Construction Equipment Suomi
volvo työväline kaivukone excav

Työvälineet

Säilytä Volvosi Volvona

Valitsit Volvon todennäköisesti siksi, että halusit parasta. Joten miksi tyytyisit vähempään työvälineiden suhteen? Vain Volvo-työvälineillä saat sen mitä halusit ostaessasi Volvosi.

Vain paras on kyllin hyvää Volvo-koneellesi

Eri työt edellyttävät eri työvälineitä, ja koska Volvon valmistaa kattavimman valikoiman työvälineitä, voit varustaa Volvosi työvälineillä, jotka eivät ainoastaan osoita koneesi todellisen arvon, vaan ne täyttävät tarkasti kaikki sinun sekä työskentelyolosuhteidesi asettamat tarpeet. Tuloksena on ennennäkemätön työteho, käytettävyys, joustavuus ja monikäyttöisyys.

Compact kaivukoneet

Volvo-kaivukone soveltuu erinomaisesti käytettäväksi yhdessä työvälineiden kanssa ja tehokkaiden Volvo-työvälineiden kattavan valikoiman avulla saat vertaansa vailla olevan joustavan ja monikäyttöisen koneen. Sen avulla voit räätälöidä kaivukoneen sopivaksi juuri sinun työmaasi käyttötarkoituksiin ja olosuhteisiin. Puhumattakaan uusista kasvumahdollisuuksista liiketoiminnallesi.

Yleistietoja työvälineistä

Pyöräalustaiset kaivukoneet

Suuri helposti kiinnitettävien työvälineiden valikoima voi säästää aikaasi, alentaa kustannuksia ja tuottaa monitoimikoneen. Steelwrist®-rototilttien, kevyiden pikaliitinten sekä kestävien kauhojen ja murskaimen ansiosta Volvon pyöräalustaiset kaivukoneet pystyvät kaivamaan, kuormaamaan, purkamaan ja siirtämään materiaalia tehokkaimmalla ja tuottavimmalla tavalla.

Yleistietoja työvälineistä

Tela-alustaiset kaivukoneet

Kukaan muu ei osaa suunnitella kauhoja Volvo-koneisiin paremmin kuin Volvo itse. Kauhasta pikaliittimeen, rototilttiin, hydrauliikkaan ja tehtaalla asennettuun hallintajärjestelmään asti kaikki on suunniteltu sopimaan yhteen, Volvon toimittamina ja tukemina.

Yleistietoja työvälineistä

Compact pyöräkuormaajat

Valitsit Volvo-pyöräkuormaajan todennäköisesti siksi, että halusit parasta. Joten miksi tyytyisit vähempään työvälineiden suhteen? Vain Volvo-työvälineillä saat sen mitä halusit ostaessasi Volvosi - joustavaa monitoimisuutta ja enemmän käytettävyysaikaa.

Yleistietoja työvälineistä

Suurikokoiset pyöräkuormaajat

Monet ovat yrittäneet kopioida Volvon pyöräkuormaajien monipuolista konseptia, mutta tuloksetta. Eri työt edellyttävät eri työvälineitä, ja koska Volvon pyöräkuormaajiin on saatavana kattavin valikoima työvälineitä, voit varustaa Volvo-pyöräkuormaajasi työvälineillä, jotka eivät ainoastaan osoita kuormaajasi todellisen arvon, vaan ne täyttävät tarkasti kaikki sinun sekä työskentelyolosuhteidesi asettamat tarpeet. Tuloksena on ennennäkemätön joustavuus ja monikäyttöisyys.

Yleistietoja työvälineistä
Volvo etsi jälleenmyyjä työvälineet
Ota yhteyttä

Haluatko tilata tai lukea lisää? Lähetä meille viesti.

Ota yhteyttä