Construction Equipment Suomi

Volvo rakentaa huomista Intermatissa Pariisissa 2018

Volvo Construction Equipment aikoo esitellä "Building Tomorrow" -teeman alla alati kehittyvää palveluihin, jälleenmyyjien osaamiseen ja uusiin teknologioihin keskittyvää lähestymistapaansa asiakkaiden menestymiseen.

"Grand Paris" -projektin kaltaisten megaprojektien vaatimukset tarkoittavat sitä, että nykypäivän asiakkaat eivät halua ostaa enää pelkkiä koneita vaan ennemminkin kokonaisia ratkaisuja voidakseen tehostaa toimintaansa ja tehdä siitä kannattavampaa vähentäen samalla päästöjä. Intermat Paris 2018 -tapahtumassa Volvo Construction Equipment (Volvo CE) aikoo esitellä juuri tällaisia ratkaisuja, jotka korostavat sen vahvuutta sekä valmistajana että palveluiden tarjoajana.

Yrityksen 4 800 m²:n kokoinen näyttelytila, jonka se jakaa sisaryhtiöiden Volvo Trucks, Volvo Penta ja Volvo Financial Services kanssa, tulee sisältämään roppakaupalla hyvin tuottavia ja monipuolisia koneita, joista moni on toimialan johtava malli polttonestetehokkuuden suhteen.

Näihin tulevat kuulumaan lyhyen kääntösäteen pyöräalustainen kaivukone EWR170E, pyöräalustainen kaivukone EW220E, lyhyen kääntösäteen tela-alustainen kaivukone ECR355E, maajyrä SD160B sekä ABG-asfaltinlevittimet P6820D ja P7820D, joihin on asennettu uusi EPM3-keskusohjausjärjestelmä.

Sisä- ja ulkoalueilla kävijät voivat tutustua siihen, miten näistä koneista saadaan entistä enemmän irti käyttämällä Volvo Co-Pilotia ja Volvon avustustoimintoja Load Assist, Compact Assist, Dig Assist ja Haul Assist. Koneessa olevasta suuren erottelukyvyn näytöstä kuljettajat saavat reaaliaikaista tietoa voidakseen tehdä töitä mahdollisimman tarkasti ja tehokkaasti. Ulkoalueilla kävijät näkevät myös uuden Volvo EW240E -materiaalinkäsittelijän sille varatulla purkutyöalueella. 

Volvon ulkoalue Intermat Paris 2018 -tapahtumassa

Erinomainen asiakas- ja jälleenmyyjätuki

Lisäksi kävijät voivat tutustua uuteen Volvo Services -konseptiin. Volvo Services tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden valita erilaisista polttonestetehokkuus-, tuottavuus-, turvallisuus-, rahoitus- ja vakuutus-, vuokra-, new life- ja toimintavarmuuspalveluista sekä Volvon työvälineistä ja alkuperäisistä Volvo-osista haluamansa vaihtoehdot voidakseen koota tarpeitaan vastaavan tukipaketin.

Rahoitus- ja vakuutuspalvelut tarjoaa Volvo Financial Services -yhtiön asiantuntijatiimi, joka on omistautunut räätälöimään asiakkaille sopivia, heidän kasvuaan tukevia ja liiketoimintaansa suojaavia ratkaisuja.

Kaikkien näiden palvelujen toimittamiseen tarvitaan erittäin pätevä jälleenmyyjäverkosto, joten Volvo CE tulee myös korostamaan valtuutettujen jälleenmyyjiensä kykyjä ja asiantuntemusta. Volvon jälleenmyyjät pyrkivät toimimaan asiakkaidensa todellisina liikekumppaneina ja auttamaan heitä saavuttamaan liiketoimintatavoitteensa, mitkä ne sitten ovatkin.  

Volvo CE:n tulevaisuus

Tulevaisuudessa Volvo CE tulee esittelemään täyssähköisen minikaivukoneen prototyyppinsä EX2 sekä muita sähköiseen liikkumiseen, tietoliikenneyhteyksiin ja työmaiden kokonaisratkaisuihin liittyviä muita tutkimusprojekteja. Volvo CE:n uusi toimitusjohtaja Melker Jernberg tulee myös tekemään ensimmäisen merkittävän julkisen esiintymisensä sitten 1. tammikuuta, jolloin hän aloitti tehtävässään.

Yleisesti ottaen Volvo CE pyrkii lähettämään Intermat Paris 2018 -tapahtumassa vahvan viestin markkinoille siitä, että se on kehittymässä kokonaisratkaisujen tarjoajaksi, jonka koneet, palvelut ja jälleenmyyjät asettavat standardit toimialalle ja tulevat tekemään niin vuosia tästä eteenpäin.

Volvo Penta aikoo puolestaan esitellä Intermatissa koko EU Stage V -moottorimallistonsa, joka sisältää moottorit D5, D8, D11, D13 ja D16. Yhtiön Stage V -ratkaisu on optimoitu huomispäivää varten ja se keskittyy tiukimmin toimintavarmuuden ja polttonestetehokkuuden maksimointiin helpon asennuksen, käytön ja ylläpidon ohella.