Construction Equipment Suomi

Muutos alkaa tästä – on aika toimia

"Jos olisin aikuinen, pitäisin ympäristöstä paljon parempaa huolta kuin aikuiset tällä hetkellä – meidän on rakennettava parempaa huomista! Minua huolettaa se, että jonakin päivänä en voi enää leikkiä metsässä." Nämä 7-vuotiaan Siri Riutan sanat heijastavat miljoonien lasten huolta ympäri maailmaa.

Muutos alkaa

Ympäristöstä huolehtiminen on luonnollinen asia nuoremman sukupolven edustajille, kuten Sirille. Heidän toimintakehotuksensa vanhemmalle sukupolvelle, joiden käsissä ilmastonmuutoksen torjuminen on tällä hetkellä, tulisi ottaa vakavasti. Me Volvo Construction Equipmentilla (Volvo CE) kuuntelemme ja ymmärrämme, miten tärkeä rooli meillä on tarvittavan muutoksen edistämisessä. Lisäksi olemme tämän velkaa Sirille ja tuleville sukupolville. Olemme todennäköisesti viimeinen sukupolvi, joka voi todella vaikuttaa asioihin ja rakentaa parempaa huomista, joka ei näytä synkältä.

Carl Slotte, Euroopan myyntipäällikkö, kommentoi muutostarvetta. "Ensinnäkin olen erittäin ylpeä siitä, että saan tehdä töitä Volvo CE:n kaltaisessa yrityksessä, jolla on kunnianhimoisia ja konkreettisia kestävyystavoitteita. Yhtenä alan johtavista yrityksistä meillä on velvollisuus, ja kannamme siitä vastuun. Ilmastotavoitteemme ovat selvät: vuoteen 2040 mennessä kaikki Volvo Groupin ajoneuvot ovat 100-prosenttisesti fossiilivapaita ja olemme saavuttaneet kasvihuonekaasujen nettonollan arvoketjussa."

Muutoksen ajajana ja alustana toimiva Volvo CE julkaisee tänään uuden markkinointikampanjan nimeltään "Muutos alkaa tästä". Uudella markkinointistrategialla on kaksi päätavoitetta. Ensimmäinen on johtaa muutosta erittäin tärkeillä kestävyyden, sähkökäyttöisyyden ja palveluiden alueilla sekä kannustaa kaikkia sidosryhmiämme ryhtymään kanssamme toimiin. Toisena tavoitteena on näyttää asiakkaille, miten muutamme toimialaamme näiden kolmen avainalueen tarjontamme avulla – tinkimättä asiakasviestinnän laadusta, olipa kyse sitten virtuaalisesta tai fyysisestä alustasta. Tästä monikanavaisessa strategiassa on kyse.

Viime vuonna Volvo CE kertoi aikomuksistaan ottaa käyttöön uuden monikanavaisen markkinointistrategian, jonka avulla voimme viestiä asiakkaidemme, jälleenmyyjiemme ja muiden sidosryhmiemme kanssa erilaisten virtuaalisten ja fyysisten tapahtumien välityksellä. Vaikka kohtaamamme haasteet edellyttävät meiltä entistä tiiviimpää yhteistyötä, pelkkä kasvokkain viestiminen ei ole käytännöllistä eikä kestävää. Siksi julkaisemme pian uuden ja kiinnostavan virtuaalisen alustan. Näin sidosryhmämme voivat valita itse, miten he haluavat viestiä kanssamme. Esimerkiksi kesäkuussa Ruotsin Eskilstunassa järjestettävä asiakassuhteiden rakentamisen lippulaivatapahtumamme, Volvo Days, saa uuden ilmeen. Nyt tapahtuman ja tarjontamme pääsee kokemaan sekä fyysisesti että virtuaalisesti. Digitaaliset ja fyysiset kokemukset on yhdistetty ennennäkemättömällä tavalla, ja niiden punaisena lankana toimivat kestävyys, sähkökäyttöisyysja palvelut.

Muutos alkaa tästä 03

Carl Slotte

Kestävyys on peruselementti strategiaohjelmassamme, jonka selkeästi määritellyt ja tieteeseen perustuvat tavoitteet luovat pohjan tulevalle kehitystyöllemme. Sähköistäminen on yksi tapa edistää fossiilivapaata toimialaa jatkossa. Volvo CE tarjoaa tällä hetkellä markkinoiden laajimman valikoiman sähkökäyttöisiä pienkoneita, ja sillä on selkeät suunnitelmat koskien kasvua ja sähkökäyttöisen valikoiman laajentamista pienkoneista raskaaseen kalustoon. Yhteistyö FIA World Rallycross Championship -kilpailun kanssa on toinen todiste sitoumuksestamme edistää sähköistämistä yhteistyön avulla. Se tarjoaa meille maailmanlaajuisen alustan, jonka avulla voimme osoittaa sähkökäytön potentiaalin eri toimialoilla.

Palvelumme auttavat asiakkaitamme maksimoimaan rakennustyömaidensa tuottavuuden ja tehokkuuden. Esimerkiksi vastikään julkaisemamme CO₂-vähennysohjelma on vain yksi tapa, jolla pyrimme auttamaan asiakkaitamme hiilijalanjäljen pienentämisessä. Tarjoamiemme palveluiden ja ratkaisujen kehitystyö on jatkuvaa.

Meillä on hyvät mahdollisuudet vaikuttaa yhdessä ja rakentaa parempaa huomista: meille, Sirille ja tuleville sukupolville sekä asiakkaille, toimittajille ja päättäjille. Ryhdytään yhdessä toimeen! Muutos alkaa tästä.

LISÄTIETOA

Anne Bast

Brändin markkinointi- ja viestintäjohtaja
Volvo Construction Equipment
Euroopan/kansainvälinen myyntialue
Sähköposti: anne.bast@volvo.com