Construction Equipment Suomi

Lataus- ja toiminta-aikalaskuri

Sähkökäyttöisten maanrakennuskoneidesi varsinainen lataaminen on helppoa: kiinnitä pistoke ja lataa. Toisaalta latauksen ajankohdan ja keston määrittäminen niin, että toiminta-aika tulee käytettyä mahdollisimman tehokkaasti, riippuu tekemästäsi työstä. Sen vuoksi olemme yksinkertaistaneet prosessia tässä olevalla helppokäyttöisellä toiminta-aikalaskurillamme. Tästä työkalusta saat yleiskuvan päiväsi kulusta, kun lataat tavallisten taukojen aikana.

Miten pitkä kaivukoneen toiminta-aika on?

Valitse ensin sinua kiinnostava maanrakennuskone ja syötä sitten työmäärän, arvioidun toiminta-ajan ja harkitsemasi laturin tiedot. Me laskemme näiden tietojen perusteella valitsemasi kaivukoneen tai pyöräkuormaajan toiminta-ajat ja työmääräsi vaatiman latausmäärän.

Minkä laturin tarvitsen pyöräkuormaajalle?

Huomaat hitaamman, yön yli lataavan laturin ja pikalaturin välisen eron myös koneen latausajassa. Jos olet uusi sähkökäyttöisten maanrakennuskoneiden käyttäjä, sinun kannattaa kokeilla ensin laskurillamme, miten sähköiset ja latausratkaisumme mukautuvat tarpeisiisi ennen tarkempaa tutustumista laajaan sähkökäyttöisten maanrakennuskoneiden mallistoomme.

Miten lataus sopii töihini?

Haluatko lisätietoja latauksen sovittamisesta omiin tarpeisiisi ja hankkeisiisi? Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä paikalliseen jälleenmyyjääsi.

Haluatko saada lisätietoja sähkökäyttöisten maanrakennuskoneiden lataamisesta?

Miten pitkä sähkökäyttöisen pyöräkuormaajan toiminta-aika on? Tarvitsenko pikalaturin sähkökäyttöiselle kaivukoneelleni? Entä jos työmaallani ei ole käytettävissä sähköverkkoa?

Sinun ei tarvitse olla yksin siirtymäsi aikana. Oikeat tiedot helpottavat matkaasi kohti tehokasta, päästötöntä maanrakennusta. Lopeta arvailu ja ota meihin yhteyttä. Meiltä saat vastaukset kaikkiin lataamista ja akkukäyttöä koskeviin kysymyksiin.

Latausratkaisut

Mikä tekee sähkökäyttöisistä maanrakennuskoneista hyvän valinnan?

Päästöttömät maanrakennuskoneet ovat täydellinen työkalu, kun pyrit työskentelemään kestävämmin. Toisaalta sähkökäyttöisten maanrakennuskoneiden edut eivät rajoitu ilmeisimpään etuun, hiilipäästöjen pienenemiseen. Ne voivat avata uusia liiketoimintamahdollisuuksia sallimalla työt esimerkiksi vähäpäästöisten alueiden kaltaisilla herkillä alueilla. Niiden lähes äänetön toiminta tuottaa rauhallisemmat työskentelyolosuhteet työmaalle. Sähkökoneiden dieselkoneita pienemmät huoltovaatimukset avaavat myös mahdollisuuden alentaa omistamisen kokonaiskustannuksia.

Hyötyä sähköstä

Sähkökäyttöisten maanrakennuskoneiden aika alkaa

Olemme ylpeitä markkinoiden laajimpiin kuuluvasta sähkökäyttöisten maanrakennuskoneiden valikoimastamme; minikokoisista koneistamme aina suurempiin, keskikokoisiin kaivukoneisiin ja pyöräkuormaajiin. Niille kaikille on yhteistä se, että ne auttavat asiakkaitamme pienentämään hiilijalanjälkeään tehosta ja suorituskyvystä tinkimättä. Luotettavien sähkökoneiden valikoimamme hyödyttää kaikkia yhteiskuntia auttamalla maanrakennusalaa kohti fossiilittomia maanrakennustyömaita. Joten riippumatta siitä, toimitko yhteiskuntarakentamisen ja -purkamisen aloilla vai maisemoinnissa ja maataloudessa, meillä on sinulle päästötön ratkaisu, joka auttaa tekemään työstäsi kestävämpää.

Päästötön maanrakennustyö