Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark

ABG afrettere

Hvad du har brug for til at gøre arbejdet ordentligt

Dokumenteret alsidighed og effektivitet over hele verden

Volvo leverer forskellige strygejern til asfaltudlæggerne for at opfylde kundernes specifikke behov. Med det avancerede DuoTamp High Density strygejern opnås der en meget høj grad af komprimering, hvilket reducerer eller endog eliminerer behovet for tromling. Resultatet er ensartet komprimering og optimal jævnhed for den udlagte asfalt.

Håndbog til Screeds

Volvo faste strygejern til ABG-udlæggere er en kombination af stamper- og vibrationsstrygejern med en basisbredde på 2,5 eller 3 m. De kan specificeres med enten enkelt stamper eller et system med to stampere. Med valg af variabel amplitude kan føreren på forhånd vælge stamperens amplitude i henhold til udlægningsmaterialet og forholdene på arbejdsstedet. Vibrationssystemet giver ikke alene yderligere komprimering, men forbedrer også overfladens beskaffenhed, især ved udlægning af slidlag.

Oversigt over redskaber

Screeds Variomatic

Volvo leverer forskellige strygejern til asfaltudlæggerne for at opfylde kundernes specifikke behov. Med det avancerede DuoTamp High Density strygejern opnås der en meget høj grad af komprimering, hvilket reducerer eller endog eliminerer behovet for tromling. Resultatet er ensartet komprimering og optimal jævnhed for den udlagte asfalt. Variomatic strygejernene kan let udvides til mere end det dobbelte af basisbredden, hvilket gør disse strygejern særdeles fleksible.

Oversigt over redskaber
Volvo dealer finder redskaber
Tag kontakt

Vil du bestille eller have mere at vide? Send en besked til os.

Tag kontakt