förutsättningarna för maximal drifttid och en trygghetskänsla, samt bidrar till att säkerställa högsta prestanda under många år framöver.

Generatorer

Från ökenhetta till arktisk kyla - Volvos generatorer är konstruerade speciellt för att uppfylla de högsta kraven på strömstyrka och spänning under de mest krävande arbetsförhållandena.

Startmotorer

Volvos startmotorer är tillverkade av material av högsta kvalitet och garanterar utmärkt start- och laddningseffekt, vilket gör att din maskin startar säkert även i det hårdaste klimatet.

Insprutare

Den robusta tekniken i Volvos insprutare garanterar maximal effekt samtidigt som bränsleeffektivitet i världsklass uppnås. I kombination med Volvos avancerade avgasefterbehandlingssystem spelar insprutarna en viktig roll för att åstadkomma låga emissioner.

Turbokompressorer

Volvos turbokompressorer är gjorda för att uppfylla våra höga krav och finjusteras för att uppnå optimal effektivitet från din Volvomotor år efter år, och allt på den nivå som krävs när det gäller prestanda och emissioner.

Har du hört talas om våra reparationssatser som är utformade för att klara alla typer av reparationer?
Mer information