Construction Equipment Suomi
Maisemointi sähkökoneilla
Volvon sähkökäyttöiset maanrakennuskoneet
Maisemointi sähkökoneilla

Täydellinen kumppani sähköiseen maisemointiin

Puutarhan istuttaminen merkitsee uskoa huomiseen. Sähköisestä siirtymästä voi sanoa samaa. Sähkökäyttöiset maanrakennuskoneet ovat loistava väline tukemaan kestävän maisemoinnin ja kasvien viljelyn herkkiä ympäristöjä. Nollapäästöisinä, hiljaisina ja mukavampina, tasaisemmin toimivina ne sopivat loistavasti meitä suojaavan luonnon suojaamiseen: työskentelemään lähes äänettömästi luonnon säilyttämiseksi, ilman haitallisia päästöjä.

Maisemoinnin tavoitteena on luoda elämää ja kauneutta mahdollisimman kevyin keinoin. Se vaatii herkkää kosketusta ja vähäistä hiilijalanjälkeä. Tämä kaikki tekee sähkökäyttöisistä kompaktikokoisista koneista loistavan valinnan niin maansiirtoon ja ojien kaivamiseen, kasvien siirtämiseen kuin peitekasvien säilyttämiseenkin. Päästöttömyys on hyvä ominaisuus ihmisille ja hengittämällemme ilmalle, mutta siitä on hyötyä myös herkkien kasvien elinolosuhteiden suojelussa. Lisäksi sähkökoneita voi käyttää ilman että se häiritsee luonnosta nauttimista. Ympäristövaikutuksia pienentämällä voimme olla lähempänä luontoa. Tämän vuoksi sähkökäyttöisiä maanrakennuskoneitamme näkee paljon maisemointitöissä, kansallispuistoista ja poikkeuksellisen kauniista paikoista kaupunkien eläintarhoihin ja turistikohteisiin. Hiljaisten ja monikäyttöisten maanrakennuskoneidemme loistavan tuottavuuden takaavan tehon ja suorituskyvyn sekä herkkyyden ja hiljaisen käyntiäänen yhdistelmä tekee niistä parhaan valinnan tämän kaltaisten, kaupunkien rajojen sisällä tai kauempana luonnon helmassa olevien ekologisten ympäristöjen maanrakennus- tai ylläpitotöihin. Esimerkiksi työmme Cornwallissa sijaitsevan Eden Projectissa on hyvä esimerkki tuloksista, joita voidaan saada toimittaessa yhdessä luonnon kanssa, ei sitä vastaan. Me myös tiesimme, että sähkökäyttöiset maanrakennuskoneemme selviäisivät haasteesta, kun saimme tehtäväksemme parantaa ruotsalaisen SkiStarin maastopyörärataa tai peruskorjata yhden maailman pisimmistä ja jyrkimmistä köysiratareiteistä.

Näytä lisää

Maisemointia sähkökoneilla Eden-projektissa

Ison-Britannian sydämessä Cornwallissa sijaitsevan Eden Projectin upeisiin, Amazonin ja Välimeren alueen luonnon mukaisiin biomeihin käy vuosittain tutustumassa 600 000 vierailijaa, ja projekti on ympäristötietoisuuden eturintamassa. Maisemointisektorin muutoksen nopeuttamiseen ei ole parempaa tilaisuutta kuin kestävän toiminnan esitteleminen Edenin kaltaisessa tunnetussa kohteessa, joka on toiminut kuningatar Elisabeth II:n, G7-ryhmän valtionpäämiesten ja olympiatulen isäntänä. Eden Project on ihanteellinen paikka esitellä päästöttömien sähkökäyttöisten maanrakennuskoneidemme tehoa maisemointitöiden päästöjen vähentämisessä.

Sopii maisemointiin sisällä ja ulkona

L25 Electric -Compact/Mini-pyöräkuormaajiamme ja ECR25 Electric -minikaivukoneitamme käytetään monissa eri käyttökohteissa niin kuuluisien biomien sisäpuolella kuin ulkoilmassakin, jossa luodaan uusi taimisto. Koneiden värinätön toiminta ja nopeat reaktiot erittäin herkässä ympäristössä vakuuttivat käyttäjät. Samalla pakokaasuttomat ja lähes äänettömät koneet suojelivat sekä herkkiä kasveja että tietysti myös yleisön terveyttä. Monien muiden tehtävien lisäksi koneilla tehtiin maisemoitu 10 000 neliömetrin ulkotaimisto, ja lisäksi koneilla tehtiin korjaus-, kunnossapito- ja materiaalinkäsittelytöitä laajan ympäristöturismikohteen koko alueella.

Hyvä ratkaisu niin luonnolle kuin liiketoiminnallekin

Sähkökäyttöiset maanrakennuskoneemme pienensivät CO₂-päästöjä kolme tonnia jo kolmessa kuukaudessa ja kuluttivat lähes 2 000 kW vähemmän energiaa. Se osoitti selkeästi sähkökoneiden mahdollisuudet maisemointisektorin muutoksessa. Kustannussäästöjen ja kestävyyden kaltaisten etujen lisäksi koneet ovat osoittautuneet riittävän monikäyttöisiksi tekemään työt nopeasti ja luotettavasti. Eden Project on sitoutunut toimimaan luonnon ehdoilla monin eri tavoin, kuten energiaa säästämällä, tuottamalla multaa kierrätetystä jätteestä ja suosimalla paikallista ostamista, joten sille sähkökäyttöisten maanrakennuskoneiden valinta alueen ylläpitotöihin oli helppoa.

Miten paljon voit vähentää CO₂-päästöjä?
Sähkökäyttöinen minikaivukone sisätiloissa
Maisemointityöt Edenissä
Näe sähkökäyttöiset maanrakennuskoneet toiminnassa

Luonnon tasapainon ylläpitäminen

"Yleensä ihmiset yrittävät toimia oikein. Kun voimme esittää, että omien toimiemme avulla tulevaisuus pysyy edelleen hyvin positiivisena paikkana, voimme kannustaa itseämme toimimaan uudella tavalla."

Sir Tim Smit, Eden Projectin varatoimitusjohtaja ja perustaja

Sähkökäyttöinen Compact/Mini-pyöräkuormaaja työskentelemässä puistossa

Puistot ja vapaa-aika

Lähes äänetön toiminta, nopeasti reagoiva hydrauliikka ja loistava suorituskyky varmistavat sähkökäyttöisten maanrakennuskoneidemme lyömättömän tuottavuuden puistoissa työskenneltäessä. Sähkökoneemme avaavat tietä vihreämpään tulevaisuuteen, mutta sen lisäksi ne myös hyödyttävät kaikkia auttamalla kuntia täyttämään jatkuvasti tiukkenevat päästömääräykset.

Sähkökäyttöinen minipyöräkuormaaja puutarhassa

Maisemointityöt kaupungissa

Joidenkin sähkökäyttöisten maanrakennuskoneidemme kompakti koko tekee niistä täydellisen ratkaisun kaupunkien keskustoissa tehtäviin töihin, erityisesti silloin, kun urakoitsijoiden on vähennettävä hiilidioksidi- ja melupäästöjään lähistöllä asuvien ja työskentelevien ihmisten terveyden ja hyvinvoinnin suojaamiseksi.

Sähkökäyttöinen Compact/Mini-pyöräkuormaaja eläintarhassa

Eläinten lähellä työskenteleminen

Eläinten hyvinvoinnin kannalta päästöttömät ja lähes äänettömät maanrakennuskoneemme ovat loistava valinta, sillä ne vähentävät koneiden karjalle tai eläintarhojen eläimille aiheuttamaa stressiä. Näissä ainutlaatuisissa kohteissa käytettäviä koneita on voitava käyttää monissa eri tehtävissä ympäristön äärimmäisen tarkasta huomioon ottamisesta tinkimättä.

Maisemointia sähkökoneilla Chelsean kukkanäyttelyssä

Palkitut puutarhat

Kun Ison-Britannian RHS Chelsea Flower Show -näyttelyä varten oli rakennettava kestävä puutarha, maisemasuunnittelijat varmistivat mahdollisimman puhtaan rakennustavan valitsemalla Volvon sähkökäyttöiset maanrakennuskoneet. Työn tuloksena oli palkinto näyttelystä ja käytännön esimerkki kestävästä maanrakennuksesta.

Toiminta-aikalaskuri

Lisätietoja sähkökäyttöisen maanrakennuskoneen toiminta-ajasta ja laturin valinnasta

Toiminta-aika

Energiansäästölaskuri

Lue tästä, miten voit säästää polttonestekustannuksiasi

Energiaa

CO₂-vähennyslaskuri

Laske, miten paljon voit pienentää hiilijalanjälkeäsi

CO₂

Kestävää maanrakentamista talviurheilua varten

Ilmastonmuutos vaikuttaa jo nyt lähes kaikkiin elämänalueisiin. Työskentelytapamme muuttaminen kestävämmäksi ei enää ole pienen joukon puuhastelua vaan olennaisen tärkeää työtä. SkiStarin tavoin monien muidenkin yritysten tarjoamien vapaa-ajan toimintojen jatkaminen vaatii lunta, ja samaan aikaan nousevat lämpötilat saavat monet kohteet kamppailemaan ja muuttamaan toimintaansa majoitusalan suuntaan luonnonlumen kadotessa. Sen vuoksi sähkökäyttöiset maanrakennuskoneemme kykenevät – yhdessä kumppanimme Volvo Trucksin kanssa – varmistamaan ympäristöystävällisemmän näkemyksen näissä arvokkaissa ympäristöissä tehtäviin maanrakennus- ja kunnossapitotöihin.

Kestävää maanrakennusta SkiStarin kanssa

Uusille huipuille sähköisen muutoksen avulla

Dieselmoottorit voivat olla vaikeuksissa korkealla: niiden hyötysuhde ja luotettavuus heikkenevät ja päästöt kasvavat. Sähkökoneet voivat olla ihanteellinen ratkaisu, kun työkohde on korkealla, ohuessa ilmassa. ECR25 Electric -minikaivukone toimi moitteetta ja tehokkaasti eräässä maailman vaativimmista kohteista, 2 970 metrin korkeudella sijaitsevan Schilthornin huipulla. Kaivukonetta käytettiin vuoren juurelta huipulle johtavan uuden köysiradan rakentamisessa ja suositun hiihtokohteen uuden huippuaseman perustusten teossa.

Maisemointia sähkökoneilla Schilthornissa
Sähkökäyttöinen Compact/Mini -pyöräkuormaaja ahtaassa tilassa
Päästötön maanrakennustyö
Miksi sähköön siirtyminen kannattaa?

Sähkökäyttöiset maanrakennuskoneet – helppo valinta

Jätteenkäsittely ja kierrätys

Päästötöntä maanrakennusta kiertotalouden edistämiseksi

Asiakkaamme valitsi L25 Electric -pyöräkuormaajan halutessaan toteuttaa visionsa laajemmasta kiertotaloudesta. Ruotsalaisilla jätteenkäsittely- ja kierrätyslaitoksilla käytettävä sähkökone osoittautui käyttökustannuksiltaan halvemmaksi ja hiilipäästöiltään pienemmäksi.

L25 Electric ReTunassa
Maanviljely

Kestävä maanviljelys vaatii innovatiivisia ratkaisuja

Asiakkaamme Walden Hill -maatilalla on omistautunut yhdistämään kestävyyden liiketoimintansa ja elämänsä kaikkiin osa-alueisiin. Monipuolisen ECR25 Electricin teho riitti tekemään Massachusettsissa sijaitsevan maatilan työt päästöttömästi ja lähes äänettömästi.

ECR25 Electric Walden Hillin maatilalla
Sähkönjakelu ja yhdyskuntatekniikka

Sähköllä rakentamiseen tarvitaan sähköä

Sähköinen latausinfrastruktuuri on kestävän muutoksen menestyksen ehdoton edellytys. On siis järkevää käyttää sähkökäyttöisiä maanrakennuskoneita näiden latausasemien rakennustöissä kestävän tulevaisuuden luomiseksi kestävämmällä tavalla heti alusta lähtien.

Sähkönjakelun rakentaminen