Construction Equipment Sverige
En serviceteknikers värld
Redo att ge dig ut på en ny resa tillsammans med oss?
Bli en del av branschledarna

Volvo Construction Equipment är en världsledande tillverkare av ramstyrda dumprar och hjullastare samt en av världens främsta tillverkare av grävmaskiner, vägmaskiner och kompakta entreprenadmaskiner.
Är du redo att ge dig ut på en ny resa tillsammans med oss? Hos oss kan du få utlopp för din nyfikenhet medan du arbetar för att nå dina drömmar. Bli en del av vårt team, få förstahandskunskap om tekniken och tillvarata möjligheten att delta i vårt löpande utbildningsprogram

Career opportunities

Möt Hassan

Från Sudan till Sverige. Från servicetekniker till servicemarknadschef ansvarig för flera länder i Mellanöstern. Allt började med en barndomskärlek till maskiner. Titta på Hassans berättelse och se hur hans karriär sköt i höjden med Volvo CE.

Möt Sara

Hur fick Sara modet att utvecklas från blyg mekaniker till arbetsledare på verkstaden, men ansvar för ett team med tekniker? Titta på hennes berättelse här och se om även du skulle kunna göra karriär hos Volvo CE.

Möt Helge

Helge började som lärling hos en norsk återförsäljare 2005. Idag arbetar han som serviceförsäljningschef och ingår i ledningsgruppen. Se hans karriärsutveckling hos Volvo CE.

Möt våra tekniker

Freddy, Alasdair, Leon, Hassan, Sara och Helge – deras berättelser och karriärer är olika, men det de har gemensamt är att de brinner för arbetet.

ARBETA FÖR VOLVO CONSTRUCTION EQUIPMENT

KARRIÄR OCH KULTUR
Till sidan

Möt Freddy

Freddy Mannström jobbar som servicetekniker på Swecon i Sverige. Hans intresse för maskiner väcktes som liten grabb i sin pappas garage. Idag har han sin drömtillvaro – ett familjeliv nära naturen kombinerat med ett flexibelt jobb som servicetekniker

Möt Alasdair

Säkerheten är viktig för Alasdair Mills, både i hans arbete som ingenjör på SMT och i privatlivet. En riskbedömning måste alltid göras! Han vill försäkra sig om att han varken skadar sig själv eller någon annan, så att han kan komma hem helskinnad till sin familj.

Möt Leon

Leon Boots vill träffa nya människor, använda ny teknik och lära sig nya saker. I sitt jobb som servicetekniker hos SMT i Nederländerna får han göra allt detta.

Volvo återförsäljare hem
Vill du ha mer information?

Skicka ett meddelande så hjälper vi dig.

Kontakta oss