Construction Equipment Sverige

PARTNERSKAP MED WORLD RX

LEDANDE I UTVECKLINGEN AV ELDRIFT

Att omvandla samhället mot en elektrisk framtid är inte bara en förändring som vi är en del av, det är en kapplöpning som vi leder. För det är en kapplöpning som inte kan vänta

Med det största utbudet av eldrivna maskiner och laddningslösningar av alla tillverkare av entreprenadmaskiner ligger vi i framkant när det gäller branschens resa mot en koldioxidneutral framtid.

Det är därför vi samarbetar med FIA världsmästerskapet i rallycross när även de går över till eldriven rallycross. Deras snabba utveckling speglar vår egen avgörande övergång till hållbara lösningar perfekt.

Som den officiella entreprenadmaskinleverantören och officiell banbyggarpartner visar vi att hållbar förändring inte behöver kompromissa med kraft och prestanda. Tack vare våra gemensamma ambitioner har det aldrig varit mer spännande att köra utan emissioner. Hur gör vi det?

BANBYGGANDE

Vi garanterar maximal spänning när vi bygger banorna vid några av världens mest framstående tävlingsanläggningar för racing. När justeringar på bara några centimeter kan göra stor skillnad finns våra ledande maskin- och servicelösningar på plats för att skapa adrenalinpumpande spänning med minsta möjliga emissioner. Med hjälp av vår dynamiska testbana i Eskilstuna utformar och testar vi funktioner som gör att du kan uppleva spänningen nära.

Läs mer om vårt arbete med banbyggande

BÄRGNING EFTER EN KRASCH

Även om det inte går att förutse följden av varje sväng och kurva på banan kan man räkna med att säkerheten för alla finns där som den ska. Med vår världsledande lösning för bärgning av kraschade bilar kan vi omedelbart ta bort eldrivna rallycrossbilar från banan efter en olycka, snabbt och effektivt och på säkrast möjliga sätt. Resultatet av vårt samarbete med ENGCON och Granfors Racing är den första lösningen i sitt slag som har antagits av FIA.

Läs mer om vår unika lösning för säkerhetsbärgning

FRÄMJA MÅNGFALD

Vi anser att motorsport, precis som bygg- och anläggningssektorn, ska vara öppen för alla. När det gäller att säkra en plats på prispallen spelar kön ingen roll. Och ingen bevisar detta bättre än vårt oberoende återförsäljarteam för entreprenadmaskiner och deras fantastiska framgångar – med World RX:s första könsbalanserade förarduo någonsin. På så sätt tänjer vi på motorsportens gränser och strävar efter det bästa.

Läs mer om återförsäljarteamet för entreprenadmaskiner

Man tror på det man ser. Titta på de korta avsnitten nedan för att se hur ett kraftfullt partnerskap kan fungera som ett verktyg för att påskynda samhällets omvandling till eldrift.

Volvo CE x FIA världsmästerskapet i rallycross

Mer information om RX världsmästerskapet finns på: https://www.fiaworldrallycross.com/world-rx/

Följ Construction Equipment Dealer team när de tävlar i det nya mästerskapet för eldriven rallycross och utmanar normerna för hållbarhet och mångfald inom motorsporten.
Mer information: www.cedealerteam.com