Den nye Volvo P8820D ABG utleggeren kombinerer størrelse og fleksibilitet

Den nye D-serien fra Volvo Construction Equipment har fått nytt design og nye smarte funksjoner som forbedrer både påliteligheten og produktiviteten.

Volvo Tracked Asphalt Paver P8820D

Den nye P8820D ABG utleggeren fra Volvo Construction Equipment (Volvo CE) har som mål å være det optimale innen leggeproduktivitet. Den 2,5 m brede utleggeren har høykapasitetstro og kraftig Volvo-motor, noe som gjør den i stand til å ta fatt på de største prosjektene.

Volvo beltegående asfaltutlegger P8820DSterk og stødig, de 325 mm brede og 3120 mm lange beltene, sammen med de robuste og komponentene og den stive rammen, sikrer høy stabilitet og et suverent leggeresultat. Den nye modellen har også en maksimal leggebredde på 13 meter og en lagtykkelse på opptil 300 mm. Med et trovolum på 14,7 tonn og en stor matetunnel kan P8820D ABG legge opptil 1100 tonn i timen.

Den førsteklasses Volvo-motoren er spesielt tilpasset hydraulikksystemet og gir høyt dreiemoment på lavt turtall for enestående ytelse og effektivitet. Redusér drivstofforbruket ytterligere med intelligente funksjoner som adaptiv ECO-modus, en funksjon som tilpasser motoreffekten etter behovet. Dette gir maskinførere kraft til å utføre samtidig som at støynivået reduseres – noe som kommer både mannskapet og omgivelsene til gode. Isolerte komponenter over hele maskinen gir ytterligere støyreduksjon.

Stor betyr ikke lite fleksibel. I tillegg til asfaltering kan du forberede utleggeren din til å takle en rekke spesielle oppgaver takket være en rekke tilgjengelige konfigurasjoner. Oppnå de høyeste komprimeringsgradene etter screedet ved legging av ballastmateriale eller sement- eller betongbehandlede materialer.

Kvalitet som varer

Kunder kan stole på at denne maskinen gir konsistente leggeresultater. Volvo-designen fokuserer på kvalitet og driftstid, og P8820D ABG er pålitelig dag etter dag med:

Volvo beltegående asfaltutlegger P8820D

  • Et økt høydejusteringsområde for materskruen, som går fra 120 mm til 200 mm, lar utleggeren levere optimal materialflyt i mateskruekanalen for en rekke forskjellige lagtykkelser – opp til hele 300 mm.
  • Volvo's unike automatiske og hydrauliske beltestrammer øker driftstiden og reduserer driftskostnadene. Dette gir mer presis og stabil styring i tillegg til redusert slitasje. Samtidig sikrer de solide avskraperne en enda jevnere overflatefinish.
  • Den Volvo-patenterte screedlastenheten sikrer konsistente kvalitetsresultater gjennom hele prosjektet ved å forhindre starthumper. Screedets strammeenhet sikrer vridningsstivhet over hele screedet og sikrer en konsistent angrepsvinkel. Resultatet er en jevn lagtykkelse. Enestående maskin- og trekkraft gir optimal kraft i alle arbeidssituasjoner.
  • Klar for 'plug-and-play' med en rekke nivelleringsutstyr – inkludert 3D-nivellering.
  • Soft Dock (ekstrautstyr) absorberer støt under dokkingen ved hjelp av dempede skyveruller, noe som reduserer faren for uregelmessigheter i materialet bak screedet – alt for å sikre den høyeste leggekvaliteten.
  • Rask og sikker service. P8820D ABG har forbedret servicetilgang til viktige kontrollpunkter via store serviceluker på toppen av plattformen. Dette gir enkelt vedlikehold, reduserer ståtiden og minimerer driftskostnadene.

Optimale leggeresultater


Volvo P8820D ABG kompatibel med et omfattende utvalg av kvalitetsscreed, avhengig av dine preferanser og behov. Med Volvo's hurtigkoblingssystem, løsninger for spesielle veiprofiler og hydraulisk betjente sideplater (ekstrautstyr) kan du stole på at Volvo gir optimale leggeresultater
Volvo beltegående asfaltutlegger P8820D
Bygd på flere tiår med teknisk erfaring, Volvo's screed leverer den beste leggekvaliteten. Med leggebredder på opptil 13 meter, P8820D ABG kan utstyres med en rekke bransjeledende screed som er i stand til å håndtere en rekke forskjellige materialer. Volvo tilbyr både variomatic-screed og manuelle screed for P8820D ABG. Volvo's variomatic-screed har åtte føringsrør, fire på hver hydrauliske utvidelse, som sammen bidrar til en konsistent og jevnt komprimert overflate. Driftsmessig vil VB79- og VB78-screedene kunne benyttes på den samme jobben, men VB79-screedet vil ha større potensiale der det kreves en spesiell veiprofil eller drenering. Det utvidbare screedene har to ekstra leddede seksjoner som kan justeres opp eller ned med 10 % (5,7 grader), noe som gir muligheten til å legge uregelmessige profiler på et enkelt vis, bruke mindre materiale og redusere kostnadene.

Volvo beltegående asfaltutlegger P8820DNår det gjelder å oppnå ønsket materialkomprimering kan du stole på de spesialdesignede Volvo-stamperne. Avhengig av bruksområde – velg mellom enkle eller doble stampere for å sikre en jevn og helhetlig overflate Volvo's dobbeltstamper-system sikrer den høyeste forhåndskomprimeringen i bransjen.

Takket være Volvo's unike hurtigkoblingssystem kan screedet trygt og effektivt skiftes ut på så lite som 55 minutter – og det uten bruk av spesialverktøy. I tillegg eliminerer de hydraulisk betjente sideplatene – integrert i screedpanelet – behovet for tungvinne manuelle justeringer. Dette garanterer en ren kantavslutning og holder maskinførerne borte fra trafikken. For å ytterligere øke førerkomforten og screedets allsidighet er de hydraulisk betjente sideplatene utstyrt med en flytfunksjon.

Maskinførerens førstevalg

Volvo's utleggere er kjent for deres høye førerkomfort, og med P8820D ABG kan maskinførerne glede seg over et komfortabelt, trygt og produktivt arbeidsskift med lettbetjente manøverorganer, glimrende oversikt, intelligente funksjoner og en romslig førerplattform.
Volvo beltegående asfaltutlegger P8820D Electronic Paver Management (EPM3)-systemet lar maskinføreren ha fullstendig kontroll. Bygd med tanke på nattskift, alle brytere og taster har bakgrunnsbelysning og er samlet og satt opp for enkel betjening. EPM3 har integrerte funksjoner som Settings Manager, som lagrer tilpassede innstillinger for individuelle prosjekter for å sikre jevn leggekvalitet fra jobb til jobb. I tillegg varsler Service Interval Manager maskinføreren om påkrevd eller periodisk vedlikehold. Og det er ikke alt. Når det gjelder smarte funksjoner er P8820D ABG genial.

Drevet av Volvo CO-Pilot, Pave Assist tilbyr et virkningfullt sett av digitale verktøyer, inkludert Material Manager, Thermal Profiling og Weather View, som er designet for å gjøre maskinførerens hverdag enklere, dokumentere leggeprosessen og forbedre kvaliteten på utleggingen.

Volvo beltegående asfaltutlegger P8820DLeggeeffektiviteten forbedres ytterligere med Smart Dock (ekstrautstyr), fjernstyrte lyssignaler gir visuelle signaler til lastebilsjåføren, noe som hjelper dem med å rygge inntil og tippe i troa på ett sikkert og effektivt vis. Dette gir færre avbrudd i materialforsyningen, redusert materialspill og en jevnere leggekvalitet.

Volvo beltegående asfaltutlegger P8820DOg til slutt, maskinførere kan nyte uhindret sikt takket være det lave motorpanseret og de forminskede koblingsskapene. Sikten har ytterligere blitt forbedret med vinduer på begge sider av plattformen, forskyvbar førerstol og nærfeltspeiler. Seks standard arbeidslys og lyssatsen (ekstrautstyr) øker sikkerheten og ytelsen ved nattarbeid, og entrébelysningen lyser opp førerplattformen i tre minutter etter at hovedstrømsbryteren har blitt slått på, eller etter at tenningsbryteren har blitt slått av. Når et arbeidsskift avsluttes kan maskinførerne lagre utleggerpanelet, screedpanelet og verktøykassen på maskinen og reise hjem tomhendt takket være de nye oppbevaringsrommene der alt for enkelthetsskyld kan låses av med tenningsnøkkelen.

Større og bedre enn før, det er ingen overraskelse at P8820D ABG er maskinførerens førstevalg.

 

 

 

 

Hovedspesifikasjoner P8820D ABG:

Motorutslipp Tier 3 EU Stage V
Motortype Volvo D7E Volvo D8J
Motoreffekt kW 182 200
  Hk (imp)  244 268
...ved motorturtall o/min 2000
Grunnleggende bredde m 2,5
  ft/in 8'2”
Maks. utleggerbredde m 13
  ft/in 42'8”
Asfalteringseffekt tonn/t 1100
  Short ton/t 1212,5
Maksimal lagtykkelse mm 300 
  i 11,8
Trokapasitet tonn 14,7
  short ton 16,204
Traktorvekt kg 17 060 17 350
  lb 37611 38250
Last ned bilde
Bilder i høy oppløsning