Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark
volvo redskab afretter abg vari

ABG asfaltudlæggere på hjul

Variomatic Screeds

Volvo Variomatic Screeds - Hjertet i udlæggeren

Variomatic strygejernene kan let udvides til mere end det dobbelte af basisbredden, hvilket gør disse strygejern særdeles fleksible.

VB 40 ETC strygejern

Årtiers Volvo-erfaring med vejarbejde er brugt ved udviklingen af VB40, der er en del af Volvos portefølje af variomatic-strygejern. Resultatet er et kvalitetsstrygejern med høj ydeevne, der har den holdbarhed og ydeevne, der er nødvendig for at klare udlægningsopgaverne godt. Brancheførende teknologi sikrer klassens bedste udlægningsresultater.

Tilgængelig for: P2820D ABG, P2870D ABG

Detaljer

VB 78 ETC strygejern

Før udlæggerens ydeevne skridtet videre med VB78 strygejernet, der er en del af Volvos sortiment af variomatic-strygejern. VB78, der er baseret på Volvos omfattende erfaring inden for vejarbejde, omfatter avanceret teknologi og materiale- og fremstillingsprocesser af høj kvalitet, der hjælper dig med at sikre, at alle udlægningsprojekter bliver en succes.

Tilgængelig for: P4820D ABG, P6820D ABG, P6870D ABG, P7820D ABG

Detaljer

VB 88 ETC strygejern

Opnå kvalitetsoverflader med VB88 strygejernet, som er en del af Volvos sortiment af variomatic-strygejern. Strygejernet, der er fremstillet af materialer og fremstillingsprocesser af højeste kvalitet, har en holdbarhed, du kan stole på, mens strygejernets kontrolenhed giver mulighed for nemt at styre strygejernet.

Tilgængelig for: P4820D ABG, P6820D ABG, P6870D ABG, P7820D ABG

Detaljer
Volvo dealer finder redskaber
Tag kontakt

Vil du bestille eller have mere at vide? Send en besked til os.

Tag kontakt