Volvo Construction Equipment utvider motorens serviceintervaller til 1000 driftstimer

En utvikling i Volvo CE's smøremiddelteknologi, sammen med nye High-Performance motoroljefiltre og drivstoffiltre, reduserte motorens serviceintervaller og kostnader med opptil 50 %.

Volvo Construction Equipment lanserer en ny generasjon drivstoffiltre som forlenger serviceintervallene til 1000 driftstimer på tvers av et bredt maskinspekter. Denne introduksjonen betyr at Volvo nå kan tilby kundene en komplett 1000 driftstimers motorservicepakke.

Niclas Wahlström, leder for Uptime and Parts hos Volvo Construction Equipment forklarer: “Vi forstår at det å øke driftstiden og redusere vedlikeholdskostnadene er viktige mål for våre kunder. Det er derfor våre design- og ingeniørteam dedikerer mange arbeidstimer for å utvikle høykvalitetsmaskiner og komponenter for langvarig ytelse.”
Niclas Wahlström fortsetter: “En del av dette engasjementet er introduksjonen av Volvo High Performance-drivstoffiltre, noe som betyr at vi nå kan tilby våre kunder en komplett 1000 driftstimers motorservicepakke. Resultatet er reduserte vedlikeholdsbehov og kostnader, noe som betyr at kundenes maskiner forblir ute i drift og arbeider som best.”

De forlengede intervallene vil spare kundene for opptil 50 % av vedlikeholdskostnadene og har en positiv miljøpåvirkning uten at det går på bekostning av komponentytelse eller levetid. 1000-timerspakken består av Volvo Engine Oil VDS-4.5, sammen med Volvo High-Performance motoroljefilter og drivstoffilter.

Niclas Wahlström konkluderer, "1000-timers motorserviceintervallet er enda en grunn til at vi tror Volvo er nummer én når det gjelder driftstid og TCO."

Mens eldre maskiner kan dra fordeler av Volvo Engine Oil VDS 4.5 og Volvo High-Performance-filtre, må brukerne overholde serviceintervallene som er definert i maskinens instruksjonsbok.

Det utvidede motorserviceintervallet er tilgjengelig på tvers av et bredt maskinutvalg. Ta kontakt med din lokale Volvo-forhandler for å finne ut om dine Volvo-maskiner kvalifiserer seg.

FOR YTTERLIGERE INFORMASJON

Anne Bast

Leder for merkevare, markedsføring og kommunikasjon
Volvo Construction Equipment
Salgsregion Europa / Internasjonal
E-post: anne.bast@volvo.com