Volvo CE lærer opp teknikere i overgangen til elektriske maskiner

Skiftet til elektriske maskiner krever mer enn bare det å gå over til nullutslippsmaskiner – hele forsyningskjeden må tilpasses for å optimalisere disse fremtidsrettende maskinløsningene. For å lette overgangen utvider Volvo Construction Equipment (Volvo CE) støtten til utleieselskapet LOXAM – slik at de får mest mulig ut av deres nyinnkjøpte elektriske maskiner.

Opplæringen dekker alt fra det tekniske til det kommersielle.
Etter leveringen av 18 Volvo ECR25 Electric til Loxam -utleieavdelingene, spredt over hele Frankrike, gjennomfører Volvo CE grundig en opplæring for å sikre at de elektriske kompaktgraverne tilbyr kundene så høy verdi som mulig. Støtten dekker alt fra det tekniske, vedlikehold, ladesystemer og mekanikk, samt kommersiell kunnskap som kreves for å veilede ansatte, teknikere og kunder om markedsverdien, produktiviteten på arbeidsområdet og miljøfordelene ved å kjøre elektrisk.
 
Sébastien Perusse, salgssjef for kompaktmaskiner hos Volvo CE, sier: “Dette er en helt annen tilnærming til hvordan vi vanligvis involverer forhandlere ved salg av mer konvensjonelle anleggsmaskiner. Det er en flott mulighet til å ikke bare skape et nytt marked som er fullt utstyrt og klar for å gå over til elektriske maskiner, men også for å kommunisere direkte med kundene og respondere på deres egne unike krav.”

En elektrisk løsning for lavutslippssoner

Loxam, det største utleiefirmaet i Frankrike og i Europa har vært en samarbeidspartner for Volvo CE i mer enn 25 år. Loxam lanserte nylig deres utvalg av LoxGreen -utstyr i et forsøk på å leie ut mer miljøvennlige elektriske, hybride og naturgassdrevne maskiner – perfekt egnet til kravene på nærliggende lavutslippssoner.

 

18 ECR25 Electric har blitt solgt som en del av Loxam's LoxGreen-utleieutvalg.

Volvo CE ble valgt som en ideell partner for å bistå i denne overgangen takket være deres omdømme med å utvikle pålitelige elektriske transportløsninger og deres fokus på sikkerhet, sterke kommunikasjon og dyktige tekniske støtte. I tillegg er den 2,5 tonn tunge Volvo-graveren den mest populære modellen i Loxam's maskinpark. “Vi er overbevist om at den nye ECR25 Electric vil møte enorm entusiasme fra brukerne sammenlignet med andre elektriske modeller,” sier Pérusse. 

Maskinen tilbyr ikke bare null CO2-utslipp, maskinførere rapporterer om et langt bedre arbeidsmiljø med kraftig redusert støynivå, lite vibrasjoner og mer behagelige betjeningselementer. Maskinen, som ble utviklet og bygd på Volvo CE's Belley-fabrikk i Frankrike, har samme ytelse som dens dieseldrevne motpart, og batteripakken dens tilbyr en full dags drift, avhengig av bruksområde.

 

Opplæringen er en ny type støtte for å hjelpe kunder og teknikere med å navigere gjennom det elektriske skiftet.

Målet med opplæringen er å gi Loxam de nye ferdighetene som kreves for å sikre maksimal driftstid for disse elektriske modellene. Dette inkluderer råd om diagnostikk, vedlikehold og bruk og håndtering av ladesystemer og elektriske komponenter, samt en gjennomgang av selve mekanikken som hydraulikkpumper, filtre og slanger.

De dekker også det grunnleggende om sikkerhet og behovene for spesifikke elektrisitetsavtaler. En annen viktig del av opplæringen er rådgivning om hvordan man presenterer en elektrisk gravemaskin til en kunde som er mer vant til de dieseldrevne variantene, og hvorfor de bør vurdere å gå over til elektrisk. 

Thierry Lahuppe, Loxam Equipment Director, sier: “Som en ledende aktør er vi dedikert til å forutse og drive frem nye løsninger som hjelper våre kunder med å redusere deres karbonavtrykk. Vi var veldig interessert i å dele vår innsikt under utviklingsprosessen av det nye utstyret. I dag er vi mer overbevist enn noen gang om at vi må arbeide sammen for å bekjempe klimaendringene på en smart måte.”
 
Denne ekstra støtten ble gitt som en del av salget av disse maskinene, finansiert av Volvo Financial Services, og er et eksempel på hvordan nye forretningsmodeller kan introduseres vellykket for å kunne integrere elektriske modeller i et marked i endring.

FOR YTTERLIGERE INFORMASJON

Anne Bast

Leder for merkevare, markedsføring og kommunikasjon
Volvo Construction Equipment
Salgsregion Europa / Internasjonal
E-post: anne.bast@volvo.com