Construction Equipment Suomi
volvo työväline kaivukone hydra

Hydrauliset murskaimet

Riko rajoja

Tasaista tehoa, kestävyyttä ja murskausvoimaa

Volvon hydrauliset murskaimet on suunniteltu saavuttamaan vaikuttavia tuloksia työssä kuin työssä. Erinomaisen iskuenergian, kaksinopeuksisen ohjauksen ja kattavan työkaluvalikoiman ansiosta Volvon murskaimet tarjoavat joustavuutta ja räätälöidyn ratkaisun jokaiseen käyttötarkoitukseen. Volvo-murskaimen jokainen yksityiskohta on suunniteltu toimimaan harmonisesti yhdessä Volvo-koneesi kanssa ja murskaimemme toimitetaan valitsemasi letkut, kiinnikkeet sekä työkalut sisältävinä täydellisinä paketteina, jotta voit aloittaa työt saman tien.

Volvo-murskaimissa on Volvo-brändin luotettavuus ja jälleenmyyntiverkoston tuki. Murskaimet ja koneet myy ja huoltaa paikallinen Volvo-jälleenmyyjäsi, ja niille myönnetään normaali valmistajan takuu. Hyödynnä laajan Volvo-ketjun mekaanikkojen, varaosien, työkalujen, korjaamojen ja jälleenmyyjien tuki.

Volvon hydrauliset murskaimet - keskeiset tuotetiedot

Video, jossa esitellään Volvo Construction Equipmentin hydraulisten murskainten tuotevalikoima. Nämä kestävät työvälineet on suunniteltu toimimaan täydellisen harmonisesti Volvon kaivukoneiden kanssa erilaissa toimintaympäristöissä ja käyttökohteissa.

Compact kaivukone

Volvon murskaimen jokainen yksityiskohta, komponenttien suunnittelusta aina painon ja tehon täydelliseen tasapainoon asti, on suunniteltu toimimaan harmonisesti yhdessä Volvo compact kaivukoneesi kanssa.

Hydraulisten murskainten yleiskuva
Tela-alustainen kaivukone

Voimaa, suorituskykyä ja joustavuutta. Volvon hydrauliset murskaimet on suunniteltu tuottamaan erinomaisia tuloksia työssä kuin työssä.

Hydraulisten murskainten yleiskuva
Pyöräalustainen kaivukone

Kovaan työskentelyyn tarkoitetun Volvon hydraulisen murskaimen ansiosta voit tarttua rankimpiinkin töihin ja työskennellä tuottavammin pidempään.

Hydraulisten murskainten yleiskuva
Volvo etsi jälleenmyyjä työvälineet
Ota yhteyttä

Haluatko tilata tai lukea lisää? Lähetä meille viesti.

Ota yhteyttä