Construction Equipment Suomi
Building Tomorrow - Volvo brand movie

Globaali yhtymä

Tietoja Volvo CE:stä

Tuotteemme ja palvelumme ovat tarjolla yli 140 eri maassa.

Building Tomorrow

Kokemusta, ammattitaitoa, ratkaisuja

Volvo on yksi maailman johtavia laadukkaiden rakennuskoneiden valmistajia ja 14 000 työntekijän voimin yksi alan suurimmista yrityksistä. Meillä on täydellinen tuotevalikoima, joka valmistetaan ja jolle tarjotaan huoltoa ja tukea ympäri maailmaa – meillä on juuri oikea kone ja oikea ratkaisu kaikkiin työtehtäviisi.

Ydinarvot

Kestävä kehitys

Uskomme vakaasti kestävään tulevaisuuteen. Ja koska toimimme globaalissa rakennusteollisuudessa, teemme yhdessä asiakkaidemme kanssa työtä, jotta visiomme toteutuisi kaikkialla maailmassa.

Lue lisää kestävästä tuotannosta (englanninkielinen)
Innovaatioita

Innovaatio on Volvo Construction Equipmentin sydän. Se on yrityksemme ajattelumalli ja tapa toimia. Yli 180-vuotisella kokemuksellaan rakennustöistä ja innovoinnista Volvo CE on lunastanut paikkansa teknisen kehityksen kärjessä. Meille uusin teknologia ei ole ainoastaan mukava lisä, vaan se on keskeinen tekijä, jonka avulla pysymme kilpailukykyisinä ja varmistamme tuottavan kasvun pitkällä aikavälillä. 

Lue lisää innovaatioistamme (englanninkielinen)
Ihmisissä on voimaa.

Ihmisiin kohdistuva huolenpito ja kunnioitus on aina ollut Volvon toiminnan ytimessä. Tämä asenne ohjaa toimiamme joka päivä ja vaikuttaa siihen, miten kohtelemme asiakkaitamme, työntekijöitämme, alihankkijoitamme ja muita planeettamme asukkaita. Yrityskulttuurimme peruskiviä ovat luottamus, intohimo ja avoin mieli. Uskomme, että mahdollisimman moniin erilaisiin näkökulmiin perehtyminen vahvistaa meitä. Koska loppujen lopuksi on olemassa vain yksi voima, joka voi muuttaa maailman paremmaksi paikaksi. Nimittäin ihmiset.

Avoimet työpaikat Volvolla (englanninkielinen)

LISÄÄ ARVOA LIIKETOIMINTAASI

Kokonaisvaltaisia ratkaisuja

Volvolla on juuri oikea ratkaisu sinua varten. Miksipä et siis antaisi meidän huolehtia kaikista tarpeistasi koneen koko elinkaaren ajan? Kuuntelemalla tarpeitasi voimme pienentää omistamisen kokonaiskustannuksia ja kasvattaa liikevaihtoasi.

Volvon asiakkaana oleminen tarkoittaa, että sinulla on kätesi ulottuvilla täydellinen palveluvalikoima. Volvo voi tarjota sinulle pitkäaikaista kumppanuutta, suojata tulosi ja antaa käyttöösi täydellisen valikoiman asiakasratkaisuja laadukkaiden osien avulla, työstään pitävien ihmisten toimittamana. Volvo on sitoutunut tarjoamaan tuottoa sijoituksellesi.

Lue lisää palveluistamme

Jälleenmyyjäverkosto

Laadukkaat tukipalvelut

Volvo Construction Equipmentin jälleenmyyjät ovat liiketoimintamme tukipilareita ja ne muodostavat tärkeän sillan yhtiön ja koneitamme ostavien ja käyttävien asiakkaiden välille. Volvo CE -jälleenmyyjät, sekä pienet että suuret, tarjoavat asiakkaillemme neuvoja ja tukea kaikissa vaiheissa, aina oikean koneen valinnasta ja ostosta koneen käyttöiän aikana tehtäviin huoltoihin ja ylläpitoon.

Etsi jälleenmyyjä

Volvo CE:n tuotantolaitokset

Aidosti globaali

Volvo Construction Equipmentin päämaja sijaitsee Göteborgissa, ja yhtiöllä on tuotantolaitoksia ympäri maailmaa – Ruotsissa, Ranskassa, Belgiassa, Saksassa, Isossa-Britanniassa, Yhdysvalloissa, Brasiliassa, Intiassa, Kiinassa ja Etelä-Koreassa. Tuotantolaitoksemme ympäri maailmaa tuottavat kattavan valikoiman pyöräkuormaajia, kaivukoneita, dumppereita, täryjyriä, asfalttikoneita, kompakti-/minikoneita ja materiaalinkäsittelykoneita.

Tutustu toimipaikkoihimme

Historiamme

Kumppani, johon voi luottaa

Volvo CE perustettiin vuonna 1832, ja se on sittemmin kasvanut paikallisesta konepajasta yhdeksi maailman suurimmista rakennuskoneiden valmistajista.

Lue lisää yhtiön historiasta (englanninkielinen)