Construction Equipment Suomi
Muutos alkaa tästä

Muutoksen tärkeydestä on helppo puhua. Maapallo ei kuitenkaan tarvitse enempää puhetta. Se tarvitsee toimintaa. Toimialamme kasvun tukeminen samalla hiilijalanjälkeä pienentäen on ratkaisevaa tulevaisuuden kannalta. Se edellyttää rakentamista ja infrastruktuurin kehittämistä kaikkien ihmisten hyväksi. Se edellyttää meiltä yhteistyötä, jotta voimme rakentaa parempaa huomista.

Maapallo tarvitsee vähemmän puhetta ja enemmän toimintaa. Siksi näytämme suuntaa sähkökäyttöisillä koneilla, jotka edistävät toimialaamme. Palveluilla, jotka tukevat asiakkaidemme liiketoimintaa.
Sekä innovaatioilla, jotka uudistavat työskentelytapojamme.

Muutos alkaa tästä
Liity mukaan!

Muutos alkaa toiminnasta

Muutos alkaa ihmisistä

Me Volvo CE:llä haluamme rakentaa parempaa huomista. Onnistuaksemme tässä tarvitsemme ihmisiä, joilla on erilaisia näkökulmia. Kun kuulimme, että moni tyttö luopuu insinöörihaaveistaan jo nuorella iällä, päätimme inspiroida ja rohkaista heitä.

Lue artikkeli
Muutos alkaa sähköisestä liikkuvuudesta

Elämme maailmassa, jossa kestävyysvaatimukset kasvavat jatkuvasti. Sähkökäyttöisyys on oikea ratkaisu, kun haluat säilyttää kilpailukykysi. Volvo CE tarjoaa laajan valikoiman sähkökäyttöisiä koneita, jotka voivat viedä liiketoimintaasi eteenpäin.

Lue lisää
Muutos alkaa hiilipäästöjä vähentämällä

Jos haluat aidosti vähentää hiilipäästöjä, ratkaisumme voivat olla käänteentekeviä. Voimme analysoida toimintatapojasi, asettaa tavoitteita ja varmistaa niiden saavuttamisen yhteistyössä.

Lue lisää
Muutos alkaa Jennifer Milikowskystä

Matka aikomuksesta tekoihin tuomalla kestävyys osaksi kaikkia arkipäivän toimia kuvaa Walden Hill Farmsin Jennifer Milikowskyä. Lähde mukaan Yhdysvaltoihin Uuteen-Englantiin saamaan inspiroivaa näkemystä siihen, miten sähköinen rakennuskone voi avata uusia polkuja parempaan maailmaan.

Lue lisää
Muutos alkaa tästä: Godson ja Hedvig

Esittelemme opiskelijat Godson Oselen ja Hedvig Ernstin. Volvo CE:n mentoroimina heidän tiiminsä eri mantereilla työskentelivät yhdessä tavoitteenaan suunnitella sähkökoneiden latausmahdollisuus sähköttömille työmaille. Heidän matkansa kohti kestävää tulevaisuutta on suorastaan sähköinen!

Lue lisää
WORLD RALLYCROSS -KUMPPANUUS

Volvo Construction Equipment on virallinen kilparatojen rakennuskumppani rallicrossin FIA-maailmanmestaruuskisoissa. Tämän avulla näytämme, miten uudet tuotteemme ja palvelumme muuttavat aidosti maailmaa.

Lue lisää
Sitoumuksemme: 100-prosenttisen fossiilivapaat Volvo Group -ajoneuvot vuoteen 2040 mennessä

Maailman johtavana valmistajana meillä on tarvittava muutosvoima. Liity mukaan matkallemme kohti kestävämpää rakennusteollisuutta.

Lue lisää
Naispuolinen huoltoteknikko huoltamassa Volvo L220H -pyöräkuormaajaa
Haluatko lukea lisää?

Lähetä meille viesti, niin autamme mielellämme.

Ota yhteyttä