Construction Equipment Suomi
Mekaanikkojen maailma
Oletko valmis lähtemään kanssamme uudelle matkalle?
Liity toimialan johtajiin

Volvo Construction Equipment on yksi maailman johtavista dumpperien ja pyöräkuormaajien valmistajista sekä yksi maailman merkittävimmistä kaivukoneiden, tienrakennuskoneiden ja minirakennuskoneiden valmistajista.
Oletko valmis lähtemään kanssamme uudelle matkalle? Tarjoamme sinulle tilaisuuden tyydyttää uteliaisuutesi samalla kun toteutat unelmiasi. Liity tiimiimme, niin saat ensi käden tietoa teknologiasta, ja tartu tilaisuuteen osallistua jatkuvaan koulutusohjelmaamme.

Volvo CE FI - Avoimet työpaikat

Tutustu Hassaniin

Sudanista Ruotsiin. Mekaanikosta useista Lähi-idän maista vastaavaksi huollon markkina-aluepäälliköksi. Kaikki alkoi lapsuudessa rakkaudesta koneisiin. Katso Hassanin tarina ja tutustu siihen, miten hänen urakehityksensä ampaisi nousuun Volvo CE:llä.

Tutustu Saraan

Miten Sara sai rohkeutta kehittyä ujosta asentajasta mekaanikkotiimistä vastuussa olevaksi korjaamon työnjohtajaksi? Katso hänen tarinansa tästä ja tutustu siihen, miten sinäkin voisit hyötyä urakehityksestä Volvo CE:llä.

Tutustu Helgeen

Helge aloitti harjoittelijana norjalaisessa jälleenmyyntiliikkeessä vuonna 2005. Nykyään hän työskentelee huollon myyntijohtajana ja kuuluu johtoryhmään. Tutustu siihen, miten hänen uransa kehittyi Volvo CE:llä.

Tutustu teknikoihimme

Freddy, Alasdair, Leon, Hassan, Sara ja Helge – näiden ihmisten tarinat ja urat ovat erilaiset, mutta yhteistä heille kaikille on suuri intohimo työtään kohtaan.

TYÖSKENTELY VOLVO CONSTRUCTION EQUIPMENTIN PALVELUKSESSA

URAT JA KULTTUURI
Lue lisää

Tutustu Freddyyn

Freddy Mannström työskentelee mekaanikkona Sweconin palveluksessa Ruotsissa. Hänen kiinnostuksensa koneisiin heräsi nuorena poikana hänen isänsä autokorjaamolla. Tänään hän elää unelmaansa – luonnonläheistä perhe-elämää, jonka hän yhdistää joustavasti työhönsä mekaanikkona.

Tutustu Alasdairiin

Turvallisuus on tärkeää Alasdair Millsille sekä tämän työssä SMT:n insinöörinä että yksityiselämässä. Riskien arviointi on ensiarvoisen tärkeää! Hän haluaa varmistaa, että hän tai kukaan muu ei loukkaannu, vaan voi palata turvallisesti kotiin perheensä luo.

Tutustu Leoniin

Leon Boots haluaa tavata uusia ihmisiä, käyttää uusia tekniikoita ja oppia uusia asioita. Työssään SMT Netherlandsin mekaanikkona hän saa kokea kaiken tämän.

Volvo etsi jälleenmyyjä kotisivu
Haluatko lukea lisää?

Lähetä meille viesti, niin autamme mielellämme.

Ota yhteyttä