Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark
volvo redskab afretter abg vari

ABG asfaltudlæggere med larvebånd

Variomatic Screeds

Volvo Variomatic Screeds - Hjertet i udlæggeren

Volvo leverer forskellige strygejern til asfaltudlæggerne for at opfylde kundernes specifikke behov. Med det avancerede DuoTamp High Density strygejern opnås der en meget høj grad af komprimering, hvilket reducerer eller endog eliminerer behovet for tromling.Resultatet er ensartet komprimering og optimal jævnhed for den udlagte asfalt. Variomatic strygejernene kan let udvides til mere end det dobbelte af basisbredden, hvilket gør disse strygejern særdeles fleksible.

Volvo screed VB 30 ETC

VB 30 ETC strygejern

VB30, der er det mindste strygejern i Volvos sortiment af Variomatic-strygejern, har stadig stor ydeevne. Teknik af høj kvalitet kombineret med den intuitive strygejernskontrolenhed til endnu større brugervenlighed, ydeevne og arbejdskvalitet.

Tilgængelig for: P2820D ABG

Volvo screed VB40 ETC

VB 40 ETC strygejern

Årtiers Volvo-erfaring med vejarbejde er brugt ved udviklingen af VB40, der er en del af Volvos portefølje af variomatic-strygejern. Resultatet er et kvalitetsstrygejern med høj ydeevne, der har den holdbarhed og ydeevne, der er nødvendig for at klare udlægningsopgaverne godt. Brancheførende teknologi sikrer klassens bedste udlægningsresultater.

Tilgængelig for: P2820D ABG

Volvo screed VB 78 ETC

VB 78 ETC strygejern

Før udlæggerens ydeevne skridtet videre med VB78 strygejernet, der er en del af Volvos sortiment af variomatic-strygejern. VB78, der er baseret på Volvos omfattende erfaring inden for vejarbejde, omfatter avanceret teknologi og materiale- og fremstillingsprocesser af høj kvalitet, der hjælper dig med at sikre, at alle udlægningsprojekter bliver en succes.

Tilgængelig for: P8820D ABG, P7820D ABG, P6820D ABG, P4820D ABG

Volvo screed VB 79 ETC

VB 79 ETC strygejern

Når der laves specialprofiler i vejbelægningen, har VB79 to ekstra leddelte sektioner, som kan justeres 10% (5,7°) opad eller nedad, udover en foldekronejustering i midten. VB79, der er en del af Volvos udvalg af variomatic-strygejern, giver dig komplet alsidighed, når det gælder formen af den profil, du er ved at lave. Resultatet er større alsidighed for udlæggeren og en vejprofil, der matcher bedre, og som reducerer materialespildet og forbedrer effektiviteten på arbejdsstedet.

Tilgængelig for: P8820D ABG, P7820D ABG, P6820D ABG, P4820D ABG

Volvo screed VB 88 ETC

VB 88 ETC strygejern

Opnå kvalitetsoverflader med VB88 strygejernet, som er en del af Volvos sortiment af variomatic-strygejern. Strygejernet, der er fremstillet af materialer og fremstillingsprocesser af højeste kvalitet, har en holdbarhed, du kan stole på, mens strygejernets kontrolenhed giver mulighed for nemt at styre strygejernet.

Tilgængelig for: P8820D ABG, P7820D ABG, P6820D ABG, P4820D ABG

Volvo screed VB 89 ETC

VB 89 ETC strygejern

VB89 er det perfekte valg, når du laver specialprofiler i vejbelægningen. Der er tre leddelte sektioner: en kronejustering i midten og to ekstra leddelte sektioner til venstre og højre, som kan justeres 10% (5,7°) opad eller nedad. Resultatet er en mere alsidig udlægger, højere effektivitet på arbejdsstedet samt større kontrol over den profilform, du er ved at lave, hvilket reducerer materialespildet og forbedrer effektiviteten på arbejdsstedet.

Tilgængelig for: P8820D ABG, P7820D ABG

Volvo screed VDT-V 78 ETC

VDT-V 78 ETC strygejern

Giv din udlægger den ultimative ydeevne med VDT-V78 strygejernet, som er en del af Volvos sortiment af variomatic-strygejern. Strygejernet, der er baseret på Volvos omfattende erfaring inden for vejarbejde, har dobbeltstamper, intuitiv strygejernskontrolenhed og fremragende holdbarhed, der hjælper dig til succes i alle udlægningsprojekter.

Tilgængelig for: P8820D ABG, P7820D ABG, P6820D ABG

Volvo screed VDT-V 79 ETC

VDT-V 79 ETC strygejern

VDT-V79 er en del af Volvos portefølje af variomatic-strygejern, der har central kronejustering samt to ekstra leddelte sektioner til venstre og til højre, som kan justeres 10% (5,7°) opad eller nedad. Det er det perfekte valg, når du laver specialprofiler i vejbelægningen, hvilket medfører optimeret effektivitet på arbejdsstedet og lavere materialespild som følge af bedre matchende vejprofil.

Tilgængelig for: P8820D ABG, P7820D ABG

Volvo screed VDT-V 88 ETC

VDT-V 88 ETC strygejern

VDT-V88 strygejernet er en del af Volvos udvalg af variomatic-strygejern. Volvos strygejern, der har dobbelte stampere, har den højeste komprimeringstæthed bag ved strygejernet takket være den enestående teknologi med dobbelte stampere. Materialer og fremstillingsprocesser af højeste kvalitet er med til at sikre, at strygejernet har enestående holdbarhed, mens den intuitive strygejernskontrolenhed øger brugervenligheden.

Tilgængelig for: P8820D ABG, P7820D ABG, P6820D ABG

Volvo screed VDT-V 89 ETC

VDT-V 89 ETC strygejern

Når du laver specialprofiler i vejbelægningen, giver VDT-V89 dig komplet alsidighed, når det gælder formen af den profil, du er ved at lave. To ekstra leddelte sektioner, der kan justeres 10% (5,7°) opad eller nedad, samt en foldekronejustering i midten gør det muligt nemt at lave specialprofiler i vejbelægningen. Dette reducerer materialespildet og øger effektiviteten på arbejdsstedet takket være en bedre matchende vejprofil.

Tilgængelig for: P8820D ABG, P7820D ABG

Volvo dealer finder redskaber
Tag kontakt

Vil du bestille eller have mere at vide? Send en besked til os.

Tag kontakt