Endringen starter her – Volvo Days 2022

Volvo Construction Equipment (Volvo CE) er en pådriver for banebrytende endringer innen bærekraft, elektromobilitet og tjenester. Dette demonstreres av selskapets markedsledende løsninger under årets Volvo Days – og alle er skapt for å gjøre en forskjell allerede i dag.

Volvo Days starter i dag (31. mai) på hjemmebane i Eskilstuna i Sverige, og retter søkelyset mot selskapets beste produkter, tjenester og ressurspersoner. Lagoppstillingen er mer imponerende enn noen gang, med næringens største utvalg av elektriske maskiner for økt bærekraft i en bygge- og anleggsnæring på vei mot null utslipp.

For de som ikke har muligheten til å delta fysisk i løpet av det tre uker lange programmet, tilbyr Volvo CE for første gang en komplett digital opplevelse som sikrer at alle – uansett hvor de befinner seg i verden – kan oppleve spenningen med en ny virtuell plattform som gjøres tilgjengelig i løpet av de neste dagene.

Melker Jernberg, sjef for Volvo CE, sier: "Som en verdensledende produsent av løsninger for bygg og anlegg har vi evnen til å gjøre en forskjell, og den starter med oss. Vi ønsker å være en pådriver for endringer i vår egen næring for å nå null utslipp, men i tillegg vil vi støtte kundene våre i deres arbeid med å avkarbonisere driften. 

"Volvo Days er den perfekte anledningen til å vise hvordan vi er i ferd med å nå disse ambisjonene med reelle løsninger. Det er et stolt øyeblikk for meg å møte kundene og partnerne våre, sammen med våre entusiastiske ansatte. Gjennom nært samarbeid i verdikjeden kan vi få til denne endringen."

Endringen starter med handling

Gjennom en rekke produktdemonstrasjoner og omvisninger – både fysiske og virtuelle – kan besøkende la seg imponere av høydepunkter som Volvos komplette utvalg av elektriske kompakte maskiner og ladeløsninger, i tillegg til selskapets største elektriske gravemaskin EC230 Electric der Norge er pilotmarked og har mottatt de første maskinene. En annet utstilt maskin er den helt nye hjullasteren L200H High Lift, som gir økt produktivitet og drivstoffeffektivitet, og den oppgraderte hjullasteren L350H med forbedringer for økt styrke og holdbarhet. 

En sentral rolle spiller også Volvo CEs stadig voksende utvalg av produktivitets- og driftstjenester – noe som blir stadig viktigere etter hvert som næringen går over fra et maskinbasert perspektiv til tjenester der data benyttes for å optimalisere og effektivisere driften. Disse tjenestene omfatter blant annet vårt nylig lanserte CO2-reduksjonsprogram, som tilbyr skreddersydde planer for reduksjon av karbonutslipp, løsningen Efficient Load Out som er utviklet for å utnytte hvert eneste lass med en fyllingsgrad på 95–99%, applikasjonen EMMA for å følge opp lading av elektriske maskiner, Connected Map og andre digitale løsninger som snart vil komme på markedet. 

Styrke gjennom partnersamarbeid

Volvos nye demo- og testbane for selvkjørende løsninger, designet i samarbeid med Volvo Autonomous Solutions, avdukes også offentlig for første gang på Volvo Days. Den legger til rette for testing og demonstrasjon av batterielektriske og selvkjørende transportløsninger for å gjøre anleggsområder tryggere, mer effektive og mer bærekraftige. Volvo Trucks, som også er del av Volvo Group, er et annet viktig innslag i lagoppstillingen, og presenterer sin egen elektriske lastebil. 

Carl Slotte, Head of Sales Region Europe, sier: "Dette legendariske arrangementet har alltid vært et flott utstillingsvindu for vår evne til å matche kundeverdi og økt produktivitet med mer bærekraftige løsninger. Og for første gang sørger vi for at alle våre kunder, partnere og andre interessenter rundt om i verden får gleden av å delta i Volvo Days, med markedsføring gjennom nye kanaler som også sikrer at vi lever opp til løftet vårt om å arbeide mer bærekraftig."

Adriano Merigli, Head of Sales Region International, sier: "Vi lever i en verden der kravene til bærekraft øker minutt for minutt. Som et løsningsbasert selskap tar vi denne utfordringen på alvor, og har kommet med vårt beste tilbud så langt for en mer bærekraftig måte å arbeide på, med en kombinasjon av produkter og tjenester som kan sørge for reelle endringer i dag samtidig som vi sikrer en bedre verden i morgen."

Følg med for å få med deg den kommende lanseringen av den nye virtuelle plattformen vår, der du kan se mye av det som skjer på Volvo Days.

FOR YTTERLIGERE INFORMASJON

Anne Bast

Leder for merkevare, markedsføring og kommunikasjon
Volvo Construction Equipment
Salgsregion Europa / Internasjonal
E-post: anne.bast@volvo.com