Volvo Construction Equipment Oy Suomi

Kaikki tapahtumamme

Suurista kansainvälisistä messuista paikallisiin tapahtumiin – nämä ovat ne paikat, joissa löydät kaiken, mitä haluat tietää.

TAPAHTUMAT JA KAMPANJAT

WWF Climate Savers

Ympäristönsuojelu

Maailman ensimmäisenä kuljetussektorin valmistajana Climate Saversiin liittynyt Volvo CE on sitoutunut jatkamaan edistyksellisen polttoainetehokkuuden omaavien uusien prototyyppien kehittämistä.

Lisätietoja

Rakennustöiden ilmastohaaste

Teollisuudenalan ilmastoaloite

Rakennusteollisuuden arvoketjun kestävyyden edistämiseksi Volvo CE järjestää CCC-ilmastohaasteen, joka tarjoaa keskustelufoorumin alan edustajien, tutkijoiden ja poliitikkojen välille.

Lisätietoja

Volvo Ocean Race

Volvo nousee kärkeen

Purjehdustapahtumamme tuo yhteen yrityksemme ja asiakkaamme, ja nostaa esiin brändiarvomme – joita ovat kestävyys, tiimityö ja intohimoinen suhtautuminen suorituskykyyn.

Lisätietoja

Volvo CE Suodatinpaketit

Suodatinpaketit pyöräkuormaajiin ja kaivukoneisiin

Mansen Mörinät 2018

Mansen Mörinöillä on taas kerran paljon nähtävää ja koettavaa Volvo CE Pirkkalan toimipisteellä sekä lisäksi erillisellä Maantäristys-demokentällä. Alempana muutama esimerkki koneista...

Volvo CE mukana Maxpossa

Volvo Construction Equipment on mukana Maxpo 2017 näyttelyssä yhdessä Volvo Trucksin ja Volvo Pentan kanssa. Osastomme A61, sijaitsee keskeisellä ja näkyvällä paikalla. Esillä on kattava...