Volvo CE samarbeider med BRIO for å inspirere vordene ingeniører

Volvo Construction Equipment (Volvo CE) og familiefavoritten BRIO AB slår seg sammen for å lansere en ny serie byggeleker i tre for å glede og inspirere fantasien til unge lovende ingeniører. Det er også første gang leketøysprodusenten har samarbeidet med en stor maskinprodusent.

BRIO Builder's nyeste serie er et byggesystem som inkluderer hjullaster, dumper og gravemaskin, alt designet i nært samarbeid med Volvo CE for å sikre at de ligner mye på deres virkelige motparter og har den ikoniske gule signaturfargen til Volvo CE.

Dette spennende nye partnerskapet skal inspirere den aller yngste generasjonen av kommende ingeniører, barn i alderen fra tre år og oppover, som så ofte er fascinert av store anleggsmaskiner.

Arvid Rinaldo, Brand Partnership hos Volvo CE, sier: “Vi er henrykte over å se dette partnerskapet med BRIO komme til live. Dette er første gang disse to skandinaviske merkene har samarbeidet, men vi har knyttet et sterkt bånd, forent av en rekke felles verdier som inkluderer kvalitet, sikkerhet, en lidenskap for eksepsjonell design og et engasjement for miljøansvar. Takket være et nært forhold mellom team på tvers av de to merkene har BRIO-modellene blitt laget for å tilpasse seg Volvo CE's merkeidentitet.

Anleggsmaskiner er populære blant barn takket være deres imponerende størrelse, dristige farger, og det spennende og viktige arbeidet de utfører, nemlig grave hull, løfte og transportere tung last, samt det at de bidrar med å bygge den verdenen vi lever i. Arvid legger til: “Vi leter alltid etter måter vi kan oppmuntre og å øke ingeniørtalentet hos små barn på, og med disse BRIO-settene tilbyr vi en morsom måte å utforske arbeidsverdenen på, trene hånd-øye-koordinasjon, samt utvikle en kjærlighet til design og bygging. Med dette initiativet hjelper vi våre yngste med å utforske den fascinerende byggeverdenen gjennom lek.”

Laget av FSC-godkjent bøketre og plastkomponenter av høy kvalitet, samt levert med brukervennlige verktøyer, Volvo CE's hjullaster, dumper og gravemaskin er flotte å leke med for små hender. De er pent laget og er også ideelle arvestykker som kan nytes av kommende generasjoner takket være materialer av høy kvalitet og en holdbar design. 

Lekene har realistiske lekefunksjoner som mekanisk tipping, løfting og transportering, lik det man ser på virkelige anleggsmaskiner, noe som gjør dem ideelle for fri lek. Og fordi sikkerhet er en av Volvo CE's kjerneverdier er det på toppen av hver maskin plassert en batteridrevet oransje varsellampe lik den som finnes på Volvo's On Board Weighing-system.

“Lekemulighetene er uendelige når barn begynner å bygge med Builder,” legger Dan Nordlund, produktdesigner for BRIO Builder til. “Og med disse nye kjøretøyene med Volvo-tema får leken et helt nytt nivå. Barn kan nå bygge deres maskiner, lage virkelighetsinspirerte byggeplasser og deretter gjenoppfinne og gjenoppbygge etter hjertens lyst.”

BRIO Builder-lekene vil være tilgjengelige fra høsten 2022. Som en del av samarbeidet vil en BRIO Builder Station også bli plassert i Volvo-museet i Eskilstuna, og det er her en trereplika av hjullasteren i naturlig størrelse vil bli plassert når den ikke er utstilt på andre arrangementer.

 

FOR YTTERLIGERE INFORMASJON

Anne Bast

Leder for merkevare, markedsføring og kommunikasjon
Volvo Construction Equipment
Salgsregion Europa / Internasjonal
E-post: anne.bast@volvo.com