Construction Equipment Sverige

Drifttids- och laddningskalkylator

Att ladda en eldriven entreprenadmaskin är enkelt – du behöver bara stoppa i kontakten. Laddningstidpunkt och hur lång laddningstid som krävs beror på vilken typ av arbete som ska utföras. Med vår lättanvända drifttidskalkylator får du en snabb indikation på hur din arbetsdag kan se ut om du låter maskinen ladda under dina vanliga raster.

Hur lång är drifttiden för en maskin?

Börja med att välja den eldrivna entreprenadmaskin som intresserar dig. Ange sedan arbetsbelastning, ungefärlig användningstid och vilken typ av laddare du tänker dig. Sedan beräknar vi drifttiden för den valda grävmaskinen eller hjullastaren, och visar hur mycket laddning som krävs för att klara arbetsuppgiften.

Vilken laddare behöver jag?

Du kan se laddningstiden för en ”nattladdare” jämfört med en snabbladdare. Om du inte är van vid elektrisk utrustning är det en god idé att du använder beräkningsfunktionerna för att se hur laddningslösningarna kan anpassas efter dina behov, innan du tittar närmare på vårt breda sortiment av eldrivna entreprenadmaskiner.

Hur fungerar laddning i mitt projekt?

Vill du veta mer om hur laddning fungerar för dina specifika behov? Kontakta din lokala återförsäljare om du vill ha mer information.

Vill du veta mer om laddning av eldrivna maskiner?

Hur lång är drifttiden för en eldriven hjullastare? Behöver jag en snabbladdare för min eldrivna grävmaskin? Vad gör jag om det inte finns tillgång till elnät på byggarbetsplatsen?

Du är inte ensam genom övergången. Tillgång till rätt information gör resan till en entreprenadverksamhet med nollutsläpp mycket enklare. Vi rätar ut alla frågetecken genom att svara på dina frågor om laddning och batteridrift.

Utforska våra laddningslösningar

Varför välja eldrivna entreprenadmaskiner?

Entreprenadmaskiner med nollutsläpp är perfekta verktyg om du vill arbeta hållbart. Men eldrivna maskiner ger många fler fördelar än minskade koldioxidutsläpp. Eftersom de kan användas i känsliga miljöer, exempelvis lågutsläppszoner, kan de öppna upp för nya affärsmöjligheter. Eftersom de är tysta, bidrar de till behagligare arbetsförhållanden. Dessutom har de potential för att minska den totala ägandekostnaden, tack vare lägre underhållsbehov än motsvarande dieseldrivna alternativ.

Fördelar med eldrift

Eldrivet byggande börjar här

Vi är stolta över att erbjuda ett av branschens bredaste sortiment av eldrivna entreprenadmaskiner – från kompakta modeller till större grävmaskiner och hjullastare – som hjälper våra kunder att minska sitt koldioxidavtryck och samtidigt dra fördel av optimal kraft och prestanda. Vårt beprövade eldrivna program hjälper branschen med omställningen till fossilfria byggarbetsplatser, till fördel för hela samhället. Kanske arbetar du med infrastruktur eller rivning, eller med landskapsplanering eller jordbruk – oavsett vilket så har vi en lösning som hjälper dig att arbeta mer hållbart.

Byggande med nollutsläpp