Construction Equipment Sverige
Volvo CE levererar original CE-dokument (DoC=Declaration of Conformity) med alla nya maskiner inom EU. Vid efterbeställning av övriga intyg och kopior debiterar Volvo en kostnad.
Obligatorisk uppgift*

Detta formulär samlar in de uppgifter du har angett ovan så att vi ska kunna hjälpa dig med din förfrågan. Genom att tillhandahålla Volvo Construction Equipment AB ("Volvo CE") dina uppgifter accepterar du att bli kontaktad av oss eller vår utsedda distributör i ditt land ("Återförsäljaren"). Volvo CE delar de uppgifter du skickar in via detta formulär direkt med den relevanta Återförsäljaren. Återförsäljaren behandlar dina personuppgifter i eget namn och för egen räkning, och Volvo CE påtar sig inget ansvar för Återförsäljarens behandling av dina personuppgifter. Du kan erhålla ytterligare sekretessinformation från den relevanta Återförsäljare som du har riktat din förfrågan till eller som kontaktar dig för att svara på din förfrågan.

Volvo CE är personuppgiftsansvarig för överföringen av dina personuppgifter till Återförsäljaren och ansvarar för denna behandling (överföringen) enligt GDPR. Volvokoncernens sekretesspolicy som länken nedan hänvisar till gäller för denna bearbetning med den enda skillnaden att Volvo CE är personuppgiftsansvarig Syftet med Volvo CE:s behandling av dina personuppgifter är att underlätta din möjlighet att göra beställningar till relevanta Återförsäljare. Volvo CE:s överföring av personuppgifter till Återförsäljaren baseras på Volvo CE:s berättigade intresse. Volvo CE kan överföra dina personuppgifter till Återförsäljare i länder utanför EU/EES som Europeiska kommissionen inte anser har en tillfredsställande skyddsnivå. Sådan överföring till länder utanför EU/EES kommer att genomföras för att Volvo CE ska kunna uppfylla sina avtal med sina Återförsäljare att vidarebefordra beställningar riktade till den relevanta Återförsäljaren. Denna överföring genomförs för att du ska kunna kommunicera med den relevanta Återförsäljare som du har riktat din förfrågan till.

Den relevanta Återförsäljaren kan behandla dina personuppgifter i syfte att:

  • kontakta dig för att svara på din förfrågan
  • spara dina uppgifter för att följa upp resultatet av din förfrågan
  • skicka marknadsföringsinformation via e-post (om du har gått med på att ta emot sådan information).

Återförsäljaren ansvarar för behandlingen av dina personuppgifter och för att ge dig ytterligare information i enlighet med GDPR eller andra tillämpliga dataskyddslagar.


Om du skickar detta formulär kan din webbhistorik kombineras med uppgifterna i formuläret så att Volvo kan förstå hur du har interagerat med webbplatsen och förbättra vår service för framtida besökare på våra webbplatser. Du kan läsa mer om kakor på vår webbplats
Meddelanden om kakor.