Construction Equipment Suomi

Volvo CE auttaa saavuttamaan yhdistettävyyden virstanpylvään

Volvo Construction Equipment (Volvo CE) juhlii osana Volvo Groupia 1 miljoonaa asiakkaille toimitettua yhdistettyä konetta ja ajoneuvoa ja auttaa vuorostaan asiakkaita parantamaan toimintavarmuutta, turvallisuutta ja tuottavuutta älykkäiden työmaaratkaisujen avulla.

Tämän virstanpylvään saavuttamisen merkiksi Volvo CE luovutti tänään (torstaina 3. lokakuuta) tanskalaiselle GSV Materieludlejning -yhtiölle Tanskan Kirke Hyllingessä neljä kaivukonetta, joista jokainen oli varustettu Volvon CareTrack-telematiikkajärjestelmällä.

Tämä saavutus, jota pidetään yhtenä toimialan suurimmista yhdistettyjen hyötyajoneuvojen ja koneiden määristä, on kuitenkin vasta alkua. Volvo CE on toimittanut 150 000 Groupin yhdistetyistä koneista ja ajoneuvoista.

Tanskan Volvo CE:n toimitusjohtaja Jens Ejsing totesi luovutustilaisuudessa: "Digitaalisen ekosysteemin osana oleminen on kriittisen tärkeää asiakkaidemme menestyksen kannalta. Premium-merkkinä työskentelemme joka päivä tarjotaksemme huippuluokan palvelua, joka auttaa GSV Materieludlejningin tapaisia asiakkaita käyttämään Volvo-koneitaan mahdollisimman tehokkaasti. Olemme ylpeitä siitä, että olemme johtava toimija korkealuokkaisten yhdistettyjen ratkaisujen saralla.

Meille yhdistettävyys tarkoittaa muutakin kuin turvallisuuden, toimintavarmuuden ja polttoainetehokkuuden huomattavaa paranemista ja kustannusten alenemista. Se on myös erittäin tärkeä työkalu, jonka avulla saavutamme tavoitteemme paremman maailman rakentamisesta". 

Volvo CE saavuttaa yhdistettävyyden virstanpylvään_02Tänään luovutetuissa koneissa – yksi EC220EL-kaivukone, kaksi EC250EL-kaivukonetta ja yksi ECR235EL-kaivukone – on Volvon älykäs yhdistettävyysjärjestelmä CareTrack. Se tallentaa tuhansia koneen tietopisteitä, joita koulutetut asiantuntijat valvovat etänä Volvo Uptime Center -keskuksessa. Nämä asiantuntijat käsittelevät sitten huippuluokan diagnostiikkaohjelmiston avulla valtavia määriä dataa reaaliajassa ja välittävät asiakkaalle ja jälleenmyyjälle vain olennaisimmat niistä suodattamansa tiedot.

Kerätyn datan perusteella voidaan ennakoida elintärkeiden osien kuluminen, suunnitella huollot ja tilata varaosat etukäteen vähentäen koneiden seisokkeja ja parantaen siten tuottavuutta. Yhdistettäessä tämä Volvo Groupin yhdistettävyyttä koskevaan osaamiseen koko sektorilla – kuorma-autot, bussit ja rakennuskoneet – on helppo nähdä, miten tehokkuutta kasvatetaan koko arvoketjussa.

GSV Materieludlejningin toimitusjohtaja Dan Vorsholt sanoo: "Olemme innoissamme voidessamme olla osa tätä yhdistettävyysvallankumousta ja todistaa, mitä ensiluokkaisella kalustonhallintajärjestelmällä voidaan saavuttaa. Meidän on ehdottomasti pystyttävä pitämään silmällä liiketoimintamme jokaista näkökohtaa, joten mahdollisuus valvoa koneidemme tuottavuutta sekunti sekunnilta on erittäin tärkeä tekijä menestyksemme kannalta."

Kuva 1: Volvon myyjä Rene Schelhase (sininen pusero) ja GSV:n operatiivinen johtaja Jesper Lykke Jensen.
Kuva 2: Kaivukoneiden luovutus tanskalaiselle GSV Materieludlejning -vuokrayritykselle Tanskan Kirke Hyllingessä.

LISÄTIETOA

Tiffany Cheng

Director, External Communications
Volvo Construction Equipment
Puh.: +32 499 56 68 47
Sähköposti: tiffany.cheng@volvo.com

Brian O’Sullivan

SE10
London
Puh.: +44 7733350307
Sähköposti: osullivan@se10.com