Volvo redskap planeringsskuffe ABG vari

utstyr for beltegående asfaltutleggere

Variomatic screed

Volvo Variomatic screed – den viktigste delen av utleggeren

Volvo tilbyr forskjellige screed på utleggerne for å imøtekomme de spesielle kundebehovene. Ved hjelp av et screed med doble stampekniver, oppnås en svært god komprimering som reduserer eller så godt som eliminerer behovet for valsing.Resultatet er en ensartet komprimering og optimal jevnhet på asfaltlaget. Variomatic screed'ene lar seg lett øke til dobbelt utleggerbredde og gjør disse screed'ene ekstremt fleksible.

Volvo screed VB 30 ETC

VB 30 ETC-screed

Det minste screedet i Volvo's Variomatic-serie – VB30 leverer fortsatt stor ytelse. Høyteknologi kombinert med screedets intuitive styreenhet forbedrer brukervennligheten, ytelsen og kvaliteten.

Tilgjengelig for: P2820D ABG

Volvo screed VB40 ETC

VB 40 ETC-screed

Tiår med Volvo-erfaring innen veibygging har bidratt til å utvikle VB40 som er en del av Volvo's portefølje av Variomatic-screed Resultatet er et høytytende screed av høy kvalitet som leverer holdbarheten og ytelsen som trengs for å lykkes innenfor asfalteringsbransjen. Bransjeledende teknologi sikrer de beste leggeresultatene i klassen.

Tilgjengelig for: P2820D ABG

Volvo screed VB 78 ETC

VB 78 ETC-screed

Ta leggeytelsen til neste nivå med VB78-screedet som er en del av Volvo's Variomatic-serie. Bygd på Volvo's omfattende erfaring innen veibyggingssektoren, VB78 har avansert teknologi og høy kvalitet i alle ledd for å hjelpe deg med å sikre at ethvert leggeprosjekt blir en suksess.

Tilgjengelig for: P8820D ABG, P7820D ABG, P6820D ABG, P4820D ABG

Volvo screed VB 79 ETC

VB 79 ETC-screed

Ved legging på avanserte veiprofiler har VB79 ytterligere to leddede seksjoner som kan justeres 10% (5.7°) opp eller ned, i tillegg til midtplassert screedknekkjustering. Som en del av Volvo's serie av Variomatic-screed gir VB79 deg total allsidighet når det kommer til veiens profil. Resultatet er økt allsidighet og bedre tilpasning til veiens profil, noe som reduserer det totale materialforbruket og som gir forbedret effektivitet på arbeidsområdet.

Tilgjengelig for: P8820D ABG, P7820D ABG, P6820D ABG, P4820D ABG

Volvo screed VB 88 ETC

VB 88 ETC-screed

Oppnå overflater av høy kvalitet med VB88-screedet som er en del av Volvo's Variomatic-serie. Produsert av høykvalitetsmaterialer gjennom en høyteknologisk produksjonsprosess, screedet leverer en holdbarhet du kan stole på i tillegg til at screedets styreenhet gjør det mulig å kontrollere screedet på et enkelt vis.

Tilgjengelig for: P8820D ABG, P7820D ABG, P6820D ABG, P4820D ABG

Volvo screed VB 89 ETC

VB 89 ETC-screed

VB89 er det perfekte valget når det skal legges dekke på veibaner med spesiell profil. Det er tre leddede seksjoner: en midtplassert screedknekkjustering og to ekstra leddede seksjoner på sidene som kan justeres 10% (5.7°) opp eller ned. Resultatet er en mer allsidig utlegger, økt effektivitet på arbeidsområdet og mer kontroll over profilen som legges, noe som reduserer materialspillet og forbedrer effektiviteten på arbeidsområdet.

Tilgjengelig for: P8820D ABG, P7820D ABG

Volvo screed VDT-V 78 ETC

VDT-V 78 ETC-screed

Oppnå optimal ytelse fra din utlegger med VDT-V78 screedet, en del av Volvo's Variomatic-serie. Bygd på Volvo's omfattende erfaring innen veibygging, screedet har doble stampere, intuitiv screed-styreenhet og fremragende holdbarhet – alt for å hjelpe deg med å lykkes i ethvert leggeprosjekt.

Tilgjengelig for: P8820D ABG, P7820D ABG, P6820D ABG

Volvo screed VDT-V 79 ETC

VDT-V 79 ETC-screed

VDT-V79 er en del av Volvo's portefølje av Variomatic-screed og har midtplassert screedknekkjustering, pluss to ekstra leddede seksjoner på hver side som kan justeres 10% (5.7°) opp eller ned. Dette er det perfekte valget når det skal legges på veibaner med spesielle profiler, noe som betyr at både arbeidsområdets effektivitet optimaliseres, samt at materialspillet reduseres på grunn av riktigere profil på dekket.

Tilgjengelig for: P8820D ABG, P7820D ABG

Volvo screed VDT-V 88 ETC

VDT-V 88 ETC-screed

VDT-V88 screedet er en del av Volvo's Variomatic-serie. Med de unike doble stamperne, Volvo's screed oppnår de høyeste komprimeringsgradene bak screedet takket være deres unike stamperteknologi. Materialer av høyeste kvalitet og toppmoderne produksjonsprosesser er med på å sikre screedets enestående holdbarhet, mens screedets intuitive styreenhet forbedrer brukervennligheten.

Tilgjengelig for: P8820D ABG, P7820D ABG, P6820D ABG

Volvo screed VDT-V 89 ETC

VDT-V 89 ETC-screed

Ved legging på spesielle veiprofiler gir VDT-V89 deg total allsidighet når det gjelder utformingen av veiprofilen. To ekstra leddede seksjoner – som kan justeres 10% (5.7°) opp eller ned – i tillegg til en midtplassert screedknekkjustering, gjør det enkelt å legge på spesielle veiprofiler. Dette reduserer materialspillet og forbedrer effektiviteten på arbeidsområdet gjennom en bedre tilpasset veiprofil.

Tilgjengelig for: P8820D ABG, P7820D ABG

Volvo forhandleroversikt redskap
Ta kontakt

Vil du bestille eller vite mer? Send oss en melding.

Ta kontakt