Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark
volvo redskab afretter abg vari

ABG asfaltudlæggere på hjul

Variomatic Screeds

Volvo Variomatic Screeds - Hjertet i udlæggeren

Variomatic strygejernene kan let udvides til mere end det dobbelte af basisbredden, hvilket gør disse strygejern særdeles fleksible.

Volvo screed VB40 ETC

VB 40 ETC strygejern

Årtiers Volvo-erfaring med vejarbejde er brugt ved udviklingen af VB40, der er en del af Volvos portefølje af variomatic-strygejern. Resultatet er et kvalitetsstrygejern med høj ydeevne, der har den holdbarhed og ydeevne, der er nødvendig for at klare udlægningsopgaverne godt. Brancheførende teknologi sikrer klassens bedste udlægningsresultater.

Tilgængelig for: P2870D ABG

Volvo screed VB 78 ETC

VB 78 ETC strygejern

Før udlæggerens ydeevne skridtet videre med VB78 strygejernet, der er en del af Volvos sortiment af variomatic-strygejern. VB78, der er baseret på Volvos omfattende erfaring inden for vejarbejde, omfatter avanceret teknologi og materiale- og fremstillingsprocesser af høj kvalitet, der hjælper dig med at sikre, at alle udlægningsprojekter bliver en succes.

Tilgængelig for: P6870D ABG

Volvo screed VB 79 ETC

VB 79 ETC strygejern

Når der laves specialprofiler i vejbelægningen, har VB79 to ekstra leddelte sektioner, som kan justeres 10% (5,7°) opad eller nedad, udover en foldekronejustering i midten. VB79, der er en del af Volvos udvalg af variomatic-strygejern, giver dig komplet alsidighed, når det gælder formen af den profil, du er ved at lave. Resultatet er større alsidighed for udlæggeren og en vejprofil, der matcher bedre, og som reducerer materialespildet og forbedrer effektiviteten på arbejdsstedet.

Tilgængelig for: P6870D ABG

Volvo screed VB 88 ETC

VB 88 ETC strygejern

Opnå kvalitetsoverflader med VB88 strygejernet, som er en del af Volvos sortiment af variomatic-strygejern. Strygejernet, der er fremstillet af materialer og fremstillingsprocesser af højeste kvalitet, har en holdbarhed, du kan stole på, mens strygejernets kontrolenhed giver mulighed for nemt at styre strygejernet.

Tilgængelig for: P6870D ABG

Volvo dealer finder redskaber
Tag kontakt

Vil du bestille eller have mere at vide? Send en besked til os.

Tag kontakt