Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark

Ny Volvo P8820D ABG-asfaltlægger kombinerer størrelse og fleksibilitet

Den nye model i D-serien fra Volvo Construction Equipment omfatter et nyt design og nye smarte funktioner, som forstærker dens driftssikkerhed og produktivitet.

Volvo Tracked Asphalt Paver P8820D

Den nye P8820D ABG-asfaltlægger fra Volvo Construction Equipment (Volvo CE) stræber efter at yde den højeste udlæggerproduktivitet. Asfaltlæggeren baseret på 2,5 m med materialetank med stor kapacitet og højtydende Volvo-motor er en kraftig asfaltlægger, som er klar til at påtage sig de allerstørste udlægningsopgaver.

Volvo asfaltlægger på larvebånd P8820DDe stærke og stabile larvebånd, som er 325 mm brede og 3.120 mm lange, kombineret med den robuste ramme og de hårdføre komponenter sikrer stabilitet og smidighed i hele udlægningsprocessen. Denne nye model har også en maksimal udlægningsbredde på 13 meter og en udlægningstykkelse på op til 300 mm. Med sin materialetankkapacitet på 14,7 ton og en stor transportørtunnel er P8820D ABG i stand til at opnå en ydelse på 1100 ton i timen.

Premium Volvo-motoren er specifikt tunet til at opfylde hydrauliksystemets behov og kombinerer højt moment ved lave omdrejningstal med overlegen ydelse og effektivitet. Brændstofforbruget kan reduceres yderligere med indførelsen af intelligente funktioner såsom adaptiv ECO-tilstand, som tilpasser motoreffekten til kravene på arbejdsstedet. Det giver operatøren mulighed for at arbejde effektivt og samtidig reducere støjniveauerne til gavn for både udlæggermandskabet og det lokale samfund. Isolerede komponenter i hele maskinen giver yderligere støjreduktion.

Stor betyder ikke ufleksibel. Med en række forskellige konfigurationer til rådighed kan du forberede asfaltlæggeren til at udføre en bred vifte af specialiserede opgaver foruden asfaltlægning. Opnå de højeste niveauer af før-komprimering bag ved afretteren ved aktiviteter som f.eks. ballastudlægning og arbejde med cementbehandlet underlag og rullekomprimerede betonmaterialer.

Kvalitet, som holder

Kunderne kan stole på, at denne maskine vil give dem ensartede udlægningsresultater. Volvo-designet fokuserer på kvalitet og oppetid, og P8820D ABG er pålidelig dag efter dag med:

Volvo asfaltlægger på larvebånd P8820D

  • Øgede indstillingsintervaller for snekkehøjde fra 120 mm til 200 mm, som muliggør optimalt materialeflow i snekkekanalen til et bredt udvalg af lagtykkelser helt op til 300 mm.
  • Volvos unikke automatiske hydrauliske larvebåndsstrammer øger oppetiden og reducerer driftsomkostningerne. Det giver mere præcis og stabil styring, mens de robuste larvebåndsskrabere bidrager yderligere til en jævnere overflade-finish.
  • Volvos patentbeskyttede afretter-lastningsanordning (ekstraudstyr) sikrer ensartede resultater af høj kvalitet gennem hele projektet ved at forhindre buler i starten. Afretterstrammeanordningen låser torsionsstivheden i hele afretterens længde, så en konstant indfaldsvinkel sikres i hele afretterens bredde. Resultatet er ensartet lagtykkelse. Enestående drivkraft og trækkraft giver optimal effekt i alle udlægningssituationer.
  • Klar til "plug-and-play" med et udvalg af nivelleringsudstyr – inklusive 3D nivellering.
  • Soft dock-optionen hjælper med at absorbere stød under docking takket være dæmpede medbringerruller. Det holder måttekvalitetsniveauet højt takket være nedsat risiko for mærker bag ved afretteren.
  • Hurtig og sikker servicering. P8820D ABG har nemmere serviceadgang til vigtige kontrolpunkter via en adgangsluge med bred åbning på førerplatformen. Det giver nem vedligeholdelse, reducerer nedetiden og minimerer driftsomkostningerne.

Ultimative udlægningsresultater


Volvo P8820D ABG er kompatibel med en række forskellige højtydende afrettere, afhængigt af driftskrav og præferencer. Du kan være sikker på, at Volvo leverer ultimative udlægningsresultater med lynkoblingssystem, særlige profilløsninger og hydraulisk styrede bagklapper (ekstraudstyr).
Volvo asfaltlægger på larvebånd P8820D
Volvo-afrettere bygger på årtiers fremragende ingeniørkunst og leverer den bedste udlægningskvalitet, ensartethed og jævnhed. P8820D ABG har udlægningsbredder på op til 13 meter og kan dermed udstyres med et udvalg af brancheførende afrettere, som kan håndtere en række forskellige materialer. Volvo tilbyder Variomatic-afrettere og manuelle afrettere til P8820D ABG. Volvo Variomatic-afrettere har otte styrerør, fire på hver hydraulikforlængelse, som bidrager til en ensartet og jævnt komprimeret, glat overflade. Hvad driften angår, vil VB79- og VB78-afrettere kunne bruges på det samme arbejdssted, men VB79-afrettere vil have større potentiale, når der kræves særlige kronprofiler eller er særlige dræningsbehov. Afstrygerne, der kan forlænges, har to ekstra leddelte sektioner, der kan justeres opad eller nedad med 10% (5,7 grader), hvilket giver mulighed for nemmere at belægge ujævne profiler med mindre materialeforbrug og lavere omkostninger.

Volvo asfaltlægger på larvebånd P8820DHvad angår materialemåldensitet kan du trygt stole på de specialdesignede Volvo-stamperstænger. Alt efter anvendelsen og betingelserne kan du vælge blandt enkelte eller dobbelte stamperafrettere for at sikre en jævn, ensartet overflade. Volvos dobbelte stampersystem sikrer den højeste før-komprimering i branchen.

Volvos unikke koblingssystemer gør det muligt sikkert og effektivt at skifte afretter – på helt ned til 55 minutter – uden brug af specialværktøj. Desuden eliminerer den hydrauliske bagklapstyring (ekstraudstyr), som er indbygget i afretterpanelet, behovet for besværlige manuelle justeringer. Det garanterer en ren side-finish og holder føreren sikkert på afstand af trafikken. For yderligere at øge førerkomforten og alsidigheden af afretteren er de hydrauliske endeklapper udstyret med en turboflydefunktion.

Førerens foretrukne

Volvos afretter er i branchen kendt for at yde de højeste niveauer af førerkomfort, og i P8820D ABG er føreren sikret komfortable, sikre og produktive arbejdsskift med intuitive betjeningsknapper, fremragende udsyn, intelligente funktioner og en platform med god plads.
Volvo asfaltlægger på larvebånd P8820D Electronic Paver Management-systemet (EPM3) giver føreren den fulde kontrol. Alle knapper er indbygget i kontrolsystemet og tilrettelagt med henblik på nem betjening – og med baggrundsbelysning til natarbejde. EPM3 har integrerede funktioner såsom en indstillingsstyring, som gemmer tilpassede indstillinger for individuelle projekter for at sikre ensartet udlægningskvalitet fra opgave til opgave, og en serviceintervalstyring, som advarer føreren om påkrævet eller planlagt vedligeholdelse. Og ikke nok med det. Hvad angår smarte funktioner, er P8820D ABG et geni.

Pave Assist, der er drevet af Volvo Co-Pilot, tilvejebringer et effektivt sæt digitale værktøjer, herunder Material Manager, Thermal Profiling og Weather View, der er beregnet til at gøre operatørens liv nemmere, dokumentere udlægningsprocessen og forbedre måttekvaliteten.

Volvo asfaltlægger på larvebånd P8820DUdlægningseffektiviteten er også forbedret med ekstraudstyret Smart dock – fjernstyrede lysramper, som giver føreren af lastbilen med vippelad visuelle signaler for at sikre, at han nærmer sig og læsser af i materialetanken på den sikreste og mest effektive måde. Det resulterer i færre afbrydelser af materialetilførslen, nedsat materialespild og en mere ensartet måttekvalitet.

Volvo asfaltlægger på larvebånd P8820DEndelig har førerne nu uhindret udsyn fra førerplatformen takket være det flade design af motorhjelmen og mindre el-dåser. Udsynet er yderligere forbedret af glasområder i begge sider af platformen, forlængeligt sæde og nærfeltsspejle til sideudsyn. Seks standardarbejdslygter og belysningssæt som ekstraudstyr hjælper med at forbedre sikkerhed og ydelse ved arbejde om natten, og startlysfunktionen oplyser platformen i tre minutter, efter at hovedkontakten er slået til eller tændingen slået fra. Når føreren har afsluttet et arbejdsskift, kan han opbevare udlægningspanelet, afretterkonsollen og værktøjskassen inden i maskinen og forlade stedet tomhændet takket være nye opbevaringsområder – og for at øge bekvemmeligheden endnu mere kan alting aflåses med tændingsnøglen.

Større og bedre end før, det er ikke underligt, at P8820D ABG er tippet til at blive førernes yndlingsasfaltlægger.

 

 

 

 

Vigtige specifikationer for P8820D ABG:

Motoremissioner Tier 3 EU Stage V
Motortype Volvo D7E Volvo D8J
Motoreffekt kW 182 200
  hk (imp) 244 268
Ved motoromdrejningstal o/min 2000
Basisbredde m 2,5
  fod/tomme 8'2”
Maks. udlægningsbredde m 13
  fod/tomme 42'8”
Udlægningskapacitet ton/t 1100
  Amerikansk ton/t 1212,5
Maks. lagtykkelse mm 300 
  tomme 11,8
Fødekassens kapacitet t 14,7
  amerikanske ton 16,204
Trækenhedens vægt kg 17 060 17 350
  lb 37611 38250
Download af billede
Billeder med høj opløsning