Construction Equipment Suomi

Volvon huoltosopimukset

Tasokkaampi ratkaisu

Gold-sopimuksen avulla saat koneesi yhdistettävyystoiminnot käyttöösi.

Volvon huoltosopimukset tasoittavat tietäsi matkalla menestykseen

Volvon huoltosopimusten tuottama asiantunteva tieto, aidot osat ja palvelut ja Volvo-jälleenmyyjän täysi tuki takaavat parhaan tuen laitteistollesi.

Omien tarpeidesi mukaiseksi räätälöidyn Volvon huoltosopimuksen avulla saat yhteyden koulutettuun ja koneesi tuntevaan Volvon asentajaan, ja sinulle räätälöidään koneesi mahdollisimman tehokkaan käytön takaava huolto- ja korjaussuunnitelma.

Volvon huoltosopimusten tärkeimpiä etuja ovat:

Kustannusten hallinta
Sovittu tuntihinta auttaa sinua suunnittelemaan toimintojasi, minimoimaan riskit ja tekemään sinusta kilpailukykyisemmän tarjouskilpailuissa.

Keskittyminen ydinliiketoimintaan
Volvon huoltosopimukset voivat auttaa sinua keskittymään yrityksesi toiminnan tärkeimpään osaan ilman huolia koneiden kunnosta.

Käytettävyyspotentiaalin maksimointi
Volvon huolto-ohjelma sisältää tietyt toimenpiteet ja tarkastukset, jotka koulutetut Volvon huoltoasentajat tekevät koneellesi.

Suhde/kumppanuus jälleenmyyjän kanssa
Volvon huoltosopimukset vahvistavat jälleenmyyjän ja asiakkaan välistä suhdetta ja tarjoavat asentajalle mahdollisuuden varmistaa, että koneesi toimii parhaalla mahdollisella tavalla.

Kolme tasoa

Volvon huoltosopimusten kolme eri tasoa tarjoavat sinulle mahdollisuuden valita juuri omiin tarpeisiisi sopivan paketin.
Valitse Gold-, Silver- tai Blue-taso.