Construction Equipment Sverige
volvo redskap hjulgrävare

Hjulgrävare-tillbehör

I en klass för sig

Rotera redskapen

En stor mängd lättanslutna tillbehör sparar tid, sänker kostnader och skapar en multifunktionell maskin. Med Steelwrist® tiltrotator, tillbehörsfästen med låg vikt, hållbara skopor och hydraulhammare kan Volvos hjulgrävare gräva, lasta, krossa och förflytta material på det mest effektiva och produktiva sättet.

Observera att utbudet av tillbehör kan variera mellan olika marknader.

Snabbfästen

Ett brett sortiment av snabbfästen som gör att föraren kan byta Volvo-redskap på ett snabbt och enkelt sätt.

Redskap, översikt

Skopor

Välj bland Volvos skopor som är framtagna att fungera tillsammans med din Volvo-grävmaskin. Skoporna finns som direktanpassade eller med Volvos gränssnitt för snabbfästen. GPX-, TGX- och CAX-skoporna är specifikt framtagna för tiltrotatorn.

Redskap, översikt

Hydraulhammare

Volvos hydraulhammare ger jämn effekt, hållbarhet och brytkraft för att penetrera krävande material av många olika slag. Volvos hydraulhammare för maskiner som väger högst tio ton är ett perfekt komplement till din minigrävare, grävlastare och kompaktlastare.

Redskap, översikt

Tiltrotatorer

En grävmaskin och skopa från Volvo, tillsammans med ett fabriksmonterat snabbfäste och en Steelwrist®*-tiltrotator ger en ultimat kombination av hög produktivitet, säkerhet, exakt styrning och låg bränsleförbrukning. Upplev ett nytt sätt att arbeta och få jobbet gjort med Volvo.

Redskap, översikt
Volvo återförsäljare sökfunktion redskap
Vill du beställa eller ha mer information?
Kontakta oss