Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark

Volvo CE er med til at ramme banebrydende tilslutningsmilepæl

Volvo Construction Equipment (Volvo CE) fejrer som en del af Volvo Gruppen at have nået 1 million tilsluttede kundeaktiver – og at have hjulpet kunderne med at optimere oppetiden, sikkerheden og produktiviteten med smarte løsninger.

En milepæl blev passeret, da Volvo CE i dag (torsdag d. 3. oktober) leverede fire gravemaskiner – hver især komplet med Volvos indbyggede telematiksystem CareTrack – til det danske udlejningsfirma GSV Materieludlejning i Kirke Hyllinge.

Denne bedrift menes at være ét af de største antal tilsluttede erhvervsmæssige køretøjer og maskiner i branchen, men det er kun begyndelsen. Volvo CE har 150.000 af gruppens tilsluttede aktiver.

Den administrerende direktør for Volvo CE Denmark, Jens Ejsing, bemærkede ved ceremonien: "Det er afgørende for vores kunders succes at være en del af det digitale økosystem. Som et førsteklasses varemærke arbejder vi hver dag på at levere en førsteklasses service, der kan hjælpe kunder som GSV Materieludlejning til at bruge deres Volvo-udstyr på den mest effektive måde. Vi er stolte af at være førende inden for tilsluttede løsninger af høj kvalitet.

"For os betyder tilslutning ikke kun væsentlige forbedringer inden for sikkerhed, oppetid og brændstofeffektivitet, mens omkostningerne sænkes. Det er også et afgørende værktøj, der hjælper os med at realisere vores mål med at bygge en bedre verden". 

Volvo CE rammer banebrydende tilslutningsmilepæl_02Ved dagens overdragelse er maskinerne – én EC220EL-gravemaskine, to EC250EL-gravemaskiner og én ECR235EL-gravemaskine – monteret med Volvos smarte tilslutningssystem CareTrack. Det fungerer ved at registrere tusindvis af maskinmålepunkter, som derefter overvåges eksternt i et Volvo Uptime Center af dedikerede eksperter. Disse eksperter bruger avanceret diagnosesoftware til at behandle store mængder data i realtid og derefter kun sende de allervigtigste oplysninger tilbage til kunden og forhandleren. 

Takket være de indsamlede data kan slitage på vigtige dele forudsiges, service kan planlægges og reservedele bestilles på forhånd – hvilket alt sammen reducerer nedetiden for ejeren, der igen giver større produktivitet. Kombiner dette med Volvo Gruppens tilslutningsmuligheder på tværs af sektoren – lastbiler, busser og entreprenørmaskiner – så er det nemt at se, hvordan det giver mulighed for effektivisering på tværs af værdikæden.

Dan Vorsholt, adm. direktør for GSV Materieludlejning, siger: "Vi er begejstrede for at være en del af denne tilslutningsrevolution og vise, hvad der kan opnås med et førsteklasses flådestyringssystem. Det er afgørende, at vi kan holde styr på alle aspekter af vores virksomhed, så det er et stort bidrag til vores succes at kunne overvåge vores maskiners produktivitet, sekund for sekund".

Billede 1: Rene Schelhase, sælger hos Volvo (blå skjorte); Jesper Lykke Jensen, driftschef hos GSV.
Billede 2: Overdragelse af gravemaskiner til det danske udlejningsfirma GSV Materieludlejning i Kirke Hyllinge.

FOR YDERLIGERE INFORMATION

Tiffany Cheng

Direktør for ekstern kommunikation
Volvo Construction Equipment
Tlf.: +32 499 56 68 47
E-mail: tiffany.cheng@volvo.com

Brian O'Sullivan

SE10
London
Tlf.: +44 7733350307
E-mail: osullivan@se10.com