Construction Equipment Suomi

ABG-tasoittimet

Työkalut, joita tarvitset työn tekemiseen kunnolla

Todistettua monikäyttöisyyttä ja tehokkuutta ympäri maailmaa

Volvolla on tarjolla erilaisia periä asfaltinlevittimiin asiakkaan erityistarpeiden täyttämiseksi. Edistyksellisellä suurtiheyksisellä DuoTamp -tasoittimella saadaan erittäin hyvä tiiviys, minkä ansiosta jyräystä voidaan vähentää tai se voidaan jättää pois kokonaan. Tuloksena on valmiin pinnan yhtenäinen tiiviys ja optimaalinen tasaisuus.

Manuaaliset perät

Volvon ABG-asfaltinlevittimiin tarkoitetut kiinteät perät ovat yhdistettyjä tamppaus- ja tärytasoittimia, ja niiden perusleveys on 2,50 - 3,00 m. Niihin on saatavana yksittäinen tamppain tai kaksoistamppain. Amplitudin valinnan avulla kuljettaja pystyy esivalitsemaan tamppaimen amplitudin pintamateriaalin ja työmaan olosuhteiden perusteella. Sen lisäksi, että tärytysjärjestelmä tuottaa lisätiivistyksen, se myös parantaa pintarakennetta, erityisesti kuluvia pintoja tehtäessä.

Yleistietoja työvälineistä

Variomatic perät

Volvolla on tarjolla erilaisia periä asfaltinlevittimiin asiakkaan erityistarpeiden täyttämiseksi. Edistyksellisellä suurtiheyksisellä DuoTamp -tasoittimella saadaan erittäin hyvä tiiviys, minkä ansiosta jyräystä voidaan vähentää tai se voidaan jättää pois kokonaan. Tuloksena on valmiin pinnan yhtenäinen tiiviys ja optimaalinen tasaisuus. Variomatic-perien perusleveys voidaan helposti yli kaksinkertaistaa, mikä tekee tasoittimista erittäin monitoimisia.

Yleistietoja työvälineistä
Volvo etsi jälleenmyyjä työvälineet
Ota yhteyttä

Haluatko tilata tai lukea lisää? Lähetä meille viesti.

Ota yhteyttä