Nytt utvidet utvalg av smørefett for Volvo Construction Equipment

Volvo Construction Equipment har økt utvalget av deres smørfett, og inkluderer nå det nye Resistant Grease 97720 GR102 (GR102) og Extreme Grease 97765 GR103 (GR103) som en del av deres engasjement for å tilby kundene riktig smørefett til deres behov.

Volvo-smørefett

Volvo Construction Equipment har økt utvalget av deres smørfett, og inkluderer nå det nye Resistant Grease 97720 GR102 (GR102) og Extreme Grease 97765 GR103 (GR103) som en del av deres engasjement for å tilby kundene riktig smørefett til deres behov.

Regelmessig smøring er en av de enkleste og mest effektive metodene for å holde anleggsutstyret i topp stand. Volvo Construction Equipment tilbyr derfor kundene et stort utvalg av høykvalitets smørefett som er grundig testet og utviklet for å møte de unike kravene til Volvo-maskinene og bruksområdene de opererer i.

De nye smørefettypene, GR102 og GR103, styrker utvalget fra Volvo Construction Equipment ytterligere og føyer seg pent inn i porteføljen sammen med de eksisterende smørefettypene Multipurpose Grease 97718 GR101, High Temperature Grease og Breaker Paste.

Riktig smørefett for oppgaven

Det er viktig å velge riktig smørefett i henhold til de gjeldende driftsforholdene. Med introduksjonen av deres nye smørefett, GR102 og GR103, sikrer Volvo at uansett hvilke krav kundene måtte ha så har de et smørefett som dekker deres behov.

GR102 er et Lithium Complex-smørefett som er motstandsdyktig mot utvasking og som gir utmerket beskyttelse mot rust og korrosjon under ekstreme trykkbelastninger. Det er det beste valget ved arbeid i våte driftsmiljøer og der det oppstår sjokkbelastninger. Smørefettet gir også utvidede smøreintervaller.

GR103 er et førsteklasses Lithium Moly Complex-smørefett som er ideelt i krevende bruksområder som f.eks. steinlasting. Det gir glimrende ytelser ved ekstremtrykk, har høy antislitasjebeskyttelse og eksepsjonelle vedheftegenskaper. Det er det ideelle valget i ekstra krevende bruksområder på anlegg og i steinindustrien, til maskinbolter og tungt belastede chassiskomponenter. Det kan også benyttes i automatiske smøresystemer.

Kvalitetssikret

Uansett hvilket smørefett fra Volvo kundene velger kan de stole på de høye kvalitetsstandardene. Volvo har utviklet deres egne strenge standarder som alt smørefett og alle smøremidler må overholde. Det gir den beste beskyttelsen for de bevegelige delene i kundenes maskiner. 

Utvalget av smørefett er utviklet og testet spesifikt for Volvo-maskiner og sikrer optimal ytelse, minimal ståtid og forlenger maskinenes levetid.

For å finne ut mer om utvalget av smørefett, inkludert det nye tilbudet GR102 og GR103, ta kontakt med din lokale Volvo-forhandler.

FOR YTTERLIGERE INFORMASJON

Anne Bast

Leder for merkevare, markedsføring og kommunikasjon
Volvo Construction Equipment
Salgsregion Europa / Internasjonal
E-post: anne.bast@volvo.com