Construction Equipment Sverige

Hydraulhammare

Spränger gränser

Konstant kraft, hållbarhet och brytkraft

Oavsett arbetsuppgift är Volvos hydraulhammare utformade för att ge imponerande resultat. Med enastående slagkraft, reglage med två hastigheter och ett omfattande utbud av arbetsverktyg att välja mellan ger Volvos hydraulhammare flexibilitet och en skräddarsydd lösning för varje applikation. Varje detalj i Volvos hydraulhammare har utformats för att fungera i harmoni med din Volvomaskin och våra hydraulhammare levereras som ett allt-i-ett-paket – inklusive önskade slangar, fästen och verktyg – så att du kan sätta igång med arbetet direkt.

Volvos hydraulhammare stöds av tillförlitligheten och tryggheten i namnet Volvo och hela återförsäljarnätet. Hydraulhammare och redskapsbärare marknadsförs och underhålls av din lokala Volvo-återförsäljare och levereras med en rejäl garanti från tillverkaren. Känn stödet, använd vårt omfattande nätverk av Volvo-tekniker, reservdelar, verktyg, verkstäder och återförsäljare.

Volvo hydraulhammare – de viktigaste funktionerna

En film som presenterar hydraulhammare till Volvo Construction Equipments grävmaskiner. Dessa slitstarka redskap är utformade för att prestera i perfekt samverkan med Volvos grävmaskiner – i specifika miljöer och applikationer.

Kompaktgrävare

Från komponenternas utformning till den perfekta avvägningen mellan vikt och kraft, så har varje detalj i Volvos hydraulhammare konstruerats för att fungera i harmoni med din Volvo-kompaktgrävare.

Översikt över hydrauliska brytmaskiner
Bandgrävare

Kraft, prestanda och flexibilitet. Oavsett arbetsuppgift är Volvos hydraulhammare utformade för att ge enastående resultat.

Översikt över hydrauliska brytmaskiner
Hjulgrävare

Byggd för att klara hårt arbete – med en hydraulhammare från Volvo kan du ta dig an de tuffaste jobben och hålla produktiviteten på topp längre.

Översikt över hydrauliska brytmaskiner
Volvo återförsäljare sökfunktion redskap
Vill du beställa eller ha mer information?
Kontakta oss