Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark

Volvo Construction Equipment lancerer en ny hydraulikolie, som øger serviceintervallerne på gravemaskiner med larvebånd med 50 %

Volvo Construction Equipment har lanceret det nyeste tillæg til deres udvalg af hydraulikolie: Volvo Hydraulic Oil 98611 HO103. Den nye olie er godkendt og kompatibel med alle Volvo-maskiner på tværs af alle markeder, og på gravemaskiner med larvebånd udvider den skifteintervallet fra 2 000 timer til 3 000 timer.

HO103 er en mineralbaseret hydraulikolie, som er fuldt kompatibel med alle mineralhydraulikolier, der aktuelt anbefales af Volvo Construction Equipment, og der kræves ingen gennemskylning af systemet. (HO103 er ikke kompatibel med Volvo Hydraulic Oil 98610 Biodegradable).

HO103 er blevet nøje gennemtestet med over 10 000 timers test i Volvo-maskiner, og det er bevist, at den optimerer brændstofeffektiviteten og maskinydelsen. Donald McCarthy, olie- og smøremiddeltekniker hos Volvo Construction Equipment, forklarede: "Volvo designede og byggede maskinen, så vi forstår bedre end nogen andre, hvad der kræves for at holde den i tiptop stand, så den fungerer bedst muligt. HO103 leverer det ultimative i rådighedstid og komponentbeskyttelse og garanterer, at din maskine vil yde sit fulde potentiale".

McCarthy fortsatte, "HO103 leverer altid den samme ydelse, og den er udformet til at modstå nedbrydning og vil bevare egenskaberne som nye over hele serviceintervallet. Den reducerer friktion og slitage, holder komponenterne rene ved at forhindre opbygning af slam, forlænger komponenternes levetid og bidrager til lavere brændstofforbrug".

For gravemaskiner med larvebånd giver HO103 et 50 % længere olieserviceinterval, så kunderne sparer både tid og penge, foruden en række positive miljøfordele. Når den er blevet introduceret, kan både gamle og nye gravemaskiner med larvebånd nyde godt af et 3 000-timers interval med HO103. Som et praktisk eksempel: hvis en kunde, som bruger en EC300E, brugte HO103, ville han i løbet af 6 000 timer have fjernet et helt hydraulikserviceinterval og reduceret olieforbruget med 207 liter.

Volvo Hydraulic Oil 98611 HO103 fås med et bredt udvalg af viskositeter. Viskositetsgraderne er forskellige alt efter markedet, men omfatter ISO VG32, ISO VG46 og ISO VG68. Kunderne bør tale med deres lokale Volvo-forhandler for at få mere at vide.

FOR YDERLIGERE INFORMATION

Anne Bast

Chef for mærke, markedsføring og kommunikation
Volvo Construction Equipment
Salgsregion Europa/International
Email: anne.bast@volvo.com