Volvo G-serie rammestyrte dumpere: holder maskinførerens ytelse på topp

Volvo Construction Equipment har oppdatert deres G-serie rammestyrte dumpere. De nye funksjonene inkluderer Cruise Control, hastighetsholder ved kjøring i utforbakke og OptiShift. Alle funksjonene forsterker G-Seriens stilling som maskinførernes førstevalg.

Articulated Hauler A30G Stage V

En komfortabel maskinfører er en mer produktiv maskinfører – og når det finnes andre maskiner tilgjengelig, foretrekker de fleste maskinførerne Volvo. Den nye G-serien hjelper deg med å opprettholde god produktivitet gjennom hele dagen, hver eneste dag – selv under de mest ugunstige forhold – takket være dens overlegne komfort, brukervennlighet og sikkerhet.

Rammestyrt dumper A45G Stage VTotal førerkontroll

G-serien er fullpakket med funksjoner som hjelper maskinførerne med å få mest mulig ut av maskinen, for eksempel laste- og tippbremsen og den dynamiske Volvo-motorbremsen.

Med de nyeste oppdateringene får disse funksjonene nå følge av en ny Cruise Control og fartsholder for kjøring i utforbakke. Rammestyrt dumper A45G Stage V Maskinførerne kan stille inn og justere Cruise Control'en for å opprettholde en konstant kjørehastighet for jevnere og mer effektiv transport, og ved kjøring i utforbakke gjør den nye Downhill Speed Control-funksjonen det mulig for maskinførerne å kunne opprettholde jevn hastighet og full kontroll på et enkelt vis. Resultatet av begge innovasjonene er forbedret sikkerhet, komfort og produktivitet under alle forhold.

Det ergonomiske førerhuset og de lettbetjente manøverorganene er designet for å passe alle maskinførere. Automatiske funksjoner, som for eksempel den nye OptiShift-funksjonen, forbedrer drivstoffeffektiviteten og produktiviteten ved hjelp av raskere syklustider og økt førerkomfort – alt for økt brukervennlighet og en uovertruffen føreropplevelse.

Komfort og sikkerhet

De nye Volvo G-serie dumperne er designet for å gjøre maskinførerne mer komfortable ved lange arbeidsskift. Den unike Volvo-styringen, fjæringen, romsligheten, sikten og det lave støynivået – alt bidrar til å redusere belastningen på maskinføreren for økt produktivitet.

Enten du er en maskinfører, instruktør, tekniker eller anleggsarbeider; sikkerhet på arbeidsområdet er av fundamental betydning. G-seriens overlegne sikt og effektive belysning kombineres med en rekke intelligente sikkerhetsfunksjoner for å holde alle aktører sikrere. Funksjoner som tippstøtten bidrar til å holde maskinføreren og de som arbeider rundt maskinen sikrere, selv i de mest krevende arbeidsmiljøer.

Rammestyrt dumper A40G Stage V