Volvo Approved Used-maskiner er like pålitelige som nye

Anders Sjöström, leder for bruktutstyr innen Volvo CE Sales Region EMEA, forklarer hvordan valg av Volvo Approved Used-maskiner er like fordelaktig for en maskinpark som helt nye maskiner.

Fra venstre: Roger Schutz, Sales Support for Robert Aebi; Martin Hubmayer, Used Equipment Manager for Ascendum Austria; Peter Hieber, Used Equipment Manager for Robert Aebi Germany; Anders Sjöström, Used Equipment Manager for Volvo CE Sales Region EMEA; og Jörg Gerick, Used Equipment Manager for Swecon Germany.

Hvorfor er det verdt for noen å vurdere å kjøpe en førsteklasses bruktmaskin i stedet for en ny?

Det ligger i omstendighetene til våre kunder. For eksempel, en liten entreprenør som nettopp har startet sin virksomhet, har kanskje ikke råd til å kjøpe en hel maskinpark med nye Volvo-maskiner. I stedet for kan de kjøpe førsteklasses Volvo-bruktmaskiner som har blitt gjennomgått og inspisert av våre forhandlere, og som har blitt solgt med en Volvo Approved Used-garanti (VAU). Det er en god investering fordi VAU-garantien gir kunden trygghet og tillit til produktet. Kunden vil da kjenne til servicehistorikken siden maskinen har blitt gjennomgått av våre forhandlere før levering.

Hvor godt opprettholder Volvo-maskinene verdien?

Bruktmaskiner blir alltid nøye inspisert og renovert for et nytt liv igjen før de tilbakeføres til markedet. For å forberede maskinen for dens andre levetid, starter inspeksjonsprosessen med en rengjøring, deretter kontroll, og så videre til en fullstendig inspeksjon. Inspeksjonen omfatter 150 forskjellige kontrollpunkter som utføres av dedikerte eksperter fra forhandleren. Dersom det er maskindeler som faller under 50 % av gjenværende levetid blir disse skiftet ut for å oppfylle VAU-garantikriteriene. Det er viktig å ha en serviceavtale med din lokale Volvo-forhandler, i kombinasjon med en VAU-garanti, for å sikre høy verdi. Når du kjøper en VAU-maskin, kan du være sikker på at du mottar en maskin av høyeste standard.

Approved Used

Hvorfor er det en god investering for kunden å kjøpe en Volvo-bruktmaskin?

De er like pålitelige som en ny Volvo-maskin, uansett hvor utfordrende bruksområdet er. Kundene søker etter å redusere deres totale eierkostnader, noe som igjen gir økende etterspørsel etter bruktmaskiner. Våre bruktmaskiner dekker en rekke produktlinjer, og det er flere maskintyper tilgjengelig, alt fra hjullastere, rammestyrte dumpere, gravemaskiner og så videre.

Er det noen vedlikeholdsimplikasjoner når det gjelder kjøp av en bruktmaskin?

Dersom du kjøper en fullinspisert og kontrollert Volvo-bruktmaskin fra en av våre autoriserte Volvo-forhandlere i EMEA, og du samtykker i å inkludere en VAU-garanti, vet du nøyaktig hva du som sluttkunde vil motta uten noen form for risiko. Vi har jobbet hardt for å lage en sikker garantiplan slik at våre kunder kan få full sinnsro. 

 

Bruktmaskiner

Tilbyr Volvo fortsatt CareTrack for bruktmaskiner, og hvis ja, hvorfor er dette verdifullt?

Vi gjør det opp til våre forhandlere om de ønsker å tilby dette til kunden. Når en bruktmaskin selges er CareTrack viktig for at forhandlerne skal kunne gi råd til kundene når det er tid for service eller vedlikehold. Det er også viktig for kundens egne teknikere som kan ha full kontroll på hvor maskinen befinner seg, og på hvordan den betjenes – akkurat det samme som for en ny Volvo-maskin.

Kan du forklare mer om Volvo Approved Used-appen?

Appen speiler forhandlerens bruktlager. Det er en rask og lettvinn måte å skaffe seg informasjon på angående tilgjengelige VAU-bruktmaskiner som er på lager hos de lokale forhandlerne. Appen inneholder også maskinrapporter, kvalitetsbilder og kontaktinformasjon.

De nyeste bruktmaskinene kan sees i Volvo Used Equipment-appen i App Store og Google Play.

 

FOR YTTERLIGERE INFORMASJON

Anne Bast

Leder for merkevare, markedsføring og kommunikasjon
Volvo Construction Equipment
Salgsregion Europa / Internasjonal
E-post: anne.bast@volvo.com

Hannah Kitchener

SE10
London
Tlf.: +44 207 923 5863
E-post: hannah.kitchener@se10.com