Construction Equipment Suomi

KUMPPANUUS RALLICROSSIN MAAILMANMESTARUUSKISOJEN KANSSA

SÄHKÖISEN VALLANKUMOUKSEN KÄRJESSÄ

Yhteiskuntamme luotsaaminen kohti sähköistä tulevaisuutta ei ole vain muutos, jonka osa olemme, vaan se on kisa, jota johdamme. Koska tämä kisa ei voi odottaa.

Meillä on kaikista rakennuskonevalmistajista suurin sähkökäyttöisten koneiden ja latausratkaisujen valikoima, ja olemme kehityksen kärjessä toimialamme siirtyessä kohti hiilineutraalia tulevaisuutta.

Siksi teemme yhteistyötä FIA:n rallicrossin maailmanmestaruuskisojen kanssa niiden ottaessa samoin askelia sähköralliautojen suuntaan. Niiden täydellä nopeudella tapahtuva evoluutio heijastelee täydellisesti omaa ensiarvoisen tärkeää siirtymäämme kohti kestäviä liikkumisratkaisuja.

Virallisena rakennuskoneiden toimittajana ja virallisena radanrakennuskumppanina olemme esimerkki siitä, että kestävä muutos ei tarkoita tinkimistä tehosta ja suorituskyvystä. Yhteisten kunnianhimojemme ansiosta ajaminen nollapäästöillä ei ole koskaan ollut näin jännittävää. Miten teemme sen?

RATOJEN RAKENTAMINEN

Varmistamme huippujännittävät kisat rakentamalla ratoja joillekin maailman johtavista kilparadoista. Kun muutamankin senttimetrin suuruisella säädöllä on erittäin suuri vaikutus, johtavat kone- ja palveluratkaisumme huolehtivat adrenaliinin liikkeelle saavasta jännityksestä päästöjen pysyessä hyvin alhaisella tasolla. Eskilstunassa sijaitsevan dynaamisen testiratamme ansiosta voimme suunnitella ja testata ominaisuuksia, jotka sähköistävät kisatapahtumat.

Lue lisää ratojen rakentamistyöstämme

KOLARIAUTOJEN SIIRTORATKAISU

Vaikka radan jokaisen mutkan ja käännöksen selvittämisestä ei ole takeita, varmaa on se, että jokainen paikan päällä olija on turvassa. Maailman ensimmäisen kolariauton siirtoratkaisumme avulla voimme poistaa sähkökäyttöiset rallicross-autot radalta heti onnettomuuden jälkeen, nopeasti ja tehokkaasti, erittäin turvallisella tavalla. Yhdessä kumppaniemme ENGCONin ja Granfors Racingin kanssa olemme suunnitelleet lajissaan ensimmäisen tällaisen ratkaisun, jonka FIA on ottanut käyttöön.

Lue lisää ainutlaatuisesta turvallisesta siirtoratkaisustamme

MONIMUOTOISUUDEN AIRUEENA

Mielestämme moottoriurheilun, kuten rakennustoiminnankin, pitäisi olla avoinna kaikille. Palkinnoista kilvoiteltaessa sukupuolella ei ole väliä. Parhaiten tämä ilmenee itsenäisen rakennuskoneiden jälleenmyyjätiimimme saavutuksissa – tiimin, johon kuuluu rallicrossin ihkaensimmäinen sukupuolten osalta tasa-arvoinen ajokaksikko. Tällä tavoin laajennamme moottoriurheilun rajoja ja pyrimme parhaisiin mahdollisiin tuloksiin.

Lue lisää CE:n jälleenmyyjätiimistä

Uskot, kun näet sen omin silmin. Katso lyhyiltä videoiltamme alla, miten tehokas työkalu kumppanuus voi olla siivitettäessä yhteiskuntaa kohti sähkökäyttöä.

Volvo CE x FIA:n rallicrossin maailmanmestaruuskisat

Lisätietoa rallicrossin maailmanmestaruuskisoista on osoitteessa: https://www.fiaworldrallycross.com/world-rx/

Seuraa Construction Equipment Dealer -joukkuetta, kun se kilpailee uudessa sähköisessä rallicross-mestaruussarjassa haastaen moottoriurheilun perinteiset käsitykset kestävyydestä ja monimuotoisuudesta.
Lisätietoa: www.cedealerteam.com