Construction Equipment Sverige
volvo hydraulslangar

Volvo hydraulslangar

Håll dig till originalet

Maskinens hela prestanda beror på hydrauliken, och när det gäller att få ut det mesta av din Volvo är det därför bara det allra bästa som gäller. Du kan räkna med att Volvos hydraulslangar ger långsiktig prestanda, tillförlitlighet och hållbarhet. Våra slangar är baserade på åratals forskning och testning och är tillverkade av material av högsta kvalitet. De är konstruerade av Volvo för Volvo för att säkerställa en exakt passform och optimal prestanda. Allt annat är helt enkelt inte tillräckligt bra för en Volvomaskin.

Volvo hydraulslangar

Originalkvalitet från Volvo

Alla våra slangar är tillverkade av Volvo originaldelar, konstruerade för Volvomaskiner och Volvos hydraulsystem. Volvos slangar genomgår de högsta teststandarderna och för att säkerställa långsiktig läckagefrihet är nästan alla slangar skalade. Resultatet är att slangarna inte bara gör sitt jobb utan också bidrar till maximal drifttid och tillgänglighet under svåra driftsförhållanden, samtidigt som de hjälper till att minska service- och underhållskostnaderna.

Varje del av hydraulsystemet är konstruerad för att fungera tillsammans. Hydraulslangarna är därför konstruerade och testade för att fungera i kombination med alla andra komponenter i hydraulsystemet. Vid kalibrering av hydraulslangen för de olika funktionerna tas hänsyn till följande egenskaper:

  • Böjningsradie.
  • Böjningskapacitet.
  • Arbetstryck och tryckspikar.
  • Flöde och varvtal.
  • Vibrationer.
  • Temperaturer.
  • Miljö.
  • Slitage.
  • Säkerhet.

Volvo Slangservice

Rätt slang, direkt
När en hydraulslang måste bytas behöver du en snabb och pålitlig lösning för att få i gång maskinen igen så snart som möjligt – och Volvo Slangservice gör det enkelt. Volvo Slangservice är vår snabba och bekväma lösning där slangarna monteras direkt i verkstaden av Volvo-utbildade och certifierade tekniker med professionell utrustning.

Enkelt uttryckt, endast Volvo Slangservice erbjuder dig den kvalitet och tillgänglighet din maskin är beroende av.

Lita på experterna

Volvo Slangservice utförs endast av återförsäljare med särskilt certifierade verkstäder. I certifieringen ingår att all personal som monterar slangar har genomgått avancerad Volvoutbildning och har rätt kvalifikationer. Du behöver heller inte ta några mått eller lossa eller ta med den gamla läckande slangen. Endast Volvo har direkt tillgång till den exakta specifikationen för dina slangar, vilket innebär att din Volvoåterförsäljare vet exakt vad som krävs för den slang du behöver.

Håll det rent

Föroreningar i ditt hydraulsystem kan skada ventiler, pumpar och andra komponenter. Det är därför varje Volvo-slang genomgår en avancerad rengöringsprocess. Med hjälp av skyddshattar säkras de mot kontaminering under transporten. Dessutom får du med Volvo Slangservice en säker rengöringsprocess som använder klassens bästa rengöringsprojektiler.

Vet du vad du behöver?

Vill du beställa reservdelar? Vi hjälper dig gärna.

Gör en beställning