Construction Equipment Suomi

Alkuperäiset Volvo-kulutusosat

Volvo tarjoaa kattavan valikoiman alkuperäisiä kulutusosia. Tuotteet on kehitetty ja testattu varmistamaan, että ne täyttävät asiakkaiden vaatimukset kaikissa sovelluksissa. Varmista koneen jatkuva huippukunto koko sen käyttöiän ajan valitsemalla aidot Volvon varaosat.

Pidä kone aina uuden veroisena valitsemalla siihen laadukkaat kulutusosat, esimerkiksi alavaunun osat tai Volvo-kynsijärjestelmä. Näille tuotteille on tehty ankarimmat mahdolliset testit, jotta voidaan varmistaa osien kestävyys äärimmäisen rasittavissa töissä. Suunnittelumme ja materiaalivalintamme takaavat ylivertaisen suorituskyvyn.

Asiakasratkaisut

Yleistietoja tuotteista ja palveluista, joita tarjoamme yrityksellesi koko omistajuutenne ajan – toimintanne pysyy tuottavana vuodesta toiseen.

Volvo-kynsijärjestelmä

Et laittaisi huippujalkapalloilijaa pelaamaan väärillä kengillä, joten miksi tekisit niin koneesi kauhalle? Älä tingi laadusta, vaan valitse Volvon kynsijärjestelmä, paras valinta Volvo-kauhoja varten.

Maksimoi tuottavuus

Alhaisemmat huoltokustannukset, parempi käyttövarmuus

  • Vähemmän kauhan kulumista
  • Pidemmät vaihtovälit
  • Nopea ja helppo asennus

Paranna tuottavuutta ja polttonestetaloudellisuutta

  • Kauhan parempi täyttö
  • Erinomainen tunkeutumiskyky
Uuden sukupolven tehokkaat kynnet keskikokoisiin ja suuriin koneisiin

Volvon kynsijärjestelmän uusi sukupolvi tarjoaa lyömättömän suorituskyvyn ja käyttövarmuuden ja auttaa sinua saamaan Volvo-koneestasi kaiken irti. Olemme hioneet vuosikymmenien kokemukseen ja suunnitteluasiantuntemukseen perustuvaa, hyväksi todettua kynsijärjestelmäämme siten, että kaivaminen on nopeampaa ja kynnet pysyvät terävinä pidempään.

Nopea, helppo ja turvallinen asennus

Volvon uuden lukitusjärjestelmän ansiosta voit asentaa tai vaihtaa kynnet muutamassa minuutissa, joten käyttökatkoksia on mahdollisimman vähän. Pidike ja kynsi kootaan ja toimitetaan yhdessä, eikä jousia tarvitse vaihtaa kynsien käyttöiän aikana. Lisäksi älykkäässä järjestelmässä käytetään uudelleenkäytettävää lukitustappia, joka voidaan asentaa molemmille puolille.

Uuden sukupolven Volvo-kynsijärjestelmässä on nerokas vasaraton kiinnitysratkaisu, kynsien asennuksessa ja vaihdossa tarvitaan vain vakio räikkä, mikä vähentää loukkaantumisen vaaraa. Aseta paikalleen, työnnä ja naksauta!

Alkuperäiset Volvo alavaunun osat

Täyttää vaativimmatkin odotuksesi

Volvon kattavaa alavaunun osavalikoimaa on kehitetty ja testattu perinpohjaisesti korkeimman laadun ja suorituskyvyn takaamiseksi.

Äärirajoilla
Alavaunun osat on altistettu laajamittaiselle testausprosessille, jotta voidaan varmistaa, että ne kestävät äärimmäistä ja jatkuvaa kuormitusta.

Suunniteltu erityisesti Volvo Construction Equipment -koneita varten
Volvon alavaunun osat tarjoavat turvallista ja tehokasta suorituskykyä, pitkän käyttöiän ja alhaiset käyttökustannukset

Volvo Rubber Tracks

  • Kehitelty yhdessä Volvo-rakennuskoneiden kanssa
  • Tutustu turvallisuuden ja laadun korkeimpaan tasoon

Volvo-alavaunun osat

Tutustu Volvo-telaketjujen ja pohjarullien äärimmäisen vaativien testien tuloksiin! Volvo-alavaunun osat varmistavat kokoonpanon laadun ja kestävyyden, johon voit luottaa.

Volvon pulttikiinnitteinen kumityynyjärjestelmä

Lisää monitoimisuuttasi

Volvon tela-alustaisten kaivukoneiden pulttikiinnitteinen kumityynyjärjestelmä on täydellinen ratkaisu koneen monikäyttöisyyden lisäämiseksi. Kustannuksia säästävän mallin ansiosta voit vaihtaa helposti tiellä ja maastossa ajon välillä aiheuttamatta pinnalle vahinkoa.

Monikäyttöisyyttä
Voit siirtyä tiellä ja maastossa tehtävien töiden välillä ja hyötyä kahden koneen ominaisuuksista yhdessä koneessa. Kumityynyt suojaavat maanpintaa täydellisesti ja ne voidaan helposti poistaa, kun tarvitaan täyttä pitoa.

Suuri kestävyys
Tehty lujasta kumiseoksesta kulumisen vähentämiseksi, teräslevyn päällä on kestävä kumi ja kumityyny, joka vähentää tärinää ja melua.

Käytettävyys
Kumityynyjärjestelmä on saatavana sekä tehtaalla asennettavana lisävarusteena että koko Volvo-jälleenmyyjäverkostosta. Jälkimarkkinoilta saatavassa sarjassa on sekä tyyny että telakenkä.

Kustannustehokkuus
Kumityynyjen vaihto tarvittaessa on kustannustehokas ja helppo tapa ylläpitää kaivukoneen telajärjestelmää.

Volvo-paisuntapultit

Kestävä ratkaisu

Täydellinen ratkaisu, kun maarakennuskoneen kiinnityskohtien väliin syntyy välystä kulumisen johdosta ja rei'issä on kulumaa.

Kestävä ja taloudellinen ratkaisu, joka varmistaa lisää käyttöaikaa
Kun kone alkaa osoittaa kulumisen merkkejä, Volvon laajennuspultit ovat täydellinen ratkaisu.

Nopea ja helppo asennus (usein suoraan työmaalla)
Volvon laajennuspulteissa on kaksi laajentuvaa holkkia, jotka täyttävät aukon ja kytkevät kiinnityskorvakkeet toisiinsa.

Volvon laajennuspulttien ansiosta ei tarvita aikaa vieviä kunnostus- tai koneistustöitä.

Saatavana useisiin erilaisiin tuotteisiin.

Jokainen osa on tärkeä!

Mitä parempilaatuisia koneesi osat ovat, sitä enemmän saat hyötyä koneestasi. Jokainen osa on tärkeä käytettävyysajan ja suorituskyvyn kannalta. Joten miksi ottaisit riskin?

Volvo etsi jälleenmyyjä kotisivu
Tiedätkö mitä tarvitset?

Haluatko tilata varaosia? Autamme mielellämme.

Tee pyyntö