Construction Equipment Suomi

Energiakustannusten säästölaskuri

Tiesitkö, että sähkökäyttöisen maanrakennuskoneen käyttäminen on dieselkonetta halvempaa? Ja koska dieselin ja sähkön hintojen välisen eron odotetaan lähitulevaisuudessa edelleen kasvavan, sähkökoneet eivät enää ole hyvä valinta vain ympäristön kannalta, vaan ne ovat myös liiketaloudellisesti kannattava valinta. Tämän lisäksi sähkökoneilla on muitakin etuja, kuten pienemmät ylläpitokustannukset, hiljaisempi käyntiääni ja pienemmät CO2-päästöt sekä mukavampi työympäristö niin kuljettajalle kuin koneen lähistöllä työskentelevillekin.

Sähkökaivukoneiden käyttö tulee halvemmaksi

Dieselkäyttöiseen koneeseen verrattuna sähkökaivukoneesta saa samalla rahalla paljon enemmän hyötyä. Kyse on työn tekemisestä fiksummin, ei suuremman työmäärän tekemisestä. Pienemmät käyttökustannukset tekevät sähkökaivukoneista paljon tehokkaamman valinnan kustannustehokkuutta vaativille työmaille. Kirjoita vaatimuksesi kenttiin – me laskemme, miten paljon voit säästää.

Miten paljon voit säästää sähkökäyttöisen pyöräkuormaajan avulla?

Polttonesteen hinnan noustessa voit alentaa kustannuksiasi sähkökäyttöisen pyöräkuormaajan avulla, sillä se ei tarvitse kallista dieselöljyä – akun lataaminen sähköverkosta riittää. Lisäksi moottori sammuu heti, kun kuljettaja lopettaa työn, joten tarpeettomia käyttötunteja ei keräänny. Tämän perusteella on helppo kuvitella, miten paljon aikaa voi säästää projektin aikana.

Haluatko lukea lisää mahdollisuuksista pienentää energiakustannuksia?

Haluatko tietää, miten paljon voisit säästää rakennusprojektissasi käyttämällä sähkökoneita? Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä paikalliseen jälleenmyyjääsi.

Pienempi huoltojen määrä tarkoittaa parempaa käyttöastetta

Dieselkoneista poiketen sähkökoneiden moottorit eivät vaadi säännöllistä huoltoa. Enää ei siis tarvitse huolehtia moottoriöljyn ja öljynsuodattimen vaihdoista! Me uskomme myös, että akkusähköisten komponenttien käyttöiän on oltava vähintään yhtä pitkä tai mieluummin pidempi kuin tavanomaisen dieselkoneen komponenttien. Kaikki tämä yhdessä parantaa käyttöastetta työmaalla ja vähentää korjaamolla vietettävää joutoaikaa.

Toiminta-aikalaskuri

Lue lisää sähkökäyttöisten maanrakennuskoneiden toiminta-ajasta ja sopivan laturin valinnasta

Toiminta-aika

Edut

Tutustu sähkökäyttöisten maanrakennuskoneiden tarjoamiin etuihin

Edut

CO₂-vähennyslaskuri

Laske, miten paljon voit pienentää hiilijalanjälkeäsi

CO₂

Kustannussäästöt maisemoinnissa

Meillä on omaa kokemusta siitä, miten päästöttömät ratkaisumme vähentävät energiakustannuksia. Laitoimme ECR25 Electric -minikaivukoneemme ja L25 Electric -Compact/Mini-pyöräkuormaajamme maisemointitöihin Ison-Britannian Cornwallissa sijaitsevassa kuuluisassa Eden Projectissa. Tämän työn aikana ilmeni, että sähkökoneet eivät olleet vain ympäristöystävällinen valinta niin ihmisille kuin kasveillekin, vaan niiden avulla oli kolmen kuukauden projektin aikana mahdollista säästää energiakustannuksia jopa 73 % ja pienentää CO2-päästöjä peräti kolme tonnia.

Energiakustannusten säästö Edenissä

Kustannussäästöjä jätteenkäsittelyn ja kierrätyksen alalla

Stena Recycling, eräs Euroopan suurimmista jätteenkäsittely- ja kierrätysalan yrityksistä, pienensi ECR25 Electric -kaivukoneemme avulla jätteenkäsittelyn ja kierrätyksen CO2-päästöjä noin 21 tonnia vuodessa. Tämä tarkoitti myös noin 83 %:n vuotuista säästöä energiakustannuksissa. Todellinen win-win-tilanne siis: edullinen sekä ympäristölle että asiakkaan tulokselle. Sähkökone tarvitsi vain lyhyitä taukoja pikalatauksia varten, ja se osoittautui hyväksi työkaluksi pyrittäessä toimimaan kestävämmin ja tehokkaammin. Nollapäästöinen toiminta sopii täydellisesti kierrätysalan yritykselle, joka on sitoutunut parantamaan kiertotalouden käytäntöjä.

Säästä kustannuksia
Päästötön maanrakennustyö
Päästötön maanrakennustyö
Miksi sähköön siirtyminen kannattaa?