Volvo Construction Equipment Oy Suomi
volvo tietoja vce:stä

Globaali yhtymä

Tietoja Volvo CE:stä

Tuotteemme ja palvelumme ovat tarjolla yli 125 eri maassa.

Kokemusta, ammattitaitoa, ratkaisuja

Meillä on täydellinen tuotevalikoima, joka valmistetaan ja jolle tarjotaan huoltoa ja tukea ympäri maailmaa – meillä on juuri oikea kone ja oikea ratkaisu kaikkiin työtehtäviisi.

Lisää arvoa liiketoimintaasi

Kokonaisvaltaisia ratkaisuja

Volvolla on juuri oikea ratkaisu sinua varten. Miksipä et siis antaisi meidän huolehtia kaikista tarpeistasi koneen koko elinkaaren ajan? Kuuntelemalla tarpeitasi voimme pienentää omistamisen kokonaiskustannuksia ja kasvattaa liikevaihtoasi.

Volvon asiakkaana oleminen tarkoittaa, että sinulla on kätesi ulottuvilla täydellinen palveluvalikoima. Volvo voi tarjota sinulle pitkäaikaista kumppanuutta, suojata tulosi ja antaa käyttöösi täydellisen valikoiman asiakasratkaisuja laadukkaiden osien avulla, työstään pitävien ihmisten toimittamana. Volvo on sitoutunut tarjoamaan tuottoa sijoituksellesi.

Innovaatioita

Luomme uusia standardeja alalle

Innovaatio on Volvo Construction Equipmentin sydän. Se on yrityksemme ajattelumalli ja tapa toimia. Yli 180-vuotisella kokemuksellaan rakennustöistä ja innovoinnista Volvo CE on lunastanut paikkansa teknisen kehityksen kärjessä. Meille uusin teknologia ei ole ainoastaan mukava lisä, vaan se on keskeinen tekijä, jonka avulla pysymme kilpailukykyisinä ja varmistamme tuottavan kasvun pitkällä aikavälillä.

Ydinarvot

Laatu, turvallisuus, ympäristönsuojelu

Laatu, turvallisuus ja ympäristönsuojelu ovat ydinarvojamme, jotka läpäisevät koko organisaatiomme, tuotteemme ja työskentelytapamme.

Lue lisää ydinarvoistamme

historiamme

Kumppani, johon voi luottaa

Volvo CE on perustamisvuodestaan 1927 lähtien kasvanut paikallisesta toimijasta yhdeksi maailman suurimmista rakennuskoneiden valmistajista.

Lue lisää historiastamme

Rakennusmestari

Volvo Construction Equipment's Corporate History Film, Volvo CE:n maineikasta historiaa esittelevä video. Cannesin Corporate Media & TV Awards -palkintogaalassa hopeadelfiini-palkinnon voittanut video.

Volvo CE:n tuotantolaitokset

Aidosti globaali

Volvo Construction Equipmentin pääkonttori sijaitsee Brysselissä, ja yhtiöllä on tuotantolaitoksia ympäri maailmaa – Ruotsissa, Ranskassa, Saksassa, Puolassa, Yhdysvalloissa, Meksikossa, Brasiliassa, Intiassa, Kiinassa ja Koreassa. Tuotantolaitoksemme ympäri maailmaa tuottavat kattavan valikoiman pyöräkuormaajia, kaivukoneita, dumppereita, täryjyriä, asfalttikoneita, kompakti-/minikoneita ja materiaalinkäsittelykoneita.

Jälleenmyyjäverkosto

Laadukkaat tukipalvelut

Volvo Construction Equipmentin jälleenmyyjät ovat liiketoimintamme tukipilareita ja ne muodostavat tärkeän sillan yhtiön ja koneitamme ostavien ja käyttävien asiakkaiden välille. Volvo CE -jälleenmyyjät, sekä pienet että suuret, tarjoavat asiakkaillemme neuvoja ja tukea kaikissa vaiheissa, aina oikean koneen valinnasta ja ostosta koneen käyttöiän aikana tehtäviin huoltoihin ja ylläpitoon.