Construction Equipment Suomi
Sähkökäyttöiset maanrakennuskoneet
Volvon sähkökäyttöiset maanrakennuskoneet
Sähköiset työmaat alkavat tästä

Päästötön ja sähköinen työmaa

Sähkökäyttöiset maanrakennuskoneet voivat muuttaa työskentelytapasi. Sähkökoneiden päästöttömyys, suuri teho ja hiljainen käyntiääni tekee niistä täydellisen kumppanin matkalla kohti kestävämpiä työmaita. Yhden maanrakennuskoneen vaihtaminen sähköiseksi on hyvä aloituspiste kohti fossiilittomia työmaita. Alan parhaimmistoon kuuluvia sähkökoneita ja latureita on saatavana eri kokoisina, ja ne takaavat toiminnan täydellä tehoilla monissa erilaisissa käyttökohteissa, kaupunkien maanrakennus- ja purkutöistä maisemointiin ja maanviljelykseen.

Meillä on laaja valikoima niin sähkökäyttöisiä maanrakennuskoneita, jossa on tehokkaat litiumioniakut, kuin erilaisia vaativimpiinkin työskentelyolosuhteisiin sopivia latausvaihtoehtoja. Luotettavat sähkötehojärjestelmät varmistavat koko mallistomme käyttöasteen ja tuottavuuden sähkökäyttöisistä minikaivukoneista ja pyöräkuormaajista suurempiin sähkökäyttöisiin maanrakennuskoneisiin. Hiljaiset, päästöttömät maanrakennuskoneemme eivät ole hyväksi ainoastaan ympäristölle. Ne tekevät myös hyvää yrityksesi toiminnalle, sillä niiden ansiosta voit työskennellä myös kohteissa, joissa dieselkoneita ei sallita: vähäpäästöisillä alueilla, herkissä ympäristöissä, sisätiloissa tai kaupunkiympäristössä yöaikaan. Sähkökoneet eivät ainoastaan vähennä CO2-päästöjä; niiden huoltotarve ja käyttökustannukset ovat perinteisiä dieselkoneita alemmat. Johtava teknologia mahdollistaa hiilivapaan siirtymän, mutta emme pysty siihen yksin. Jatkamme työtämme toimittajiemme ja asiakkaidemme kanssa nopeuttaaksemme tätä siirtymää mahdollisimman paljon. Myös hallitukset ja kunnat voivat omalta osaltaan edistää siirtymää asettamalla tarjouspyyntöihinsä ehdoksi esimerkiksi tuotteidemme kaltaisten fossiilittomien innovaatioiden käyttämisen. Fossiilittomien sähköisten maanrakennustyömaiden luotettuna kumppanina työskentelemme yhdessä tuotantoketjun kaikkien toimijoiden kanssa holistisen sähköisen ekosysteemin varmistamiseksi. Pelkkä sähköinen voimajärjestelmä ei riitä, vaan sen käyttöön ottamisen tukemista varten tarvitaan luotettava latausinfrastruktuuri ja vahva lainsäädäntö. Lopputulos on päästötön työmaa, joka saa työn tehtyä mahdollisimman kestävästi, tehokkaasti ja häiriöitä aiheuttamatta. Tämän uraauurtavan kumppanuustyypin avulla voimme luoda standardeja yhteiselle matkallemme kohti päästöttömiä työmaita. Sähkövaihtoehdot tarjoavat siihen ilmeisen ratkaisun.

Näytä lisää

Toiminta-aikalaskuri

Selvitä sähkökäyttöisen työkoneen toiminta-aika ja laturin valinta

Toiminta-aikalaskuri

Energiansäästölaskuri

Selvitä, paljonko voit säästää polttonestekustannuksiasi

Energiansäästö

CO₂-säästölaskuri

Laske, miten paljon voit pienentää hiilijalanjälkeäsi

CO₂-säästö

Sähkökäyttöiset maanrakennuskoneet toiminnassa

Kaupunkien maanrakennustyömaat ja sähkökäyttöinen pyöräkuormaaja

Kaupunkityömaat

Koska sähkökäyttöiset maanrakennuskoneet eivät tuota pakokaasuja, voit työskennellä myös vähäpäästöisillä alueilla. Koneiden lähes äänettömän toiminnan vuoksi voit työskennellä myös öisin lähistön asukkaiden yöunia häiritsemättä.

Sähkökäyttöinen minikaivukone sisätiloissa

Rakennustyöt sisätiloissa

Pienten sähkökoneidemme kompaktikokoinen rakenne tekee niistä täydellisen valinnan sisätiloissa tehtäviin purku- ja rakennustöihin. Ne ovat riittävän ketteriä liikkumaan ahtaissa ja mutkaisissa tiloissa, ja nollapäästöisinä ne myös luovat miellyttävämmän työympäristön.

Maisemointi

Työskentelemällä luonnon kanssa eikä sitä vastaan voi saavuttaa uskomattoman hienoja tuloksia. Päästöttömät sähkökäyttöiset maanrakennuskoneet muuttavat maisemointityöt täysin, eikä ainoastaan työntekijöille vaan myös herkän kasvillisuuden suojelun osalta.

Maisemointi
Kunnallistekniikan ja sähkönjakelun maanrakennustyöt sähköisellä minikaivukoneella

Sähkönjakelu ja yhdyskuntatekniikka

Toimintaansa kestävämmäksi kehittävien energia-alan yritysten ei tarvitse etsiä ratkaisuja sähkökäyttöisille työkoneille kauempaa. Käyttäjien tarvitsema kustannustehokas voima ja suorituskyky yhdistyvät koneissamme parempaan ympäristön huomioimiseen.

Sähkökäyttöisen minikaivukoneen lataaminen pikalaturilla
Akku täynnä ja lähtövalmiina
Työkoneiden lataaminen

Kumppanuuden voima

Sähkökäyttöisten maanrakennuskoneiden ja latausratkaisujen kehittäminen on ainoastaan osa suurempaa kokonaisuutta. Paremman tulevaisuuden luomiseksi ja kestävän siirtymän saavuttamiseksi tarvitaan yhteistyötä. Siksi me olemme valtioiden, kaupunkien ja kuntien keskeinen kumppani niiden pyrkiessä saavuttamaan hiilineutraalisuustavoitteitaan. Meillä kummallakin on oma osamme luotettavan ja tehokkaan fossiilittoman tulevaisuuden varmistamisessa.

Vähäpäästöisten maanrakennustyömaiden innovaatioiden tekijänä emme ainoastaan auta sinua ilmastotavoitteidesi saavuttamisessa, vaan myös rauhallisemman ympäristön luomisessa työmaiden lähistöllä asuville ja työskenteleville.

Kumppanuutemme

Kustannustehokasta rakentamista

Sähkökoneen ostokustannuksen jälkeen on saavutettavissa huomattavia säästöjä omistamisen kokonaiskustannuksissa, energiassa sekä hoidossa ja huollossa. Sähköön siirtyminen voi siis säästää rahaa. Huomattavin kustannussäästö tulee polttonesteen ja sähkön välisestä hintaerosta, joka todennäköisesti muuttuu tulevaisuudessa sähkölle vieläkin edullisemmaksi.

Energiansäästö

Asiakkaat käyttämässä sähkökäyttöisiä maanrakennuskoneita

Materiaalinkäsittely sähkökäyttöisellä pyöräkuormaajalla

Materiaalinkäsittely

Sähkökoneet ovat loistava valinta materiaalinkäsittelyyn. Ne ovat yhtä tehokkaita kuin vastaavat dieselkäyttöiset koneet ja ne pystyvät kuljettamaan erilaisia materiaaleja – niin kuormalavoja, multaa kuin soraakin – sekä sisätiloissa että ulkona monien erilaisten työvälineiden avulla.

Maanviljely

Maatalouden asiakkaille luonnonsuojelu ja kestävyys ovat painopisteitä. Sen vuoksi monet maataloudessa toimivat asiakkaamme ovat siirtymässä hiljaisten ja päästöttömien maanrakennusajoneuvojemme käyttäjiksi voidakseen tehdä työnsä karjaa häiritsemättä.

Maanviljely

Jätteenkäsittely ja kierrätys

Tehokkaat sähkökäyttöiset maanrakennuskoneemme auttavat jäte- ja kierrätysalan asiakkaitamme toteuttamaan kiertotaloutta koskevat visionsa. Koneidemme avulla on mahdollista pienentää sekä kustannuksia että hiilijalanjälkeä koneiden monikäyttöisyydestä tinkimättä.

Jätteenkäsittely ja kierrätys

Vapaa-aika

Nollapäästöiset maanrakennuskoneet ovat hyväksi ympäristölle, liiketoiminnalle ja ympäröivälle yhteiskunnalle. Kuvittele sähkökäyttöisten maanrakennuskoneiden etua hiihtokeskusten ja kansallispuistojen kaltaisissa matkailukohteissa.

Vapaa-aika

Miksi sähkökäyttöinen maanrakennuskone on hyvä valinta?

Vastaus on yksinkertainen: koska ne täyttävät nykyaikaisen työmaan vaatimukset. Sähkökäyttöisten koneidemme hiljaisempi käyntiääni ja huomattavasti pienemmät CO2-päästöt varmistavat vaativimpienkin ympäristömääräysten noudattamisen tuottavuusvaatimuksista tinkimättä.

Ne mahdollistavat myös työaikojen ja kohteiden suunnittelun aivan uudella tavalla. Sähkökäyttöiset ratkaisumme, minikokoisista koneista aina suurempiin keskikokoisiin koneisiin avaavat aivan uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Monikäyttöisyytensä ansiosta ne sopivat lähes kaikkiin töihin, mutta niiden toimintamahdollisuuksia laajentaa edelleen mahdollisuus työskennellä paikoissa ja tilanteissa, joissa dieselkäyttöisiä koneita ei voi käyttää: sisätiloissa, öisin tai paikoissa, joissa on melu- tai päästörajoituksia, tai eläinten lähellä.

Käyttäjien epäilyksiä

Onko sinulla sähkökäyttöisiä maanrakennuskoneita ja lataamista koskevia kysymyksiä?

Onko sinulla suunnitteilla päästötön työmaa? Onko sinulla lataamiseen liittyviä kysymyksiä? Tarvitsetko lisätietoja sähkökäyttöisten maanrakennuskoneiden toiminta-ajasta? Ei hätää. Lue vastauksemme yleisimpiin kysymyksiin tai kysy suoraan meiltä.

Maisemointi ja sähkökäyttöinen minikaivukone
Hyödyt ja käyttö
EC18 Electric -minikaivukone

Hiljainen työmaa

Sähkökäyttöisiä maanrakennuskoneitamme käyttäessäsi sinun ei tarvitse kestää sinulle niin tuttua moottorin melua. Sano siis hyvästit päänsäryille ja tervehdi työtovereitasi nauttien hiljaisesta työpäivästä.

Luonnon äänet

Päästötön työmaa

Maailma, jossa ei ole haitallisia päästöjä, on parempi maailma meille kaikille. Sähkökäyttöiset rakennuskoneemme eivät tuota pakokaasuja, joten voit työskennellä ongelmitta lähes missä tahansa – jopa sisätiloissa.

Sähkökäyttöisten työkoneiden edut

Helppo ladata

Laajenna näköalaasi akkuteholla, joka voi riittää useimmissa käyttökohteissa koko päivän töihin. Pikalatausta tarvittaessa asiakkaat voivat käyttää nopeaa "täydennyslatausta" tavallisten taukojen aikana.

Latausratkaisut

Tuttua ja turvallista Volvo-teknologiaa

Sähkökäyttöiset maanrakennuskoneemme perustuvat Volvon tuttuun ja testattuun tekniikkaan, joka on tulosta vuosikymmenien innovaatiotyöstä. Kun tämä yhdistetään sähköisen siirtymän tuottamiin lisäetuihin, lopputulos on premium-luokan käyttäjäkokemus, joka on myös entistä kestävämpi. Sähkömoottori on esimerkiksi värinättömämpi ja tuottaa paremmin reagoivan hydrauliikan.