Construction Equipment Suomi
volvo työväline pyöräalustainen kaivukone

Pyöräalustaisten kaivukoneiden työvälineet

Omassa luokassaan

Pyöritä työvälineitäsi

Suuri helposti kiinnitettävien työvälineiden valikoima voi säästää aikaasi, alentaa kustannuksia ja tuottaa monitoimikoneen. Steelwrist®-rototilttien, kevyiden pikaliitinten sekä kestävien kauhojen ja murskaimen ansiosta Volvon pyöräalustaiset kaivukoneet pystyvät kaivamaan, kuormaamaan, purkamaan ja siirtämään materiaalia tehokkaimmalla ja tuottavimmalla tavalla.

Huomaa, että eri konemallien työvälinevalikoima voi vaihdella eri markkina-alueilla.

Pikaliittimet

Pikaliitinvalikoima, jonka avulla voit liittää Volvo-työvälineitä helposti ja nopeasti.

Yleistietoja työvälineistä

Kauhat

Valitse Volvo-kaivukoneeseesi täydellisesti sopiva kauha Volvon valikoimasta. Kauhat ovat saatavana joko suorakiinnityksellä tai Volvon pikaliitin-liitännöillä varustettuina. GPX-, TGX- ja CAX-kauhat on erityisesti suunniteltu toimimaan rototiltin kanssa.

Yleistietoja työvälineistä

Hydrauliset murskaimet

Volvon hydraulinen murskain tarjoaa korkealuokkaisen tehon, kestävyyden ja murskausvoiman useiden haastavien materiaalien läpäisyyn. Volvo-murskaimet ovat täysin yhteensopivia kompakteille kaivukoneille, kaivurikuormaajille ja liukuohjatuille kuormaajille, jotka painavat enintään kymmenen tonnia.

Yleistietoja työvälineistä

Tiltrotators

Volvon kaivukone ja kauha yhdessä tehtaalla asennetun pikaliittimen ja Steelwrist®* -rototiltin kanssa takaavat korkean tuottavuuden, turvallisuuden, tarkan ohjauksen ja alhaisemman polttonesteenkulutuksen. Koe uusi tapa työskennellä ja hoida homma kotiin Volvo-koneilla.

Yleistietoja työvälineistä

HOLMS-työvälineet

HOLMS®-työvälineet tekevät Volvo-kaivukoneestasi entistäkin monitoimisemman.

Yleistietoja työvälineistä
Volvo etsi jälleenmyyjä työvälineet
Ota yhteyttä

Haluatko tilata tai lukea lisää? Lähetä meille viesti.

Ota yhteyttä