Volvo redskap planeringsskuffe ABG vari

utstyr for hjulgående asfaltutleggere

Variomatic screed

Volvo Variomatic screed – den viktigste delen av utleggeren

Variomatic screed'ene lar seg lett øke til dobbelt utleggerbredde og gjør disse screed'ene ekstremt fleksible.

Volvo screed VB40 ETC

VB 40 ETC-screed

Tiår med Volvo-erfaring innen veibygging har bidratt til å utvikle VB40 som er en del av Volvo's portefølje av Variomatic-screed Resultatet er et høytytende screed av høy kvalitet som leverer holdbarheten og ytelsen som trengs for å lykkes innenfor asfalteringsbransjen. Bransjeledende teknologi sikrer de beste leggeresultatene i klassen.

Tilgjengelig for: P2870D ABG

Volvo screed VB 78 ETC

VB 78 ETC-screed

Ta leggeytelsen til neste nivå med VB78-screedet som er en del av Volvo's Variomatic-serie. Bygd på Volvo's omfattende erfaring innen veibyggingssektoren, VB78 har avansert teknologi og høy kvalitet i alle ledd for å hjelpe deg med å sikre at ethvert leggeprosjekt blir en suksess.

Tilgjengelig for: P6870D ABG

Volvo screed VB 79 ETC

VB 79 ETC-screed

Ved legging på avanserte veiprofiler har VB79 ytterligere to leddede seksjoner som kan justeres 10% (5.7°) opp eller ned, i tillegg til midtplassert screedknekkjustering. Som en del av Volvo's serie av Variomatic-screed gir VB79 deg total allsidighet når det kommer til veiens profil. Resultatet er økt allsidighet og bedre tilpasning til veiens profil, noe som reduserer det totale materialforbruket og som gir forbedret effektivitet på arbeidsområdet.

Tilgjengelig for: P6870D ABG

Volvo screed VB 88 ETC

VB 88 ETC-screed

Oppnå overflater av høy kvalitet med VB88-screedet som er en del av Volvo's Variomatic-serie. Produsert av høykvalitetsmaterialer gjennom en høyteknologisk produksjonsprosess, screedet leverer en holdbarhet du kan stole på i tillegg til at screedets styreenhet gjør det mulig å kontrollere screedet på et enkelt vis.

Tilgjengelig for: P6870D ABG

Volvo forhandleroversikt redskap
Ta kontakt

Vil du bestille eller vite mer? Send oss en melding.

Ta kontakt