CareTrack er nå inkludert som standard på utvalgte kompaktmaskiner fra Volvo

I et forsøk på å øke kundenes produktivitet og lønnsomhet tilbyr Volvo CE nå deres telematikksystem; CareTrack, montert som standard på visse kompaktgravere og kompaktlastere i Europa, Midtøsten og Afrika, sammen med et gratis treårsabonnement.

Volvo CE kan med glede kunngjøre at CareTrack nå vil monteres som standard på deres kompaktgravere fra 5 tonn og oppover, samt alle kompaktlastere i EMEA-regionen.

Kunder vil kunne få tilgang til kartfunksjoner og sporing, samt tilgang til driftstimeoversikt og servicefunksjoner gratis i tre år.

På noen modeller vil kundene til og med få muligheten til å motta mer avanserte driftsdata – som f.eks. drivstofforbruk og maskinutnyttelse.

Etter hvert som antallet kompaktmaskiner som er koblet til CareTrack vokser, forventer Volvo CE å utvide sitt utvalg av servicer spesielt myntet for kompaktmaskinene. Blant ambisjonene finnes f.eks. det å tilby unike kompaktmaskinrapporter.

“Vi lever i en tilkoblet verden og det har aldri vært et bedre tidspunkt med tanke på å ta i bruk dataene,” sier Ivona Baldyga, leder for Productivity & Efficiency Services hos Volvo CE Sales Region EMEA. “Ved å la maskinene være tilkoblet – kompaktmaskiner eller andre – kan vi hjelpe kundene med å oppnå økt effektivitet, driftstid og lønnsomhet i deres virksomhet.”

Anerkjennelse i utleiebransjen

Tidligere i år ble Volvo CE tildelt ERA Technical Committee Award på 2019 European Rental Awards (ERA) i Madrid for deres 'kontinuerlige engasjement for å tilfredsstille behovene og kravene til den europeiske utleieindustrien'.

Denne bransjeanerkjennelsen har oppmuntret Volvo CE mer enn noen gang i deres arbeid med å forbedre kompaktmaskinenes tilkoblingsmuligheter og til å oppnå deres ambisjoner om å være kundenes førstevalg innen driftstid, totale eierkostnader (TCO) og sikkerhet.

Avgjørelsen om å tilby tre års gratis tilgang til CareTrack som standard på mange kompaktmaskiner er bare ett eksempel på dette engasjementet.

FOR YTTERLIGERE INFORMASJON

Anne Bast

Leder for merkevare, markedsføring og kommunikasjon
Volvo Construction Equipment
Salgsregion Europa / Internasjonal
E-post: anne.bast@volvo.com

Hannah Kitchener

SE10
London
Tlf.: +44 207 923 5863
E-post: hannah.kitchener@se10.com