Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark
volvo redskab afretter abg vari

ABG asfaltudlæggere med larvebånd

Variomatic Screeds

Sikret alsidighed

Volvo Variomatic afretterne er alsidige og effektive med en udlægningsbredde på op til 10 meter og et udvalg af komprimeringssystemer, der dækker ethvert behov, og derfor kan de anvendes til en bred vifte af projekter og formål – fra kolde til varme blandinger og specialprofiler. Variomatic strygejernene kan let udvides til mere end det dobbelte af basisbredden, hvilket gør disse strygejern særdeles fleksible. Og for at gøre dem endnu mere bekvemme og hurtigere at starte op, er de udstyret med elvarme.

Volvo screed VB 30 ETC

VB 30 ETC strygejern

Variomatic afretter med enkelt stamper med en udlægningsbredde på 1,5-4 m.

Tilgængelig for: P2820D ABG

Volvo screed VB40 ETC

VB 40 ETC strygejern

Variomatic afretter med enkelt stamper med en udlægningsbredde på 1,8-4,5 m.

Tilgængelig for: P2820D ABG

Volvo screed VB 78 ETC

VB 78 ETC strygejern

Variomatic afretter med enkelt stamper med en udlægningsbredde på 2,5-9 m.

Tilgængelig for: P8820D ABG, P7820D ABG, P6820D ABG, P4820D ABG

Volvo screed VB 79 ETC

VB 79 ETC strygejern

Variomatic afretter med enkelt stamper til specielle kronprofiler med en udlægningsbredde på 2,5-9 m. Volvo afrettere til specielle kronprofiler er det perfekte valg, når der skal skabes specialprofiler i vejens overflade. Med to yderligere, leddelte afsnit, der kan indstilles 10 % (5,7°) op eller ned, gør de det nemmere at udlægge uregelmæssige profiler med mindre materialespild og lavere omkostninger.

Tilgængelig for: P8820D ABG, P7820D ABG, P6820D ABG, P4820D ABG

Volvo screed VB 88 ETC

VB 88 ETC strygejern

Variomatic afretter med enkelt stamper med en udlægningsbredde på 3,0-10,0 m.

Tilgængelig for: P8820D ABG, P7820D ABG, P6820D ABG, P4820D ABG

Volvo screed VB 89 ETC

VB 89 ETC strygejern

Variomatic afretter med enkelt stamper til specielle kronprofiler med en udlægningsbredde på 3,0-9,0 m. Volvo afrettere til specielle kronprofiler er det perfekte valg, når der skal skabes specialprofiler i vejens overflade. Med to yderligere, leddelte afsnit, der kan indstilles 10 % (5,7°) op eller ned, gør de det nemmere at udlægge uregelmæssige profiler med mindre materialespild og lavere omkostninger.

Tilgængelig for: P8820D ABG, P7820D ABG

Volvo screed VDT-V 78 ETC

VDT-V 78 ETC strygejern

Variomatic afretter med dobbelt stamper med en udlægningsbredde på 2,5-9,0 m. Volvos Variomatic afrettere med dobbelt stampestang er de bedste redskaber til udlægning af tykke lag, da de byder på en højere grad af forkomprimering, der giver en bedre omkostningseffektivitet i dine projekter. Den dobbelte stampeteknologi giver en 5-7 % højere komprimeringsgrad og en Marshall-tæthed på op til 98 %. Den giver også den bedst mulige, lige overflade takket være den første stampers tilførselseffekt.

Tilgængelig for: P8820D ABG, P7820D ABG, P6820D ABG

Volvo screed VDT-V 79 ETC

VDT-V 79 ETC strygejern

Variomatic afretter med dobbelt stamper til specielle kronprofiler med en udlægningsbredde på 2,5-9,0 m. Volvos Variomatic afrettere med dobbelt stampestang er de bedste redskaber til udlægning af tykke lag, da de byder på en højere grad af forkomprimering, der giver en bedre omkostningseffektivitet i dine projekter. Den dobbelte stampeteknologi giver en 5-7 % højere komprimeringsgrad og en Marshall-tæthed på op til 98 %. Den giver også den bedst mulige, lige overflade takket være den første stampers tilførselseffekt. Volvo afrettere til specielle kronprofiler er det perfekte valg, når der skal skabes specialprofiler i vejens overflade. Med to yderligere, leddelte afsnit, der kan indstilles 10 % (5,7°) op eller ned, gør de det nemmere at udlægge uregelmæssige profiler med mindre materialespild og lavere omkostninger.

Tilgængelig for: P8820D ABG, P7820D ABG, P6820D ABG

Volvo screed VDT-V 88 ETC

VDT-V 88 ETC strygejern

Variomatic afretter med dobbelt stamper med en udlægningsbredde på 3,0-9,0 m. Volvos Variomatic afrettere med dobbelt stampestang er de bedste redskaber til udlægning af tykke lag, da de byder på en højere grad af forkomprimering, der giver en bedre omkostningseffektivitet i dine projekter. Den dobbelte stampeteknologi giver en 5-7 % højere komprimeringsgrad og en Marshall-tæthed på op til 98 %. Den giver også den bedst mulige, lige overflade takket være den første stampers tilførselseffekt.

Tilgængelig for: P8820D ABG, P7820D ABG, P6820D ABG

Volvo screed VDT-V 89 ETC

VDT-V 89 ETC strygejern

Variomatic afretter med dobbelt stamper til specielle kronprofiler med en udlægningsbredde på 3,0-9,0 m. Volvos Variomatic afrettere med dobbelt stampestang er de bedste redskaber til udlægning af tykke lag, da de byder på en højere grad af forkomprimering, der giver en bedre omkostningseffektivitet i dine projekter. Den dobbelte stampeteknologi giver en 5-7 % højere komprimeringsgrad og en Marshall-tæthed på op til 98 %. Den giver også den bedst mulige, lige overflade takket være den første stampers tilførselseffekt. Volvo afrettere til specielle kronprofiler er det perfekte valg, når der skal skabes specialprofiler i vejens overflade. Med to yderligere, leddelte afsnit, der kan indstilles 10 % (5,7°) op eller ned, gør de det nemmere at udlægge uregelmæssige profiler med mindre materialespild og lavere omkostninger.

Tilgængelig for: P8820D ABG, P7820D ABG

Variomatic Screeds

Vigtigste egenskaber
  • Lynkoblingssystem til hurtig påsætning/aftagning af udvidelser
  • Hurtig opvarmning af afretter - tre uafhængige kredse og 2 varmestænger pr. segment
  • Præcis elektrisk termostyret varme med automatisk temperaturindstilling
  • Intuitiv afretterstyreenhed
  • Meget stabilt afretterføringssystem
  • Hydraulisk højdeindstilling
  • Nem smøring
  • Hældnings- og bakkestyring
  • Variant med dobbelt stampestang for højere for forkomprimering af tykke lag
  • Variant med specialprofiler
Faste afrettere
FASTE AFRETTERE

Opdag vores udvalg af faste afrettere, der er mest velegnede til store projekter med en udlægningsbredde på op til 13 meter.

Faste afrettere
Volvo dealer finder redskaber
Tag kontakt

Vil du bestille eller have mere at vide? Send en besked til os.

Tag kontakt