Construction Equipment Suomi

Volvo CE tarjoaa teknikoille koulutusta siirryttäessä sähkökäyttöisiin koneisiin

Siirtyminen sähköiseen liikkumiseen tarkoittaa muutakin kuin vaihtamista nollapäästöisiin koneisiin – koko toimitusketjulla on oltava mahdollisuus optimoida nämä mullistavat rakennustoiminnan ratkaisut. Siirtymisen helpottamiseksi Volvo Construction Equipment (Volvo CE) auttaa kaikin keinoin Loxam-konevuokraamoa ottamaan kaiken irti uusista sähköisistä hankinnoistaan.

Koulutukset sisältävät kaikki tekniset ja kaupalliset aiheet.
Kahdeksantoista Volvo ECR25 Electric -koneen saavuttua Loxamin vuokrauspisteisiin ympäri Ranskaa Volvo CE järjestää perusteellisia koulutuksia varmistaakseen sen, että nämä sähkökäyttöiset minikaivukoneet tarjoavat parasta mahdollista arvoa asiakkaille. Tuki kattaa kaiken teknisestä – kunnossapitoa, latausjärjestelmiä ja mekaniikkaa koskevasta – osaamisesta aina kaupalliseen tietämykseen asti työntekijöiden, teknikoiden ja asiakkaiden opastamiseksi sähkökäyttöisten koneiden markkina-arvoa, työmaan tuottavuutta ja ympäristöhyötyjä koskevissa asioissa.
 
Volvo CE:n minikoneiden myyntipäällikkö Sébastien Perusse toteaa: "Tämä on täysin erilainen lähestymistapa kuin se, jota normaalisti noudatamme jälleenmyyjien kanssa perinteisempien rakennuskoneiden myynnin osalta. Tämä on erinomainen mahdollisuus sekä luoda uusi markkina, joka on varusteltu täydellisesti sähkökäyttöisten koneiden käyttöä varten, että myös toimia yhdessä asiakkaiden kanssa ja vastata heidän yksilöllisiin vaatimuksiinsa." 

Sähköinen ratkaisu vähäpäästöisiä vyöhykkeitä varten

Loxam, joka on Ranskan ja Euroopan johtava konevuokraamo, on ollut Volvo CE:n kumppani yli 25 vuoden ajan. Loxam esitteli hiljattain LoxGreen -konemallistonsa voidakseen tarjota vuokralle ympäristöä säästäviä sähkökäyttöisiä, hybridimallisia ja maakaasukäyttöisiä koneita, jotka täyttävät täydellisesti työmaita ympäröivien vähäpäästöisten vyöhykkeiden vaatimukset.


Kahdeksantoista ECR25 Electric -mallia on myyty osaksi Loxamin LoxGreen-vuokrakonekalustoa.

Volvo CE valittiin ihanteelliseksi kumppaniksi avustamaan tässä siirtymässä, koska se on tunnettu luotettavien sähkökäyttöisten kuljetusratkaisujen kehittämisestä sekä keskittymisestään turvallisuuteen, osaavaan viestintään ja erittäin ammattitaitoiseen tekniseen tukeen. Lisäksi Volvon 2,5-tonninen kaivukone on Loxamin kaluston suosituin malli. "Olemme vakuuttuneita siitä, että käyttäjät ottavat uuden ECR25 Electric -mallin vastaan valtavalla innostuksella muihin sähkökäyttöisiin malleihin verrattuna", Perusse toteaa. 

Sen lisäksi, että se ei tuota ollenkaan CO2-päästöjä, kuljettajan työskentely-ympäristö on myös huomattavasti entistä miellyttävämpi hiljaisuutensa, vähäisen tärinänsä ja mukavampien hallintalaitteiden ansiosta. Volvo CE:n Belleyn tehtaalla Ranskassa kehitetyn ja valmistetun koneen suorituskyky on sama kuin vastaavan dieselkäyttöisen mallin, ja akuston ansiosta koneella voidaan työskennellä koko työpäivä käyttökohteesta riippuen.

 

Koulutukset ovat uudenlainen tapa auttaa asiakkaita ja teknikkoja siirtymisessä sähkökäyttöisiin koneisiin.

Näiden koulutusten päämääränä on opettaa Loxamille uudet taidot, jotka tarvitaan näiden sähkökäyttöisten mallien toimintavarmuuden maksimoimiseksi. Koulutuksissa annetaan latausjärjestelmien ja sähkökomponenttien diagnostiikkaa, kunnossapitoa, käyttöä ja käsittelyä koskevia ohjeita ja käydään läpi myös mekaniikka, kuten hydraulipumput, suodattimet ja letkut.

Niissä annetaan myös perustietoa turvallisuudesta ja erityisten sähkösopimusten tarpeista. Toinen näiden koulutusten keskeinen osa-alue on neuvonta sen suhteen, miten sähkökäyttöinen kaivukone tulee esitellä asiakkaalle, joka voi olla tottuneempi dieselmalleihin, ja miten sähkökäyttöön siirtyminen tulee perustella. 

Loxamin kalustopäällikkö Thierry Lahuppe sanoo: "Toimialamme johtajana olemme sitoutuneet ennakoimaan ja tuomaan esille uusia ratkaisuja, jotka auttavat asiakkaitamme pienentämään hiilijalanjälkeään. Olimme hyvin kiinnostuneita jakamaan näkemyksiämme tämän uuden koneen kehitysprosessin aikana. Tänä päivänä olemme entistä vakuuttuneempia siitä, että meidän on tehtävä yhteistyötä torjuaksemme ilmastonmuutosta älykkäällä tavalla."
 
Tätä ylimääräistä tukea tarjottiin näiden koneiden myynnin yhteydessä Volvon rahoituspalvelujen rahoittamana. Tuki on esimerkki siitä, miten uusia liiketoimintamalleja otetaan menestyksekkäästi käyttöön sähkökäyttöisten mallien tuomiseksi sujuvasti muuttuville markkinoille.

LISÄTIETOA

Anne Bast

Brändin markkinointi -ja viestintäjohtaja
Volvo Construction Equipment
Euroopan/kansainvälinen myyntialue
Sähköposti: anne.bast@volvo.com