Construction Equipment Suomi

CO₂-vähennyslaskuri

Sähkökäyttöiset maanrakennuskoneet tarjoavat ihanteellisen ratkaisun erääseen asiakkaiden suurimmista ongelmista: hiilijalanjäljen pienentämiseen. Vaikka sen edut ympäristölle onkin helppo ymmärtää, sitä on vaikeampaa muuttaa selkeästi mitattaviksi numeroiksi. CO2-säästöjen laskurillamme voit saada yleiskuvan hiilipäästöjen todennäköisestä suuruusluokasta, jonka voit saavuttaa valitsemalla jonkin sähkökäyttöisistä maanrakennuskoneistamme.

Haluatko pienentää projektiesi CO₂-päästöjä?

Monet hyvät syyt puhuvat sähkökäyttöisen koneen valinnan puolesta. Kun koneesi eivät käytä fossiilisia polttonesteitä, ei synny pakokaasupäästöjäkään. Sen lisäksi, että se mahdollistaa työskentelemisen paikoissa, joissa dieseliä ei voi käyttää, kuten päästörajoitusalueilla tai sisätiloissa, CO2-päästöjen väheneminen tuottaa myös kestävämmän ja mukavamman työskentelytavan.

Onko sinun saavutettava nettonolla ennen vuotta 2030?

Monet asiakkaistamme tavoittelevat hiilipäästötöntä toimintaa vuoteen 2050 mennessä, ja tämän tavoitteen saavuttamiseksi on saavutettava suuria vähennyksiä jo vuodeksi 2030. Sähkökäyttöiset maanrakennuskoneemme ja latausratkaisumme voivat auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi luotettavasti ja tehokkaasti. CO2-säästöjen laskurimme auttaa sinua tavoitteesi saavuttamisessa, sillä sen avulla voit visualisoida vähennykset todellisina arvoina ja seurata tilannettasi.

Haluatko lisätietoja sähköisestä maanrakennuksesta ja hiilijalanjäljestä?

Suunnitteletko nollapäästöistä rakennustyömaata? Onko sinulla Science Based Targets -tavoite? Haluaisitko pienentää hiilijalanjälkeäsi? Kysy paikalliselta jälleenmyyjältäsi lisätietoja siitä, miten sähkökoneet auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Nettonollan saavuttaminen Science Based Targets -aloitteen mukaisesti

Jo varhaisessa vaiheessa Science Based Target -aloitteeseen (SBTi) mukaan liittynyt Volvo CE on sitoutunut saavuttamaan kasvihuonekaasujen nettopäästöjen ketjussa nollatason vuoteen 2040 mennessä ja huomattavia vähennyksiä vuoteen 2030 mennessä. Haluamme saavuttaa tämän tavoitteen vuosikymmenen muita toimijoita aikaisemmin voidaksemme osaltamme auttaa asiakkaitamme saavuttamaan tavoitteensa vuoteen 2050 mennessä. Tämän vuoksi me tiedämme, että oman CO2-kokonaisvaikutuksen ja saavutettujen vähennysten tunteminen on strategisesti tärkeää pyrittäessä kohti ilmastotavoitteita.

Mitä Science Based Targets -tavoitteet ovat?

Toiminta-aikalaskuri

Lue lisää sähkökäyttöisten maanrakennuskoneiden toiminta-ajasta ja sopivan laturin valinnasta

Toiminta-aika

Edut

Tutustu sähkökäyttöisten maanrakennuskoneiden tarjoamiin etuihin

Edut

Energiansäästölaskuri

Lue tästä, miten voit säästää polttonestekustannuksiasi

Energiaa.

Sähkönjakelun ja yhdyskuntatekniikan rakennustöiden hiilijalanjäljen pienentäminen

Yhteinen pyrkimys valmistaa hiilijalanjäljeltään mahdollisimman pieni sähköajoneuvojen latausasema tuotti suuren hiilipäästöjen pienennyksen. Ruotsin suurimpiin energia-alan yrityksiin kuuluva Vattenfall valitsi sähkökoneet 64 sähköautojen latausaseman rakennusprojektiinsa. Volvo L25 Electric- ja ECR25 Electric -kaivukoneiden avulla työ tehtiin kestävällä tavalla, ja samalla työn CO2-päästöt olivat 11 viikkoa kestäneen projektin ajalta 3 000 kg pienemmät.

Vattenfall pienensi CO₂-päästöjään

Ruotsin suurin fossiilivapaa työmaa

Tukholman sydämessä olevan satavuotiaan teurastamoalueen muutostyö loi vuonna 2022 alkaessaan uusia standardeja fossiilivapaille työmaille. Keskikokoinen EC230 Electric -kaivukoneemme oli osaltaan mahdollistamassa 2 000 tonnia pienempää hiilijalanjälkeä 3 000 asuntoa ja 14 000 työpaikkaa käsittävän urbaanin kehityssuunnitelman toteutusvaiheen aikana. Määrä vastaa 35 kuorma-auton kahdeksan tunnin päivittäistä ajoa vuoden ajan.

Fossiilivapaa työmaa
Päästötön maanrakennustyö
Päästötön maanrakennustyö
Miksi sähköön siirtyminen kannattaa?