De 3 TCO-verktøyene som alle Volvo-kunder bør kjenne til

Total eierskapskostnad avhenger av mye mer enn designen og kvaliteten på maskinen. Utnyttelse og bruk er viktige bidragsytere til lønnsomhet. Her er tre verktøy som alle Volvo-kunder har til disposisjon for å redusere sine løpende kostnader dramatisk.

1. Innsikts Rapport

Volvos Innsikts-rapporter – inneholder drivstoffeffektivitet-rapporter, helse-rapporter og sammendrag-rapporter - gjør vurdering av komplekse telematikkdata til lett arbeid og hjelper kundene med faktisk å bruke denne informasjonen til å forbedre sin TCO. Rapportene er satt sammen for enkeltmaskiner eller en hel flåte og gir en oversikt over drivstofforbruk, utnyttelse, maskinalarmer og driftsadferd. Kunder kan med et enkelt blikk se det aktuelle utbyttet de får fra maskinene sine og bruke innsikten til å bli enige om håndfaste tiltak for forbedringer.

SiteSim

2. SiteSim

SiteSim beregner det optimale oppsettet for en kunde for å minimere venting eller tomgang og gi den lavest mulige totalkostnaden for eierskapet. Ved å legge inn materialtypen, avstanden fra laste- til dumpepunktene og topografien på stedet (takket være 3D-dronemålinger og bilder), kan Volvo CE anbefale det ideelle antallet og kapasiteten for maskiner, samt de optimale rutene som operatørene bør kjøre, basert på tonn per time og kostnad per tonn. Studier av steder som dette utføres vanligvis i gruveindustrien, men Volvo CE er unik i sin evne til å tilby omfattende simuleringer også for mindre og mellomstore steder.

Simulatorer

3. Føreropplæring

Volvo CE og forhandlerne tilbyr kundene mange forskjellige opplæringsløsninger for å sikre at operatørene arbeider på den sikreste, mest effektive og produktive måten. Også erfarne operatører vil ha fordel av opplæring da de lærer hvordan de siste Volvo-funksjonene brukes med full utnyttelse. Kunder som investerer i operatør-opplæring, vil raskt tjene inn investeringen, takket være spart drivstoff, økt generell produksjon og reduserte vedlikeholdskostnader. Etter det vil alt summeres på nederste linje.

Maksimere lønnsomheten

FOR YTTERLIGERE INFORMASJON

Anne Bast

Leder for merkevare, markedsføring og kommunikasjon
Volvo Construction Equipment
Salgsregion Europa / Internasjonal
E-post: anne.bast@volvo.com

Hannah Kitchener

SE10
London
Tlf.: +44 207 923 5863
E-post: hannah.kitchener@se10.com